Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
To levelování podle mě nemá jasné ještě ani Blizz tak se nechme překvapit.
To Spiderer: Co se týká itemů, tak dle mého prostě udělají další MP - třeba MP20. Prostě není možné, abys měl zbraň o základním DPS v hodnotě 3000 a pak měl ring, který ti přidá jen 20 AVG damage..to bys vlastně ten ring ani nepotřeboval a šel bys jen po CC, CD a Attack speedu a zbytek vyhazoval..podle mě, jak buffnuli zbraně, buffnou zbytek předmětů. A opravdu budeš dávat takové pecky a proto ze zvýši logicky i MP..jedině tak můžou odstřihnout současný AH a začít nanovo...
To Spiderer: Co se týká itemů, tak dle mého prostě udělají další MP - třeba MP20. Prostě není možné, abys měl zbraň o základním DPS v hodnotě 3000 a pak měl ring, který ti přidá jen 20 AVG damage..to bys vlastně ten ring ani nepotřeboval a šel bys jen po CC, CD a Attack speedu a zbytek vyhazoval..podle mě, jak buffnuli zbraně, buffnou zbytek předmětů. A opravdu budeš dávat takové pecky a proto ze zvýši logicky i MP..jedině tak můžou odstřihnout současný AH a začít nanovo...
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Re: Diablo 3 : Reaper of Souls prvé dojmy !
Nejspíše jsi nepochopil můj dotaz, ale klidně ti to vysvětlím. Je logické, že PL mají charaktery, které mají již level 60. Takže s datadiskem, pokud mám barbara PL 25, budu pokračovat v PL zároveň s levelováním nebo pojedu jen na 61 a pak až do 70? Napsal jsem to srozumitelně?Alfajk píše:proste pojedou normalni lvly a pak paragon,co je na tom k nepochopeni? ale je pravda,ze to mozna udelaji uplne jinak a treba pojedes oboje expy najednou...to jsou naprosto nepodstatny detaily
Též ale počítám s levelováním do 70 a pak PL. Zajímavé též bude to sjednocení na účet, ale to se vyjasní až časem. Zatím je hlavní, že datadisk už konečně bude.
Takže plán se změnil, na hc prdim a jdu dojet dalších 5 SC postav na pl100 ať mam při vydání 10x pl100
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
http://www.youtube.com/watch?v=rYbt27bRMqs
- bude důvod, proč sbírat bílý a modrý věci
- Ten goblin vyleze na chvíli a já mu můžu vyházet z inv. bílý věci, nebo bude běhat, dokud nesesbírá těch 40, pak hodí věc a zmizí? To sem nepochopil, každopádně zajímavá úprava...
- Legendárky budou rozděleny do kategorií podle hvězd a čim víc, tim vzácnější nebo lepší? U onehandky pro wizze jsou 2 hvězdy, u monk zbraně 3...
Ve videu je řečeno, že jakmile jeden váš char dosáhne p100, ostatní z toho budou profitovat. To podle mě znamená, že nemá cenu dělat x charakterů na p100, pokud už jeden máte... Ale to je pouze moje doměnka.
- bude důvod, proč sbírat bílý a modrý věci
- Ten goblin vyleze na chvíli a já mu můžu vyházet z inv. bílý věci, nebo bude běhat, dokud nesesbírá těch 40, pak hodí věc a zmizí? To sem nepochopil, každopádně zajímavá úprava...
- Legendárky budou rozděleny do kategorií podle hvězd a čim víc, tim vzácnější nebo lepší? U onehandky pro wizze jsou 2 hvězdy, u monk zbraně 3...
Ve videu je řečeno, že jakmile jeden váš char dosáhne p100, ostatní z toho budou profitovat. To podle mě znamená, že nemá cenu dělat x charakterů na p100, pokud už jeden máte... Ale to je pouze moje doměnka.
I když jsem doufal v trošku jiné změny(stejně se zatím neví vše) tak musím říct že z toho co zatím víme mám celkem pozitivní pocit že jsou to změny docela k lepšímu.
Nějak jsem teď akorát ztratil chuť to hrát dokud ten datadisk nebude , protože nevidím důvod.
Nějak jsem teď akorát ztratil chuť to hrát dokud ten datadisk nebude , protože nevidím důvod.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Jen to vše snad dostojí současné podoby, Blizzard rád na poslední chvíli mění. Ale vypadá to fakt hodně dobře.Javurek píše:I když jsem doufal v trošku jiné změny(stejně se zatím neví vše) tak musím říct že z toho co zatím víme mám celkem pozitivní pocit že jsou to změny docela k lepšímu.
Jsem hodně zvědavý na Smart drop, to zní lákavě.
- JamieChris
- Gorebelly
Záleží, jak ty změny konkrétně budou... třeba časem zjistíme podrobnější info o levelech apod. Já se asi zaměřim na expení jednoho charu do 100 a na zbytek kašlu + když mě nebude bavit hraní, budu farmit essence a určitě nebudu nakupovat na AH... Dam dohromady nějaký gemy, protože ty by se ztratit neměly... A tak, přípravy na EXP, hrát nepřestanu, ale myslim, že bude dost lidí, kteří to do vydání RoS omezí.
Proč by jsi měl kašlat na ostatní? jestli ten paragon bude nekonečnej, tak ti další stvoka jen přilepší
- JamieChris
- Gorebelly
Pokud to dobře chápu, neni potvrzeno, jakým způsobem to bude ... a jak už jsem psal (možná v tý druhý diskuzi, nevim), ve videu je řečeno, že jakmile máte 1 char s P100, ostatní z toho budou profitovat... Nejsem si jistej, že 5x P100 bude znamenat teoretickej P500, i když by to bylo férový...
-
- The Butcher
Nejvíce fér by bylo, kdyby se prostě sečetly XP za všechny chary a propočítalo se to na daný Para - čili ten, kdo má všech 5 class na 100lvl, tak by měl ve výsledku na účtu level 190. Ten ,co by měl jen dva na 100 lvl by měl třeba 145.. atd.
Ohledne 70lvl a paragonů by mi přišlo nejlogičtější, kdyby se prostě ten počet exp mezi 60-70lvl od dosaženého paragonu odečetl - takže místo 60(35) bych byl třebas 70(32), ale určitě to udělaj úplně jinak A obtížnost musej taky změnit, s novými itemy by MP10 bylo směšné.
Termín vydání mne nijak nepřekvapil, čekám jaro 2014, do té doby ale snad taky něco provedou se stávajícím D3, tam už to fakt začíná být NUDA
Termín vydání mne nijak nepřekvapil, čekám jaro 2014, do té doby ale snad taky něco provedou se stávajícím D3, tam už to fakt začíná být NUDA
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
proc by bylo mp10 smesny? bude to uplne porad stejny,zvetsi se dmg monster,zvetsej se hp...zaroven se zvysi dmg a hp hracu,zakladni pomer zustane zhruba stejnej
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
a proc by se melo dmg monster zvetsovat, to je podle me total blbost. To spis dostanou rozum tyhle kravske 3k zbrane nejak zmírnit. Hahaha, rozum nedostanou, tak nic
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
jinak ja neprestanu diablo hrat ani spekulovat co kupovat na AH nebo nekupovat. Chci to? Mam na to? Koupim to. Prdim na to, az prijde zmena, tak prijde.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Asi tak, co se tady nervovat s datacem, kterej je jeste v nedohlednu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
asi proto,ze se zaroven bude zvysovat odolnost hracu s lepsim equipem? bude to uplne stejny jako na WoW a skok v dmg zbrani zhruba odpovida skoku mezi tbc => wotlkRide píše:a proc by se melo dmg monster zvetsovat, to je podle me total blbost. To spis dostanou rozum tyhle kravske 3k zbrane nejak zmírnit. Hahaha, rozum nedostanou, tak nic
s opadnutím nadšení vím jedno - blizzard jsou v jednom mistři - vydali pahýl hry a nechali si za to zaplatit, teď nám předkládají opravy nedotaženého a nechávají si za to zaplatit (a my jim ještě rádi zaplatíme, včetně mě), datadisk mi udělal radost, tenhle přístup mi ale vadí, pro hru se rozhodně nepřetrhnou, ale vycházejí z toho jako vítězové (finanční)
nerad bych byl za hatera a těžko dělat nějaké závěry o datadisku na základě uvolněných informací, jen doufám, že představena byla jen část změn, které datadisk přinese; podívejte se, kolik krásných nápadů se objevilo na oficiálních fórech během roku a kolik jich Blizzard přináší ve výsledku do hry a v jaké podobě! zatím je to sakra málo, když si vezmeme, že do vydání navíc zbývá minimálně půl roku
všechno je zase dvojsečné, neurčité a většina věcí měla fungovat už v normální hře:
jasné plus za potemnění diabla, nebo se mi to zdá?
plus za nový charakter, mínus za jeho zpracování (snad bude zábavnější než zatím vypadá)
plus za nový akt, bude ale záležet na jeho velikosti, návrhu map/událostí atd., z videa je to mix dosavadního akurát potažený novými texturami
plus za snahu o nový endgame, nekonečný paragon mi ale zní nekonečně nedotaženě ala nevíme co s tím, necháme to prostě volně plynout, nějak to dopadne (jak můžu donekonečna získávat výhodu nad monstrami???)
plus za Mystika, jeho schopnost enchantu, zase ale mínus za transmogrifikaci (tohle si strčtě někam, do Diabla to nepatří)
plus za změnu v počtu/kvalitě dropu, mínus za nápad s iLvlem předmětů (nacházet STARÉ ZNÁMÉ legendárky s NOVÝM iLvl je matoucí blbost, nešly navrhnout nové? možnost upravit nalezené?)
plus za úvodní intro (tohle blizz stále umí), mínus za trošku skřípající příběh
atd...
nerad bych byl za hatera a těžko dělat nějaké závěry o datadisku na základě uvolněných informací, jen doufám, že představena byla jen část změn, které datadisk přinese; podívejte se, kolik krásných nápadů se objevilo na oficiálních fórech během roku a kolik jich Blizzard přináší ve výsledku do hry a v jaké podobě! zatím je to sakra málo, když si vezmeme, že do vydání navíc zbývá minimálně půl roku
všechno je zase dvojsečné, neurčité a většina věcí měla fungovat už v normální hře:
jasné plus za potemnění diabla, nebo se mi to zdá?
plus za nový charakter, mínus za jeho zpracování (snad bude zábavnější než zatím vypadá)
plus za nový akt, bude ale záležet na jeho velikosti, návrhu map/událostí atd., z videa je to mix dosavadního akurát potažený novými texturami
plus za snahu o nový endgame, nekonečný paragon mi ale zní nekonečně nedotaženě ala nevíme co s tím, necháme to prostě volně plynout, nějak to dopadne (jak můžu donekonečna získávat výhodu nad monstrami???)
plus za Mystika, jeho schopnost enchantu, zase ale mínus za transmogrifikaci (tohle si strčtě někam, do Diabla to nepatří)
plus za změnu v počtu/kvalitě dropu, mínus za nápad s iLvlem předmětů (nacházet STARÉ ZNÁMÉ legendárky s NOVÝM iLvl je matoucí blbost, nešly navrhnout nové? možnost upravit nalezené?)
plus za úvodní intro (tohle blizz stále umí), mínus za trošku skřípající příběh
atd...
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvam, že to nepročtu uplně celý, ale chci přihodit svou trošku do mlýnku.
Celkově přival informací mě překvapil, nečekal jsem, že nám řeknou tolik. datum vydání udajně uniklo z nějakýho interního zdroje už před predstavením a že bude 2.kvartál 2014- (to je zcela bez záruky) ale myslím, že to je velmi realný - 4.4-2014 muj tip.
Změny jsou dost razatní řekl bych a s taky problémů vidim teda hodně, a řešení budou bud velmi kostrbatý, nebo nás nečím blizz geniálně překvapí,ale mnohem spíš, doted neví, jak to udělá.
sčitaní paragonů - principiálně vyborný napad, ale co se stane s paragony když mi umře jedna z postav na HC? nebo smažu jednu co už nehraju protože mi zabírá místo na učtě- bude nově 6 povolání- pokud budu chtít mít na sc i hc 6 postav, nevlezou se tam.( a to doufam, že bude existovat více modů než hc/sc, minimálně to NoaH snad musí být)
současné itemy a zejména kraft 63lvl AB - to je velkej problem a myslím, že jsou zcela orpavněný obavy, že ze současným gearem budou postavy v datadisku pro smích - čerpam ze zkušenosti s D2 clasik a D2 LoD
63+lvl itemy - moc lehké diablo - k tomu snad jediné, že si myslím, že tyhle obavy jsou zbytečný, zahrajte si diablo dvě bez LoD, a pak si svou postavu konvertuje do LoD a jdete ten stejný akt 4 na hell - nebude vůbec stíhat. Obtížnost se jistojistě navýší- 5.akt musí být těžší než akt čtvrtý a proto akt 1 na nightmare bude obtížností zhruba navazovat né na a4 ale na nový a5 a tím se obtížnost určitě zvedne. Na infernu v podstatě o další 3 akty navíc (3krát 5akt na normal, nm a hell) toho bych se zrovna vůbec tedy nebál
proto vyslovím odvážnou myšlenku, že by bylo nejlepší ( ale pro velký odpor fanoušku to asi tak uplně nebude) , kdyby s datadiskem byl i zcela nový start, staré postavy zustanou v klasiku - ted me za to ukřižujte (já bych to uvítal)
JInak nový záporak se mi libí asi víc, jak všichni ti přechozí a temný 5.akt z toho mála viděného taky, za to bod plus
bod minus je pro mě paladin- pardon- crusader- velmi neorginální řešení nové postavy, což mě zklamalo, i kouzla má téměř stejný (aury, utok štítem, fist of thunder) Čekal sem určitě postavu s primarním statem síla- to na 99% (2int, 2dex, 1 str- jasná věc) ale očekaval sem nějakou animální monstrum blížící se druidovi
tak jako tak, jsem fanoušek diabla, proto na tuto stránku chodím a pišu sem, na fora her co mě nebavily, nechodím........! čili, neskutečně se těším až budu zapínat zbrusu nový datadisk na svém stroji
Celkově přival informací mě překvapil, nečekal jsem, že nám řeknou tolik. datum vydání udajně uniklo z nějakýho interního zdroje už před predstavením a že bude 2.kvartál 2014- (to je zcela bez záruky) ale myslím, že to je velmi realný - 4.4-2014 muj tip.
Změny jsou dost razatní řekl bych a s taky problémů vidim teda hodně, a řešení budou bud velmi kostrbatý, nebo nás nečím blizz geniálně překvapí,ale mnohem spíš, doted neví, jak to udělá.
sčitaní paragonů - principiálně vyborný napad, ale co se stane s paragony když mi umře jedna z postav na HC? nebo smažu jednu co už nehraju protože mi zabírá místo na učtě- bude nově 6 povolání- pokud budu chtít mít na sc i hc 6 postav, nevlezou se tam.( a to doufam, že bude existovat více modů než hc/sc, minimálně to NoaH snad musí být)
současné itemy a zejména kraft 63lvl AB - to je velkej problem a myslím, že jsou zcela orpavněný obavy, že ze současným gearem budou postavy v datadisku pro smích - čerpam ze zkušenosti s D2 clasik a D2 LoD
63+lvl itemy - moc lehké diablo - k tomu snad jediné, že si myslím, že tyhle obavy jsou zbytečný, zahrajte si diablo dvě bez LoD, a pak si svou postavu konvertuje do LoD a jdete ten stejný akt 4 na hell - nebude vůbec stíhat. Obtížnost se jistojistě navýší- 5.akt musí být těžší než akt čtvrtý a proto akt 1 na nightmare bude obtížností zhruba navazovat né na a4 ale na nový a5 a tím se obtížnost určitě zvedne. Na infernu v podstatě o další 3 akty navíc (3krát 5akt na normal, nm a hell) toho bych se zrovna vůbec tedy nebál
proto vyslovím odvážnou myšlenku, že by bylo nejlepší ( ale pro velký odpor fanoušku to asi tak uplně nebude) , kdyby s datadiskem byl i zcela nový start, staré postavy zustanou v klasiku - ted me za to ukřižujte (já bych to uvítal)
JInak nový záporak se mi libí asi víc, jak všichni ti přechozí a temný 5.akt z toho mála viděného taky, za to bod plus
bod minus je pro mě paladin- pardon- crusader- velmi neorginální řešení nové postavy, což mě zklamalo, i kouzla má téměř stejný (aury, utok štítem, fist of thunder) Čekal sem určitě postavu s primarním statem síla- to na 99% (2int, 2dex, 1 str- jasná věc) ale očekaval sem nějakou animální monstrum blížící se druidovi
tak jako tak, jsem fanoušek diabla, proto na tuto stránku chodím a pišu sem, na fora her co mě nebavily, nechodím........! čili, neskutečně se těším až budu zapínat zbrusu nový datadisk na svém stroji
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
zaujimavy patch, konecne pridaju toho mystica z bety a kedy planuju ohlasit ten datadisk?
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- The Butcher
Pro hatery, kteří si myslí, že si pro tyto změny budou muset koupit datadisk, tak nějaký polský Blue napsal, že Loot 2.0 a asi i Paragon 2.0 budou v separátním patchi ještě PŘED datadiskem A máte to ZADARMO Datadisk přinese nové itemy, char a příběh a samozřejmě mystika předpokládám. Takže tím Blizz chce uchlácholit i tyto lidi, kteří jsou asi věčně nespokojený...