Drop - odhad.
shepky..
to uz tak byva, ze by jsme si prali misto regeneraci treba cc nebo as...holt je to porad "kdyby" a clovek s tim nic neudela :o)
podle ah nejakych 100m, podle me to bude ale nekde na 40m a mozna i min..
to uz tak byva, ze by jsme si prali misto regeneraci treba cc nebo as...holt je to porad "kdyby" a clovek s tim nic neudela :o)
podle ah nejakych 100m, podle me to bude ale nekde na 40m a mozna i min..
Re: Drop - odhad.
Má to nějakou cenu? Jedu wizze, takže nezám equip pro barbary. Dík
vobec netusim aka je cena... podla AH je to dost tazke urcit cenu... jedno viem ale isto... chyba tomu sock...
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Soldier251#1488
opasek je bezcenný, jelikož nemá LS a ta kudla pro WD taktéž, odpověď znáš, včera mi padla podobná a měla ještě vyšší dps, taky jsem zuřil jak prase, protože co mi padne vypadá super, ale když se nato podívám druhým okem, zjistím že je to takřka šunt bez možnosti vydělat si, protože tomu chybý jeden stat aby to stálo miliardy. Takto mi už padly asi 3 - 4 věci a vždy tam byl opravdu jen jeden stat rozhodující mezi životem a smrtí itemu
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
manajuma, bez socketu nic
ani som netusil ze existuje taky ring... este som ho nevidel... padlo mi to z goba... ma nejaku cenu?
Manajuma pěkná, ale jak říkáš, chybí díra ... a když to nemá díru, tak by to mělo mít alespoň vitku
Nicméně, i tak tam je fajk hodnota CD a LS3 ... dmg 1000+ taky není k zahození, nějakej ten milion z toho kápne určitě !
Nicméně, i tak tam je fajk hodnota CD a LS3 ... dmg 1000+ taky není k zahození, nějakej ten milion z toho kápne určitě !
-
- Wraith
Ring je naprosto bezcenný = brim. Prsteny jsou potřeba dpskový, což znamená crit šance + crit dps, pokud to má ještě AS je to super. Ještě cenější jsou prsteny s avarage damage a se základními staty pro postavu, ty jsou neuvěřitelně drahé. Pokud to tyto staty nemá, je to šunt do koše. Pokud honíš EHP na postavě, což se spíš hodí na HC mód než na SC, tak jsou potřeba prsteny se šancí na block
má to nějakou cenu v Mojech se nevyznám. Dík
maju este vile ward nejaku cenu? nasiel som VW 253-int,12%life,cca 251 armor,78allres... zajtra hodim foto... na rmah su od 15-100e... za goldy najlacnejsie a trocha horsie ako tie co som nasiel su od 300mega.... dik
edit...
edit...
zdarec nevíte někdo jestli by tohle šlo dobře prodat?
http://i2.minus.com/i2QvVlYUZ7HDB.jpg
kdyžtak dík a za kolik bych to tam měl hodit ?
http://i2.minus.com/i2QvVlYUZ7HDB.jpg
kdyžtak dík a za kolik bych to tam měl hodit ?
nabuch, kalam..
zadej podobne parametry na ah a pokud to chces prodat rychle, zvol nizsi cenu nez je nejnizsi..
zadej podobne parametry na ah a pokud to chces prodat rychle, zvol nizsi cenu nez je nejnizsi..
Naposledy upravil(a) wirgie dne 12.08.2013, 22:39 hod., celkem upraveno 1 x.
shepky..
skoro jsi si odpovedel sam :o) hledat zrejme umis, porovnavat taktez takze cenu nasad podle sveho uvazeni kolik na tom chces vydelat
skoro jsi si odpovedel sam :o) hledat zrejme umis, porovnavat taktez takze cenu nasad podle sveho uvazeni kolik na tom chces vydelat
no cena nie je az taky problem... skor mi islo o to ci ich niekto este kupujeme kedze craf
no on se takový item neprodává vubec...bud nema all res a nebo nema pickup tak nebylo podle čeho porovnat..ale moje otázka směřovala tím směrem jako jestli to má smysl vubec prodavat nebo je to crapwirgie píše:nabuch, kalam..
Ad ty Vile Ward - našel jsem podobné, resp. lepší (250 str., 55 vit., 10% life) a po dlouhém měsíci zlevňování šly nakonec jen za 130M
Tyhle mají jen life%, takže to bude asi za méně.
Tyhle mají jen life%, takže to bude asi za méně.
-
- Wraith
Nedávno (asi 4 dny zpět) jsem dropl žluté wristy, které měli 170dx; 160vit; 76AR; 6% crit a za 15 min byli fuč za 200M, takže se i tyto věci dají prodávat v době craftu
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Pánové, tak vím, že amulet bez crit chance je docela bad, ale tento má opravdu obdivuhodný bonus do vitality
Máte někdo z wizzů představu, kolik by mohl stát? Na AH jsem nic moc podobného nenašel...
Máte někdo z wizzů představu, kolik by mohl stát? Na AH jsem nic moc podobného nenašel...
Firdecek..
Cena je kolem 1m
Ja ho vsak od tebe koupim za 2m :-)
Cena je kolem 1m
Ja ho vsak od tebe koupim za 2m :-)
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Čoveče, to si myslím, že bude víc..