public: "Help!"
act1 mp3, hned po pripojení do hry v chate "Help". Kurzorom rychlo prelítnu ponad jeho praporek, zda se nenachází v secret lvl s poníkmi. Portnu se do Highlands....opicu zpatrim s 30% HP, stojí v poisone, plný screen mobov (2 elite packy, 3 stromy, zbytek jsem nerátal), "Help" típek (barbar Ares #2484)ode mne tak na 5sec behu v cistem terene, ne to jeste zamorený mobmi, jdu serenity (4sec invureability), healing potion mrknu na mapku kde se nachadzí najbližší portál (asi tak 30sec behu) a začínam rescue. Nemít dashing strike (teleport bez cooldownu na nejblizsiho moba), tak ich tam snad doted mlatím.
Být DH, nebo WIz tak nevím, nevím, zda by som to prežil.
Tak opet raz 180bpm, bylo to sice bez passivky ale i tak, hned take vzruso po prijeni do hry clovek neceka, predse se jenom jeste usadzuje v kresle.
Být DH, nebo WIz tak nevím, nevím, zda by som to prežil.
Tak opet raz 180bpm, bylo to sice bez passivky ale i tak, hned take vzruso po prijeni do hry clovek neceka, predse se jenom jeste usadzuje v kresle.
nemaluj čerta na stenu!
Re: public: "Help!"
presne preto nehravam public, radsej sam a budem verit ze nechytim DC, to je mensia pravdepodobnost ako ze stretnes nejakych hajzlikov
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Hraju public skoro pořád a vždy než někam jdu tak se koukám kde kdo je a pokud je v souboji, tak radši jdu přes port do lokace a už vůbec nereaguju na to když někdo napíše help, to vždy smrdí průšvihem. Kámošovi se stala podobná věc a tím, že nechodí sem na fórum, tak Bobafeta neznal a portnul se k němu... naštěstí měl monka a taky to přežil.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Kdyz su sam, tak to resim tak, ze zalozim hru a otevru ju na public. Podle me je to lepsi, zez se pripojovat k nekomu takovymu. Nedavno jsem tak zaparil se supr polakama.
Ale tohle uz tam lidi znaj, protoze kdyz napises neco jako jump, come, clear tak se nove prichozi vetsinou hnedka odpoji. Kdyz jsem si to uvedomil, tak uz nic nepisu. Holt tam nikdo nikoho nezachrani, pise se tam max sell :-)
Ale tohle uz tam lidi znaj, protoze kdyz napises neco jako jump, come, clear tak se nove prichozi vetsinou hnedka odpoji. Kdyz jsem si to uvedomil, tak uz nic nepisu. Holt tam nikdo nikoho nezachrani, pise se tam max sell :-)
Taky bych Public úplně nezavrhoval. Má svoje slabiny a najde se tam občas nějaký hajzlík, ale na druhou stranu je tam ten moment překvapení, které tam čeká a nikdy nevíš na koho narazíš. Zrovna včera mi 2x zavařil jeden barbar, vždy mě nechal s Wizym v průseru a normálně si zdrhnul. Si říkám, jaký ve hře, takový v reálu. V partě to je jakási jistota, ale časem nuda. Alespoň pro mě. Dobré je to na střídačku, jednou public, 2x v partě ale každý preferuje něco jiného… PS: na Publicu se dají potkat i klaďasi
Třeba teď jsem na Pub mp5 chyt neskutečnou partu...všici spolu a jen to odsejpalo...všici 24% MS a to byla proste paráda...chcete li se vyhnout tady tem hajzlum tak jednoduse naportujte na baner, ale chodte přes portál...
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Ja musim rict, ze public hraju celkem casto a 1x ze 4 her narazim na lidi, kteri si pobihaji kde chteji. 1x ze 4 her narazim na perfektni partu a 2x to je takova hratelna klasika. Na lidi se portuju, ale vzdycky se podivam jak moc je to riskantni, na paragon a equip. Ale opravdu nejlepsi je zalozit si hru sam.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Ja jsem hraval vetsinou public a postupne potkal spoustu pk i spoustu super lidi z cele evropy i nejake asiaty a mezi nim je alespon 10 takovych, ze se nebojim o postavu i kdybych u toho usnul, protoze vim ze stale sleduji spoluhrace a jen kdyz trosku dyl stojim na miste, uz se bezi podivat.
A bacha, nekteri jsou vychytralejsi. Normalne spolupracuji, sleduji jak hrajes, pak si te pridaji do friends, pak s tebou jdou hrat druhy den. Pozvou kamose. A pak az treba neco zkusi.
Jednou to byl nejaky monk s podprumernou vybavou, vim uz jake pk nosi itemy a na co se koukat, kdyz se nekdo chova trochu divne, ale vypadal neskodne, ze neustoji nic a pk nebude. Pozval kamose, kecali nesmysly, aby rozptylovali od hry. Zacali litat po mape jak streleni a jelikoz jsem na tom jeste nebyl nejlip, mel jsem chvilkami co delat. Pak ten monk chvili ve meste - druhy se ho ptal co dela, on rikal "change gear :-)" - mrkl sem a bylo mi to jasne. Najednou mel na sobe gear za stovky mil. Pritom na uctu nasbiranych par mil goldu.... Vetsinou si na to kupuji samostatne ucty at neprijdou a vsechno, kdyby nahodou blizzard dal ban.
Zdrhli do keeps a nez jsem se tam dostal byli na druhe strane, portovat na ne jsem nezkousel, bylo jasne ze to je past. Tak jsem sel vchodem nikde nic, jen elitky nechali. na mne .. tak jsem elitky slozil nebo jim zdrhl, zdvorile se rozloucil a popral jim hone stesti , snazili se pul hodiny zbytecne :-)
Portovat se nemusi vyplatit i na kamose, jak vi kuki a ja po vcerejsku taky. (ale to byla domluvena akce :-)
A bacha, nekteri jsou vychytralejsi. Normalne spolupracuji, sleduji jak hrajes, pak si te pridaji do friends, pak s tebou jdou hrat druhy den. Pozvou kamose. A pak az treba neco zkusi.
Jednou to byl nejaky monk s podprumernou vybavou, vim uz jake pk nosi itemy a na co se koukat, kdyz se nekdo chova trochu divne, ale vypadal neskodne, ze neustoji nic a pk nebude. Pozval kamose, kecali nesmysly, aby rozptylovali od hry. Zacali litat po mape jak streleni a jelikoz jsem na tom jeste nebyl nejlip, mel jsem chvilkami co delat. Pak ten monk chvili ve meste - druhy se ho ptal co dela, on rikal "change gear :-)" - mrkl sem a bylo mi to jasne. Najednou mel na sobe gear za stovky mil. Pritom na uctu nasbiranych par mil goldu.... Vetsinou si na to kupuji samostatne ucty at neprijdou a vsechno, kdyby nahodou blizzard dal ban.
Zdrhli do keeps a nez jsem se tam dostal byli na druhe strane, portovat na ne jsem nezkousel, bylo jasne ze to je past. Tak jsem sel vchodem nikde nic, jen elitky nechali. na mne .. tak jsem elitky slozil nebo jim zdrhl, zdvorile se rozloucil a popral jim hone stesti , snazili se pul hodiny zbytecne :-)
Portovat se nemusi vyplatit i na kamose, jak vi kuki a ja po vcerejsku taky. (ale to byla domluvena akce :-)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
už se zabíjí ve městě i v2 actu bacha na to http://www.twitch.tv/greatbobafett
http://www.twitch.tv/greatbobafett/b/448540805
http://www.twitch.tv/greatbobafett/b/448540805
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
nemas nejaky jiny odkaz? Treba na youtube, me to sakr nejede :-(
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
všecko smazali i youtube.....natáhli moby z pouště do města a schovávali se ve stokách směr oáza lidi se připojovali a kapali jeden za druhým tuším že měli zadaný poslední quest
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
to sem nečekal že to tak rychle zmizne z toho youtube, ještě dneska sem na to koukal
- Darkness
- The Butcher
Na US foru je ted afera, ze sejmuli DH para 94 s vybavou za 15 bilionu ... v actu 1 highlands
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
aha tak ono je to teď asi docela čerstvé téma že.. no v tom videu sejmul wd pl100.
Pokud mám stabilní net, je fakt asi jistější hrát sám, a když už public, tak zakládat vlastní hry, není riziko že do něčeho takového vlítnete
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
No já hrál ted skoro celé léto public, protože kámoši se kterýma normálně hraju nehráli, nebo jsme se nesešli a za dva měsíce hraní na publicu, kdy hraju sedm osm hodin v kuse a naloguju do hry hned jak se odpojím z tý předchozí sem nenarazil na nic zvláštního. Vždy jsme chodili spolu, do chatu psali maximálně sell, jak poznamenal Mox a tím to haslo, vše odsejpalo parádně...
Jen jednou co si vzpomínám jeden barbar do chatu hodil HELP a když sem tam naběhl, tak na sobě měl pár mobíků, který moji medvědi sundali asi za dvě vteřiny, ale že by to byla nějaká past, to mi ani nedošlo, protože ten barbar byl víc papírovej než můj WD čerstvá šedesátka a opravdu zdrhal...
Navíc co se týče takovýhle "pastí", když chodím sólo MP6-7 tak nejdu public tu samou obtížnost, ale dám třeba trojku čtyřku, kde i když by někdo něco zkusil, tak mému plešatému Shadoukovi nezkřiví vlásek na hlavě I když naskakuju na vlajky lidí se mi nic nepřihodilo...takže buď sem měl zatím štěstí, nebo ti týpci co dělají pastičky už nehrají...takže si myslím, že odepisovat public kvůli pár tupcům je škoda, stačí si zvoli takovou obtížnost, kterou si v klidu s prstem v nose vymlátí člověk sám..
Jen jednou co si vzpomínám jeden barbar do chatu hodil HELP a když sem tam naběhl, tak na sobě měl pár mobíků, který moji medvědi sundali asi za dvě vteřiny, ale že by to byla nějaká past, to mi ani nedošlo, protože ten barbar byl víc papírovej než můj WD čerstvá šedesátka a opravdu zdrhal...
Navíc co se týče takovýhle "pastí", když chodím sólo MP6-7 tak nejdu public tu samou obtížnost, ale dám třeba trojku čtyřku, kde i když by někdo něco zkusil, tak mému plešatému Shadoukovi nezkřiví vlásek na hlavě I když naskakuju na vlajky lidí se mi nic nepřihodilo...takže buď sem měl zatím štěstí, nebo ti týpci co dělají pastičky už nehrají...takže si myslím, že odepisovat public kvůli pár tupcům je škoda, stačí si zvoli takovou obtížnost, kterou si v klidu s prstem v nose vymlátí člověk sám..
- Darkness
- The Butcher
Tak boba uz ma zablokovany twitch.tv i diablo ucet.
Ale pozor, na scenu vstupuje PK kitten!
Ale pozor, na scenu vstupuje PK kitten!
Byl jsem ve fields mp6 a ve chvili kdy jsem dal WW na elitky muj pocitac vypnul. Zanadaval jsem si a pak si vsiml jak manzelcino roztomile kotatko zira na tlacitko reset, ktere prave stisklo.
- Shadou
- Minion of Destruction
Zdravím vespolek,
je tu čerstvá zkušenost z Public HC, ačkoliv jsem tu psal, že když člověk přemýšlí a hraje to na co má přežije, tak já dnes i když jsem přemýšlel, tak jsem se nechal nachytat. Asi sem myslel na nějaký pí*oviny okolo ale naskočim takhle na public MP3, který je na pohodku a full parta, dva ve městě a jeden v nothern highlands...v hlavě mi probleskla myšlenka, že v tý lokaci mi chybí zabít elitka na achiev a tak se na něj portuju...vůbec nevim co mě to napadlo, ale stalo se...objevím se v lokaci mezi stromy, 2x elite pack a tisíc mobíků(přeháním, ale dost jich bylo) bylo toho tolik, že sem nemohl ve spiritu ani nakliknout volný místo, kam utéci...no srdce se mi zastavilo hrůzou....naštěstí mám ohnivý netopýry...ty mi zachránili život na HC...roztočil sem je a do deseti vteřin rozjebal všechno okolo a zdrhnul do bezpečí...milý barbar DarkFlex(nebo tak nějak) mi napsal akorát welcome, když sem se tam objevil a po těch pár vteřinách, kdy všechno padlo mi napsal "great job" když sem mu napsal že děkuju za pěkný přivítání....každopádně kdybych tam byl s jiným charem, nebo měl místo netopejrů medvědy, který mají trošku zpoždění, tak prdim do kytek....
Takže opravdu se nevyplácí skákat na vlajky, pokud je v lokaci jen jeden jouda...
Proč to ale píšu...hráč DarkFlex - POZOR na něj
Sh.
je tu čerstvá zkušenost z Public HC, ačkoliv jsem tu psal, že když člověk přemýšlí a hraje to na co má přežije, tak já dnes i když jsem přemýšlel, tak jsem se nechal nachytat. Asi sem myslel na nějaký pí*oviny okolo ale naskočim takhle na public MP3, který je na pohodku a full parta, dva ve městě a jeden v nothern highlands...v hlavě mi probleskla myšlenka, že v tý lokaci mi chybí zabít elitka na achiev a tak se na něj portuju...vůbec nevim co mě to napadlo, ale stalo se...objevím se v lokaci mezi stromy, 2x elite pack a tisíc mobíků(přeháním, ale dost jich bylo) bylo toho tolik, že sem nemohl ve spiritu ani nakliknout volný místo, kam utéci...no srdce se mi zastavilo hrůzou....naštěstí mám ohnivý netopýry...ty mi zachránili život na HC...roztočil sem je a do deseti vteřin rozjebal všechno okolo a zdrhnul do bezpečí...milý barbar DarkFlex(nebo tak nějak) mi napsal akorát welcome, když sem se tam objevil a po těch pár vteřinách, kdy všechno padlo mi napsal "great job" když sem mu napsal že děkuju za pěkný přivítání....každopádně kdybych tam byl s jiným charem, nebo měl místo netopejrů medvědy, který mají trošku zpoždění, tak prdim do kytek....
Takže opravdu se nevyplácí skákat na vlajky, pokud je v lokaci jen jeden jouda...
Proč to ale píšu...hráč DarkFlex - POZOR na něj
Sh.
Mna uz dostal!!
Necituj predchozi prispevek!!! - Kuki
Necituj predchozi prispevek!!! - Kuki
- Shadou
- Minion of Destruction
Aha sorry, sem si toho nevšiml, jen sem se chtěl podělit o zkušenost a tohle s tím Help bylo první nahoře co sem našel, ted vidím, že už jste o tom darxflexovi mluvili jinde, kdybych si toho všimnul dřív, tak sem se nemusel tak opotit