Is Alive - Beta
Moderátor:Dark_Deamon
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Díky, zkusim to
Re: Is Alive - Beta
netreba orig. Ajkeď každý by mal mať originálku , už z princípu
ak chceš zmeniť verziu, tak si stiahni ten gamelod.zip, a potom patch ktorý chceš. je to priamo z blizzard ftp takže sa nemusíš báť že by to malo vír
http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/
ak chceš zmeniť verziu, tak si stiahni ten gamelod.zip, a potom patch ktorý chceš. je to priamo z blizzard ftp takže sa nemusíš báť že by to malo vír
http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/PC/
Naposledy upravil(a) Tordah dne 14.07.2013, 17:41 hod., celkem upraveno 1 x.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Tordah: proč by měl být d2se hnus??
já to používam na kupu módů a nikdy sem s tim problém neměl
já to používam na kupu módů a nikdy sem s tim problém neměl
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
@hami:
Asi preto že je to hrozné lobby. Autor to cpe na každé možné d2 alebo mods fórum a v podstate sa modifikácie stávajú na D2SE závislé.
Keď to budú mať už úplne všetci, raz pribudne keylogger alebo cdkey thief. Tak ako dopadol maphack
@Lemurman
all hope is lost.
riskni vír v d2se alebo to nesťahuj.
Asi preto že je to hrozné lobby. Autor to cpe na každé možné d2 alebo mods fórum a v podstate sa modifikácie stávajú na D2SE závislé.
Keď to budú mať už úplne všetci, raz pribudne keylogger alebo cdkey thief. Tak ako dopadol maphack
@Lemurman
all hope is lost.
riskni vír v d2se alebo to nesťahuj.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
CE u Corpsefire? :-D nemilé překvapení...jinak řečeno...AU...
Jméno Corpsefire je už výstižné
Taky dneska dodám info o svém necrovi
Taky dneska dodám info o svém necrovi
jinak ta tma je super...i v DoE. Světlo v DoE je jen při plnění questu ale když tam jdeš podruhé, chová se jako normální cave a je tam tma jak v pytli :-D
jde to dost poznat ten rozdíl...
jde to dost poznat ten rozdíl...
Tak jsem dneska něco natočil - Můj Necro na lvl 9 zabil Corpsefireho na /players 8
http://www.youtube.com/watch?v=qHkG6wNX ... e=youtu.be
Aktualizoval jsem konečně svůj post v postavách a právě teď jsem zdolal Blood Raven... mrchu jednu
http://www.youtube.com/watch?v=qHkG6wNX ... e=youtu.be
Aktualizoval jsem konečně svůj post v postavách a právě teď jsem zdolal Blood Raven... mrchu jednu
Dobrý...;-) já hrál summonera na starý verzi a trvalo celkem dlouho než kostry přežívaly na pl8 :-D a jak vidím tak to platí pořát :-D mě se ale víc vyplatilo neházet CE a nechávat si mrtvolky na kostráky, protože díky maličkýmu radiusu CE šla použít víceméně minimálně...
Mě se víc vyplatí použít CE... obzvláště, když použiješ mrtvolu silného monstra... momentálně to je pro mě silnější než kostlivec
Jinak začínám objevovat genialitu tmy v jeskyních, kdy bez kletby Dim Vision bych tu hnusnou Coldcrow snad nikdy nedal
Ve vanille jsem tu kletbu snad nikdy nepoužil
A mercyně taky pomáhá svým Inner Sight, když najednou není tma jak v pytli ale všechna monstra světélkují
Jinak jsem se rozhodl, že na aktu 2 začnu pracovat, až to někdo dotáhne v nové verzi až k Andy
...pokud mě ovšem do té doby nepolíbí múza
Jinak začínám objevovat genialitu tmy v jeskyních, kdy bez kletby Dim Vision bych tu hnusnou Coldcrow snad nikdy nedal
Ve vanille jsem tu kletbu snad nikdy nepoužil
A mercyně taky pomáhá svým Inner Sight, když najednou není tma jak v pytli ale všechna monstra světélkují
Jinak jsem se rozhodl, že na aktu 2 začnu pracovat, až to někdo dotáhne v nové verzi až k Andy
...pokud mě ovšem do té doby nepolíbí múza
já mám zatím necra bonera a amku bowerku...ale ama šla k ledu protože bez lepšího luku si ani neprdnu...teda prdnu ale jde to strášně pomalu :-D
bones je skilla jako prase, tím jak jsi dal možnost zásahu vícero zubů tak skill Teeth dostává naprosto jiný otáčky a stává se z něj dost IMBA skill...I když se mi to líbí jak to je, myslím ale že momentální nastavení je fakt dost silný, protože i na pl8 si dávám většinu celkem na pohodku. Stačí nahodit bone armor, ustát 2-3 rány a naběhnout těsně k monstru. Tím jak hitnou věechny střely tak donstrum dostane nehoráznou šlupku...třeba Corpsefire šel dolů na 3-5 zásahů.
Napadlo mě jeslti by nešlo omezit, že by jedno monstrum zasáhly maximálně jen 3 zuby. takový kompromis mezi vanila a momentálním stavem. Tím že můžou hitnou všechny je to fakt dost OP...
bones je skilla jako prase, tím jak jsi dal možnost zásahu vícero zubů tak skill Teeth dostává naprosto jiný otáčky a stává se z něj dost IMBA skill...I když se mi to líbí jak to je, myslím ale že momentální nastavení je fakt dost silný, protože i na pl8 si dávám většinu celkem na pohodku. Stačí nahodit bone armor, ustát 2-3 rány a naběhnout těsně k monstru. Tím jak hitnou věechny střely tak donstrum dostane nehoráznou šlupku...třeba Corpsefire šel dolů na 3-5 zásahů.
Napadlo mě jeslti by nešlo omezit, že by jedno monstrum zasáhly maximálně jen 3 zuby. takový kompromis mezi vanila a momentálním stavem. Tím že můžou hitnou všechny je to fakt dost OP...
Bishibosh pod kytkama, Blood Raven a Corpsefire znovu, nově i Bonebreaker... ale bylo to fakt o nervy, hodně pomohl bone wall
Ty jo... já snad vážně využiju všechny Necrovy skilly do jednoho! To se mi snad nikdy nestalo
Progress updatnu po zabití Rakanishu...
Ty jo... já snad vážně využiju všechny Necrovy skilly do jednoho! To se mi snad nikdy nestalo
Progress updatnu po zabití Rakanishu...
to že většina skilů se ve vanile nevyužívá má svůj důvod. A to powergaming. Když hraješ Is Alive, musíš přemýšlet naprosto jinak. nepřemýšlíš o hře tak, že musíš překonat normal+nm abys mohl na hell ale už první lokace bereš jako těžkou výzvu. Proto si pomáháš jak jen to jde. To stejný já s necrem...využívání kleteb...nebo u amky inner sight apod...u assy jsem zase často vyžíval na starší verzi Is Alive i Psych Hammer na stunování imuních a rogue mohla luxusně a bezpečně snipovat...ono skilly který ve vanile nemaj prakticky využití jsou v Is Alive neskutečně vhodnými pomocníky...!!! což je to proč nemá smysl ty skilly upravovat. Psychic hammer není skill na zabíjení...to je skill na kontrolu davu, stejně jako telekinesis u sosy apod...
Jj... je to přesně tak, jak říkáš
I když tohle nebylo mým prvotním cílem, s výsledkem takového typu jsem nadmíru spokojen
I když tohle nebylo mým prvotním cílem, s výsledkem takového typu jsem nadmíru spokojen
malá technická...včera jsem hrál normálně mód a bez nějakýho zásahu mi dnes nejde spustit. Přes D2SE normálně hraju 1.13 i jiný vrze, jen mód nejde spustit. Háže mi to chybu:
Error: BYTE 81 wanted but 01 found to change memory at 064D9295
netušíš co s tím? jinak v hlavičce chybovýho okna je "PlugY, The Survival Kit"
Error: BYTE 81 wanted but 01 found to change memory at 064D9295
netušíš co s tím? jinak v hlavičce chybovýho okna je "PlugY, The Survival Kit"
Tak to vážně nemám tušení
Alespoň pomůže, že problém je v PlugY... zkusil jsi to spustit bez PlugY? Jenom to odškrtnout...
Alespoň pomůže, že problém je v PlugY... zkusil jsi to spustit bez PlugY? Jenom to odškrtnout...
jj zkoušel a hra se normálně rozjede, ale moc se mi to bez plugů hrát nechce...už jen proto že mám všechny věci v shared stash :-D takže bych o všechno přišel...
mno jediný co mě napadlo je reinstal D2SE ale do toho se mi moc nechce...ale asi mi nic jinýho nezbude...
mno jediný co mě napadlo je reinstal D2SE ale do toho se mi moc nechce...ale asi mi nic jinýho nezbude...