Graveyard
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
@Gladiator91: Já o ničem nevím a rozhodně v tom prsty nemám
ale jinak R.I.P
ale jinak R.I.P
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Graveyard
Jo jenom aby njn, tak stalo se stalo, gear nebyl špatnej a horší je, že mi ho pokoupili kluci z party :-/ jediná klika, že sem tam neměl věci za stovky mega.
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
RIP :-(, skoda postavy.
Ale musim dotaz - proc jsi nedal Smoke aka IDDQD? Tim se zbavis mrazu a pak kotoul pryc? Mraz je jeden z mala veci, co DH ale fakt nezajima.
Ale musim dotaz - proc jsi nedal Smoke aka IDDQD? Tim se zbavis mrazu a pak kotoul pryc? Mraz je jeden z mala veci, co DH ale fakt nezajima.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Smoke sem nepouzival a to co me hlavne rozbilo byla moje debilita a waller, tam sem dostal nejvetsi ceres.
Jinak Ogi, nerad bych aby tam ripl jeste nekdo dalsi, ale pouceni pro priste no :-)
Jinak Ogi, nerad bych aby tam ripl jeste nekdo dalsi, ale pouceni pro priste no :-)
Gladiator - hlavně fakt nepochopím, proč jsi tam vletěl sám, já ani Ogo to nečekal, jen tam craftil a mělo se jít na ubery. Tys nic nenapsal, najednou jsi byl fuč a během pár sekund čtu, že na tobě visej 3 elity Ono by to asi nepomohlo, ale port na tebe by byl o hubu, neměl jsem tu mapu načtenou a trhalo by mi to jako blázen, tak bych spíš šel pod kytičky s tebou Prostě to byl fakt neskutečnej fofr
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jo byla to blbost tam lezt sam, ale jsem rad ze jste ne me nesli, asi by me skublo kdybyste tam zarvali se mnou...
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak tento týden se mi teda extra daří. Před 2 dny jsem svou blbostí ripl DH a dneska šel za kamarádem i Monk :-( valili jsme s klukama mp3 a ve FoM byly hned u portu bejci s blbejma afixama. DD raději čekal ve městě tak sem na ně s Ogim vletěl, ale bouch první frozen, já zmrzl tak sem hodil Serenity a bušil do nich zvonama, když došel spirit a už sem měl život pod půlí tak sem zavelel k ústupu, bohužel v cestě mi stála zeď a za sebou sem měl bandu bejků a desecrator pod nohama, bil sem se co se dalo a když procla pasivka věděl sem, že je zle, ale říkal sem si, že za chvilku doběhne serenity, wall spadne a já uteču, bohužel desecrator pod nohama a charge od bejka byla i na Sethiho moc a umřel :-( teď už mi zůstal jenom wizz, ale už je ve fázi expingu nový Monk a věřím, že bude ještě odolnější a silnější než byl Sethi II.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Gladi RIP beres to pekne hopem koukam.. Doufam ze dalsi monk bude zabijak nejvetsi a vydrzi ja se serenitkou funguju tak, ze ji pouzivam az ve chvili kdy uz tece do bot a jsem treba zmrzlej a hpcka leti dolu osmou kosmickou rychlosti, pripadne kdyz elitky nahodej frozen tesne pred svoji smrti a vim, ze dalsi serenita na ne nebude treba, protoze se tim vetsinou vyhnu tomu, ze potom co serenita dojde, tak me ceka dalsi frozen nebo jina podobna neprijemnost. Vzhledem k tomu, ze mam cca 1,5M hpcek a po dobu serenity se vetsinou healnu na 100% a pak je v zaloze NDE, vychazi mi to na cca 1M nez dam serenitu + 1,5M na ktery se healnu + 0,5M po procnuti pasivky = celkem okolo 3M EHP coz stacilo zatim vzdycky
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
No bohužel první Serenity sem musel hodit, protože už sem byl zmrzlej a bejkům se moc líbilo mě tak šikanovat, ale asi zásadní problém byl v tom, že sem na monkovi neměl LS :-( všechno bylo drahý a tak sem chtěl počkat a koupit něco pěknýho. Teď už sem preventivně koupil Echo s LS sice menší dmg, ale to se nažene časem. Co sem zjistil, že DH i Monk měli stejnej paragon a přibližně stejně expů...tj milimetr do lvl
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
RIP :-(
Zkus do buildu zařadit seven-side strike, třeba s runou na stun. Když to načasuješ, tak se vyhneš prvnímu frozenu a ten stun, je jako bonus :-) /ne vždy se totiž povede. No a serenitku máš furt v pohotovosti.
Zkus do buildu zařadit seven-side strike, třeba s runou na stun. Když to načasuješ, tak se vyhneš prvnímu frozenu a ten stun, je jako bonus :-) /ne vždy se totiž povede. No a serenitku máš furt v pohotovosti.
U monka to chce mit Dashing Strike s tim se da skvele utect myslim na hc naprosto nejlepsi
Gladiator - Ještě že jsem u toho nebyl, už bych měl pocit, že přináším smůlu Tak si hlídej toho wize a už neblbni
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jj wizz je ted hodne stazenej. Dneska snad doexpim wizze, abysme mohli rushnout na 60. Vybavu uz mam castecne pokoupenou a uz tam mam echo s Ls.
Mončice 53lvl - akt1 MP5 hell - elitní bejci - wall, sentry, nabourání, trocha zmatku při útěku = HF ring, pár mega a 10h v háji
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
R.I.P. šéfe :-( zamrzí, ale naexpí se novej monk :-) být to paragon 53 tak by to bylo horší
Njn, kdyby mi lehnul barbar 37 PL za 400M, bych asi nadával podstatně víc U něj jsem měl 2500ms lagy pár minut po uberech na MP7, fakt klika
Ale měl jsem ji rád, RIP Naushika Snad bude Sheeta úspěšnější - a opatrnější
Ale měl jsem ji rád, RIP Naushika Snad bude Sheeta úspěšnější - a opatrnější
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak jsem pohřbil primární postavu WD 60 (PL45 či tak něco ) ... celkem škoda jí ženské ošklivé, měla už docela pěknej gear :-) ... sólo MP4 oasis a byla to vysloveně moje blbost, protože jsem používal spirit walk na rychlofarmu a vběhl jsem přímo doprostřed modrejch arcane, fire chain ( nebo jak se to píše ) - takovejch těch co se kladivem zapíchnou do země a já tam vběhl tak dokonale, že se nešlo hnout, stáli do trojúhelníku a já přímo uprostřed nich ... no bylo to rychlý:-) ... aspoň bude víc času na mončičandu no .-)) ...
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
ajaj RIP , par 45 uz je hodně škoda
Taková smrt z blbosti snad bolí víc než na 10s lag co Holt člověk nesmí získat pocit nesmrtelnosti no