Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Fraxinus » 08.06.2013, 20:28 hod.

DeathHero: Vyčkej asi na lepší ovladače pro grafárnu...

Dark_Deamon: tři tečky, zatím ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Ferek
Wraith

Příspěvek od Ferek » 01.08.2013, 09:38 hod.

Ahojte vsetci, ozyvam sa po dlhsej pauze :).
Potrebujem poradit lebo si niesom isty :). V nedelu sa mi po prvy krat podarilo dosiahnut Guardiana s mojim oblubenym Frenzy barbarom, takze radost velka. Poucil som sa z prdchadzajucich chyb a isiel nato opatrne, ale aj tak nastala jedna nemila situacia kde mi z 3,5 K life ostalo cca 200 life pri jednom rune na Pindla od vtey sa mu radsej vyhybam :) + pred tym este na NM jedna vdaka bugu u tych zmij s poisonom kde mi tiez behom chvilky svietilo nejakych 200 life.
No ale k veci. Ako som pisal mam Frenzyho so zamerenim na sekery (jednoduchy dovod - nizke poziadavky cize moznost mat viac life i ked radsej by som nosil mece, lenze na tie som mal aj tak smolu na drop co sa o sekerach povedat neda).
Takze o chvilu sa mi crta zlozit RW OATH do ETH Ettin axe chyba mi uz len PUL, moja otazka je, kedze teraz nosim na primarnej ruke Razor´s Edge - Tomahawk a sekundarnej ruke Butcher´s Pupil - Cleaver, co nosit na sekundarnej ruke vedla OATH po pripade ine RW ale co som pozeral tak nic pomer cena/vykon podla mna nie je (casom jasne myslim na Death a Grief dufam ze sa postasti :))?
Neviem co je lepsie ci Razor´s alebo Butcher´s (ten chcem upnut ale potrebujem este 1 PUL).
Ide o to, ze sa neviem rozhodnut kedze upnuty Butcher´s bude mat vacsiu DMG, malicko mensiu rychlost a mensiu chance na DS a OW (+ je Indestructible) oproti tomu bude mat Razor´s mensiu DMG, vacsiu rychlost a vacsiu chance na DS a OW tak teda fakt neviem asi to vyjde na rovnako :D.
Ale chcem pocut Vas nazor :).

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 01.08.2013, 10:01 hod.

no, kalkulkulátorem si spočítej jaké dosáhneš breakpointy s kombinací těch zbraní, porovnej average/max dmg v praxi a máš vítěze
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 01.08.2013, 11:06 hod.

Záleží na tom co upřednostňuješ a jaký máš zbytek výbavy. S razorem dosáhneš snadněji 4,5 útoků za vteřinu ale jestli máš jiné věci na ias tak bych volil butcher. Já na to open wounds moc nehraju a teď z hlavy nevím jak funguje DS s mastery (pro mě je DS jediná výhoda rozoru krom zmiňovaného ias)
oath + razor - frenzy 24 /ptořeba 25 ias na 4,5 útoku/s
oath + butcher (small crescent) - frenzy 24 /potřeba (39) 40 ias na 4,5 útoku/s

Break 5 útoků/s stejně asi nedosáhneš takže je na tobě jestli preferuješ rychlost nebo ti stačí horší break 4,1 útoků/s - který taky neni špatný :D ale beztak máš highlord a nějaké rukavice takže já bych bral butchera - indestructible :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.08.2013, 11:22 hod.

Taky se přikláním k Butcher's Pupil. A gratuluji ke Guardianovi :)
HC grál: 537/516 (-21)

Ferek
Wraith

Příspěvek od Ferek » 01.08.2013, 13:23 hod.

Ahojte, dakujem za rady. Sam by som volil pravdepodobne toho Butchera, ale ako som pisal potrebujem este 2 PUL-ky (jednu na OATH a druhu na upgrade Butchera) sice je to par krat Countess (idealne 2 krat :D), chcel som vediet Vas nazor.
Co sa vybavy tyka tak este okrem zbrani k dokonalosti par veci chyba.
Spodok mam prakticky full, cize Laying of hands, String of Ears a Gore rider, na hlave Gullyaume´s Face (cakam na Areatku), brnko zatial Angelic len kvoli bonusom spolu s ringom a amuletom a druhy ring Raven.
Takze mam z vybavy zatial len 20 IAS. Break 4,1 si myslim ze mi bude stacit v pohode.
Co sa dalsej vybavy tyka tak to potrva :) kym to nadropujem len dufam ze neripnem.

Slayer: na OW nehrajem ani nie je to skoro vobec poznat, OW z Gore Rider staci.
Raisen: Dakujem ku Guardianovi.

OK, dakujem este raz. Potom sa ozvem ako to pokracuje ked budem behat LK chests a Countess :D.

cemilinho
Quill Rat

Příspěvek od cemilinho » 01.08.2013, 19:50 hod.

A kdy se bude pořadat další turnaj??

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.08.2013, 20:12 hod.

V polovině srpna se bude pořádat další kolo Ligy zbohatlíků. Tentokrát půjde o lov předmětů v Chaos Sanctuary. Tady je nějaké základní info.
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 22.08.2013, 15:53 hod.

Zdravím a pozdravuji :) Na mojich stránkách (odkaz je v podpisu) jsem k dnešku udělal pár změn. Předměty stále ještě jakž takž padají, takže si není na co stěžovat...zatím :) Proč sem ale píšu...vytvořil jsem novou anketu, ve které můžete zahlasovat pro svůj nejoblíbenější skill. Každá anketa bude probíhat 1 měsíc a pak přijde na řadu další postava. Až budou mít všechny chary odhlasováno, tak se uskuteční velké finále :) Anketa(y) se zobrazují jen na Úvodní stránce.

Pokud se mrknete a zahlasujete, tak děkuju za obojí :)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 22.08.2013, 16:31 hod.

Dal jsem tam hlas pro GA...asi proto že ho mám oblíbenej z PvP z realmů :-) navíc se s tím dobře skautojou bosové ;-)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 24.08.2013, 07:43 hod.

Já dal hlas Fend, Amazonka s tímhle skillem mě neskutečně baví :twisted:

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 24.08.2013, 08:33 hod.

Fend?? A nechceš na to napsat Build? Občas se k Darkovi taky zatoulám. Amu prakticky neznám, ale když už, tak hraji kulomet = Strafezon :-))
Což je teď nejlépe hodnocený skill v anketě :-))))))
Greenhorn s duší Throwera

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.08.2013, 17:04 hod.

Díky za návštěvy a hlasy. Mě by asi nejvíc zajímalo, kdo hlasoval pro Plague Javelin :) Neznám snad nikoho, kdo by to hrál.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 24.08.2013, 18:10 hod.

já jsem pro něj nehlasoval ale mám ho taky rád...v PvP je to killer jako blázen a v ZOMBově módu taky :-D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.08.2013, 18:14 hod.

Dal jsem hlas pro Charged strike, to je ultimatni Ama skill ;)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 24.08.2013, 19:23 hod.

@Abuzus - Fendzonu jsem vždycky hrával takhle. Samozřejmě je možnost investovat i do Valkýry, k ní se ale dostaneš jen skrze skilly, který způsobul u Fendu bug. A to pak podle mě ztrácí to kouzlo :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.09.2013, 21:26 hod.

Vím, že je to trochu na rychlo, ale jistě to vím až teď. Tento víkend 27. - 29. září jedu do Prahy a napadlo mě udělat takovej mini sraz pařanů staré dobré dvojky. Bohužel se v Praze vůbec nevyznám, tak bych chtěl někoho poprosit (asi Kisuvka :) ), jestli by nevybral nějakej slušnej lokál :) Místo a čas by se muselo ještě domluvit. Určitě by to ale proběhlo v sobotu, protože v pátek dorazím v pozdějších hodinách.

Pokud by chtěl někdo pokecat, tak je vítán :)

Edit: Z toho co vím, tak by dofrčel Kisuvka a RIP, se kterým by ještě někdo došel.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 25.09.2013, 09:29 hod.

Tak tohle je moc narychlo. Rád bych dojel ale 27-29 jsem v práci celej den. Tak si to užijte...;-)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.09.2013, 17:17 hod.

To "nekdo dosel" je zatim vic nez nejisty, ale uvidi se...Kazdopadne dorazim, co se tyce Prahy, tak tam se vyznam maximalne metrem :roll: , takze taky zadnej zazrak...Nejak to dopadne ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.09.2013, 17:47 hod.

Jo, něco se vybere a na čase se taky dohodnem. Ti pak napíšu, jak budu vědět nějaký místo ;) Jen orientačně...v kolik bys asi v tu sobotu mohl ?

Odpovědět

Zpět na „Obecně“