Violator vs PL100
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Jinak máš pravdu, HC není pro každého, ale zrovna tak není pro každého SC a já jsem jedním z nich. SC je pro mě prostě nuda, chybí mi tam ta možnost umřít, která mě občas zvedá ze židle :-)
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Re: Violator vs PL100
prej z Mandrakem! 8)
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Fakt nevím, ale myslím si, že jsme oba dny, jak ve středu tak i ve čtvrtek, expili spolu. Když si šell off, tak jsem tedy ještě běhal chvíli sám. Jestli se pletu, tak jsem byl asi zhulenej :-))
Ne to máš pravdu chodili jsme spolu, jen nevím proč mi všichni říkají Mandraku místo Madraku ale to je jen takový detail. Jinak jestli budeš chtít mužeme zase zajít par runu.
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Škoda monka. :o( RIP, kámo.
Jaj Vio, to je mi líto, RIP kámo... Každopádně hrdinská smrt (nebo trošku singl bláznivá na mp7 :o)... Ať ti to ten WD vynahradí...
- ViolatorCZ
- Gorebelly
I ty Brute ? .. kolem toho 50 para ti monkove padaj jak hrusky co ? .. rip ale sranda musi bejt
Néééé to néééé, takovej frajer to byl :-( Stahovák, demage házel no radost s nim hrát Každopádně RIP, ať tedy WD má lepší vyhlídky...
Ale prostě ten monk k Witchovy neodmyslitelně patří, s ním to jde jedná báseň....to abych tedy konečne vyšvyhl toho svého ňoumu a vyměnili jsme si role
Ale prostě ten monk k Witchovy neodmyslitelně patří, s ním to jde jedná báseň....to abych tedy konečne vyšvyhl toho svého ňoumu a vyměnili jsme si role
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Lepší než monk a WD je monk a dva WD, takže si Vás teď musim hlídat, abyste mi neutekli za jinou mončicí... Je pravda, že jsem tomu moc za poslední tři dny nedal, je hnusně hezký počasí, ale já ty resty doženu, slibuju...
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Už se těším a hlavně už taky můžu s Váma skypovat. Sice lenost dojít pro mikrofon přetrvala, ale jedu skype přes telefon, ke kterému mám handsfree :-DD. Už jsem to s Yondou a DarkTreffem prubnul a dobrý
Jojo, je to zase o kousek lepší to hraní přes mikrofon a taky bezpečnější. Hlavně se člověk dozví takových užitečných zbytečností :o), dokonce jsme s Yondou při hře i pokalili - prostě pohoda, jak kdyby člověk mohl hrát diablo v hospodě :o)...
- ViolatorCZ
- Gorebelly
Tak teoreticky by to šlo, vyrazit do hospy s noťasem, wifi je pomalu už všude :-). Adept na kuriozní smrt. Ty voe, jsem už byl na mraky a vylil jsem si pulitr do notebooku :-DDDD
Epičtější než na DC, co si budeme povídat... hlavně, aby to noutl přežil, postava se založí nová :o)
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
My jsme v restauraci hravali. Sme si dali caj, zapojili notase a klikali si v pohodicce na wifi
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- ViolatorCZ
- Gorebelly