Cca 100 hodin na inferno, MP4-6, WW barbar se zhruba 100k dps, takze low gear. Nepadl ani jeden pouzitelnej item. Vysledek 10M goldu z prodeje odpadu a craft materialu. Za ty si toho taky moc nekoupim.ReptileSVK píše: Pri 1-2 hodinovom denom hrani ti isto padne nieco co ta boostne, kedze mas nnulovy equip, takze tvoj ciel je v dialke. MAs co robit.
Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Je to logické... ale na druhou stranu je to možná škoda.yderf píše:uz oznamili, ze bude prepocet podla exp. takze bude zalezat na pocte exp, co tvoje postavy ziskali dokopy, nie na pocte plvl-ov
Kdyby se sčítal přímo PL, motivovalo by to hráče ke hře za mnoho postav. Protože dosažení 5x PL50 by bylo mnohem snadnější, než dostažení 1x250 PL. A hráč hrající třeba za 5 postav bdue hru brát zase z úplně jiné perspektivy. Minimálně bude mít 5x větší spotřebu itemů a bude jich méně pouštět do ekonomiky.
Virus jmenem Reptile musi radit vsude...
Jinak prepocet expu je fajny. Mam co delat abych si ty expy jeste dodelal nez vyjde datac :-) je to dobra zprava
Odesláno z SG Note 2
Jinak prepocet expu je fajny. Mam co delat abych si ty expy jeste dodelal nez vyjde datac :-) je to dobra zprava
Odesláno z SG Note 2
O novém datadisku se mluví už téměř od začátku, D3 ušlo dlouhou cestu, ale budu jeden z těch, který si tento datadisk nekoupí. Nesouhlasím s politikou prodeje - Blizzard sliby nesplnil a navíc chce vychrlit další datadisk, za který budou chtít dalších XX dolarů.
Krom toho nesouhlasím s tím, aby aktualizovaná hra (v které je nutné připojení k internetu) požadovala za další obsah platby. Jsem ochoten přijmout model D2, kde připojení nebylo nutné a mohli jste si koupit datadisk, nicméně v tomto případě s tím nesouhlasím (ačkoliv chápu, že připojení byl nutný krok), datadisk by měl být zadarmo.
Za D3 jsem dal 60 dolarů a koupil jsem si ho hned nazačátku, po sérii změn a nečekaných rozhodnutí jsem ho vypl a už víc jak 3/4 roku nezapl.
Nemám problém platit za software, ale jen za ten, s kterým jsem spokojený. D3 se pro mě stalo vzorem pro očekávaný trhák připravovaný několik let, který v mých očích propadl. Očekával jsem, že Blizzard Diablo za ten balík peněz, kolik vydělali, vylepší (a dodají slíbený obsah) bez dalšího datadisku pouze aktualizací - očividně ne.
Krom toho nesouhlasím s tím, aby aktualizovaná hra (v které je nutné připojení k internetu) požadovala za další obsah platby. Jsem ochoten přijmout model D2, kde připojení nebylo nutné a mohli jste si koupit datadisk, nicméně v tomto případě s tím nesouhlasím (ačkoliv chápu, že připojení byl nutný krok), datadisk by měl být zadarmo.
Za D3 jsem dal 60 dolarů a koupil jsem si ho hned nazačátku, po sérii změn a nečekaných rozhodnutí jsem ho vypl a už víc jak 3/4 roku nezapl.
Nemám problém platit za software, ale jen za ten, s kterým jsem spokojený. D3 se pro mě stalo vzorem pro očekávaný trhák připravovaný několik let, který v mých očích propadl. Očekával jsem, že Blizzard Diablo za ten balík peněz, kolik vydělali, vylepší (a dodají slíbený obsah) bez dalšího datadisku pouze aktualizací - očividně ne.
zjavne ti, co si datadisk nekupia nebudu mat 3 veci - novu postavu, novy act a nove skilly pre existujuce postavy do 70 lvl (hoci tym padom asi ani legendary veci, ktore budu vyzadovat lvl 70). paragon, loot, nove endgame moznosti a mystic(? to nie som isty, ci nebude v prvej skupine) by mali byt vo free patchi. z toho pohladu nevidim problem platit za novy content...tiez predpokladam, ze nebude stat nejako vela, mozno 20-30 eur...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100
Zatím to vypadá, že ti co hrají s jedinou postavou a mají jí na pl100 a i když na pl100 odehráli stovky hodin a tudíž přišli o desítky milionu exp, tak maj smůlu a bude se převádět jen exp z těch paragon lvl... Takže ti co hraji je za jeden char by měli asi rozjet další a nahnat nějaký exp. Ted už má smysl hrát diablo jen kvůli exp, gear je bezcennej..
Odesláno z telefonu, za všechny chyby může autokorektura
Odesláno z telefonu, za všechny chyby může autokorektura
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
je super ze sa bude do uvahy experience. Moj 100 doctor a coskoro barbarian daju peknu sumu! Ked ma niekto 10 postav na paragon 5 je to smiesne az smutne dokopy nahrane 104 hodin :D Amateri !
hmm, praveze si myslim, ze reptile na tom budes horsie ako napr. ja. lebo mam pochybnosti, ze sa niekde zaznamenava exp ziskana po cinknuti plvl100 (co ja som skoro vobec nehral so svojim barbarom po tom), no isto je lepsie (pre ucely paragon 2.0) robit alternativne postavy
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
No len ja budem mat do datadisku vsetkych 5 postav na paragone 100, takze ja budem za vodou.
tak potom ziadny problem...a budu vsetky top, hratelne s prstom v nose (co je zjavne zamka kvality u tvojich postav)?
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Změna Paragonu je celkem zajímavá. Chce to více informací. Vázat to na účet není špatný nápad a vzhledem k tomu, že bude neomezený, smysl by dávalo sečíst PL všech postav na SC a HC zvlášť.
Plaze, guru aukci, poradce nejlepších hráčů na HC, mistře paragonů 2.0^28, biliogigamegasuperdáři, kitovací nožíku, člověče s placenou truhlou, nejlepší z nejlepších, člověče s prstama v otvorech: vyndej na chvíli prosím končetiny a uzři!ReptileSVK píše:No len ja budem mat do datadisku vsetkych 5 postav na paragone 100, takze ja budem za vodou.
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 28#p210028
každej dmg jde jak přes armor, tak přes resistance, takže EHP je prostě dobré číslo. Jak se k němu dostaneš je v zásadě jedno. Důležité stejně bude spíš to, jestli ti předmět přidá EHP, nebo ubere, takže na tenhle novej stat jde pohlížet prostě jako na další složku do výpočtu EHP... podle mě nedůležitá změnaCasus píše:Walosek: jo, ale vznikne ti novej stat. Bude ukazovat dohromady arm a res ale kazdy char tezi z armoru a res jinak, zalezi to na tom kolik arm a res uz ma. Pro co nejvetsi efekt musi byt oba staty v nejake rovnovaze. Tzn. tenhle novej stat:
1.) nebude ukazovat nic, protoze nevis jestli tam je 25 res a 75 armoru nebo 75 res a 25 armoru
2.) bude mit pro kazdy char znamenat neco jinyho, protoze char s balacnutym arm a res z xxx novyho statu bude tezit vic, nez char co ma hromadu armoru a zadny res.
Novy system Paragon Levelu a Loot 2.0 by mel byt v ramci patche. Alespon takove bylo prohlaseni jednoho z clenu Blizzardu.
Datadisk se tyka noveho charakteru, lvl 70, novy akt + dalsich X veci, ktere samozrejme nevime (viz napriklad novy gem Diamant, atd)
Mystic bude s nejvetsi pravdepodobnosti az v datadisku.
Datadisk se tyka noveho charakteru, lvl 70, novy akt + dalsich X veci, ktere samozrejme nevime (viz napriklad novy gem Diamant, atd)
Mystic bude s nejvetsi pravdepodobnosti az v datadisku.
A jeden item dava dvoum ruznym charum s ruznym ostatnim gearem jiny hodnoty EHP. Proto to ma smysl jedine tam kde je to na screenu videt - v char tabu jako celkovy cislo.walosek píše: každej dmg jde jak přes armor, tak přes resistance, takže EHP je prostě dobré číslo. Jak se k němu dostaneš je v zásadě jedno. Důležité stejně bude spíš to, jestli ti předmět přidá EHP, nebo ubere, takže na tenhle novej stat jde pohlížet prostě jako na další složku do výpočtu EHP... podle mě nedůležitá změna
Secteni paragon levelu vsech postav je podle me blbost. Mely by se secist vsechny ziskane zkusenosti vsech postav a z nich odvodit vysledny paragon level.
Arnold: Dyt uz Blizz opravil ten svuj post o scitani pvlu, ze to bude scitani dosazenych expu na postavach s plvly.
Ragnarok: Loot 2.0 + Paragon 2.0 je datadisk ... itemizace je free patch, alespoň tak jsem to pochopil já
Pak je vse v poradkukillerek píše:Arnold: Dyt uz Blizz opravil ten svuj post o scitani pvlu, ze to bude scitani dosazenych expu na postavach s plvly.
Asi by bylo fajn sepsat informace ze vsech bluepostu, videi a ohlaseni do jednoho clanku/postu, protoze tu vznika dost desinformaci.