Dune Dervish, aneb potvora co Vám pohřbí Hellfire ring
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Zdravím,
možná je to všeobecně známá věc, možná ne.
Já jsem se s tím setkal prvně a nikde jsem se o tom nedočetl, proto to postuji zde a možná to někomu zachrání hellfire ring a případné i gemy s lvlovací výbavou.
Jde o toto monstrum Dune Dervish
Nachází se ve druhém actu. Jsou to takový ty točívý nepříjemný potvůrky.
Jakmile se roztočí a vám procne hellfire ring a vystřelí na něj fireball, bude to..... to poslední co Vaše postava spatří.
Minulý týden jsem šel s mončičákem lvl 16 (See now evil, Balance, 2x Flawless star ruby, leg. boty a bohužel hellfire ring) na mp 0! a s mými cca 2,5 tis. HP jsem byl sestřelen na jednu ránu.
možná je to všeobecně známá věc, možná ne.
Já jsem se s tím setkal prvně a nikde jsem se o tom nedočetl, proto to postuji zde a možná to někomu zachrání hellfire ring a případné i gemy s lvlovací výbavou.
Jde o toto monstrum Dune Dervish
Nachází se ve druhém actu. Jsou to takový ty točívý nepříjemný potvůrky.
Jakmile se roztočí a vám procne hellfire ring a vystřelí na něj fireball, bude to..... to poslední co Vaše postava spatří.
Minulý týden jsem šel s mončičákem lvl 16 (See now evil, Balance, 2x Flawless star ruby, leg. boty a bohužel hellfire ring) na mp 0! a s mými cca 2,5 tis. HP jsem byl sestřelen na jednu ránu.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 23.11.2013, 02:26 hod., celkem upraveno 1 x.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dune Dervish, aneb potvora co Vám pohřbí Hellfire ring
Bohužel jsem taky takhle přišel o HF ring a doteď mě to mrzí, protože se procl s 240vita, 80all res a 250 armor. Monk měl na normál 5K hp a na mp5 sem dostal IK takže opatrně na ně :-/
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Jo jo, tohle je stará známá věc ... RIP tomu HF ... no a jak se říká ... příště budeme chytřejší drahoušku ;-)
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem nevěděl...škoda, mohl sem si HF uchovat :-)
Tak já to taky nevěděl a s monkem jsem to prošel normal i nightmare MP8-10 s HF ringem živej - natáh jsem bačkory až na vlastní blbost na hellu
Hele a to dělaj úplně všechny variace (včetně elitních) těhle točivejch potvor a nebo jen ty co jsou v poušti? Tzn. jestli to platí jen pro pouštní oblast či úplně všechny kde je potkám (oáza např.) Dík, ale každopádně akt2 při expení už radši přeskakuju dokud mi nedojde zásoba HF ringů
Hele a to dělaj úplně všechny variace (včetně elitních) těhle točivejch potvor a nebo jen ty co jsou v poušti? Tzn. jestli to platí jen pro pouštní oblast či úplně všechny kde je potkám (oáza např.) Dík, ale každopádně akt2 při expení už radši přeskakuju dokud mi nedojde zásoba HF ringů
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
já si myslim že to platí na každou variaci
Jj, všechny variace, tím jak se roztočí tak dostanou určité % šance na to odrazit projektil zpět. Někdy na sc se mi tak stalo že když jsem náhodou neměl wotb a fightil jsem s keywardenem, tak mě freeznul můj scoundrel.
R.I.P. 27.3.2014
lol počkej von to vrátí i od tvýho followera na tebe ? tak to jsem fakt netušil ... já myslel, že to vrátí jen po útočníkovi ... pobavilo
Tak můj scoundrel střílel šípy po třech a já jel ww, takže mě to trefilo no, s wotb si toho člověk nevšimne protože krom freezu ten scoundrel prakticky nedělá dmg.
R.I.P. 27.3.2014
Bohužel to funguje u všech těchto točících potvor v jaké koliv lokaci. Odrazí cokoliv co na ně letí (WD šipky, DH šípy a i folower) Já šel takto mám za to normál a měl jsem HF ring - šel se mnou ještě Quetak s DH a co se nestalo - si tak s monkem fajtim toho točícího blba a v tom procne fireball z HF ringu - DH okamzitý IK...hold stane se :-D
to ti taky jen tak nezapomenu...lvl20 v háji
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem se divil, když monk na MP5 normal s 5,5K life dostal od toho blbečka IK, takže to vlastně byla sebevražda
- Slw
- Minion of Destruction
já jsem teď nedobrovolně odzkoušel že to funguje i na Convi-Submission skrz můj Azturaq fist. Jen sem se přibližoval, mantra ho vzala a já ťuk stunNargarotH píše:Jj, všechny variace, tím jak se roztočí tak dostanou určité % šance na to odrazit projektil zpět. Někdy na sc se mi tak stalo že když jsem náhodou neměl wotb a fightil jsem s keywardenem, tak mě freeznul můj scoundrel.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
proto jsem rad, ze WD ma pasivku uz na lvl 30 ;-)
Vidim v teto potvore a jejich variacich (vč. KW v A2) docela problem na HC
Aktualne moje parametry 100k DMG unbuff, 70k life, 650 rezist, 5400 armor a dostavam od nej IK, resp. kdyz si nedam bacha a nenahodim dobre Serenity, tak ani nemrknu a je tam pasivka :o)
Nejde mi ale na rozum jak se pocita ta DMG co se mi vrati - ja mu dam s i buffem z paprsku 115k > sunda mi to 70+ k zivota, ale pritom mam armor, ktery by mel zredukovat prichozi ranu o 64% + mam all rezist 650, ktery by taky mely snizit prichozi DMG ne?
Aktualne moje parametry 100k DMG unbuff, 70k life, 650 rezist, 5400 armor a dostavam od nej IK, resp. kdyz si nedam bacha a nenahodim dobre Serenity, tak ani nemrknu a je tam pasivka :o)
Nejde mi ale na rozum jak se pocita ta DMG co se mi vrati - ja mu dam s i buffem z paprsku 115k > sunda mi to 70+ k zivota, ale pritom mam armor, ktery by mel zredukovat prichozi ranu o 64% + mam all rezist 650, ktery by taky mely snizit prichozi DMG ne?
115k dmg by ti mělo vrátit (5400/(5400 + 3000)*650/(650+300)*115000, což je zhruba 50k HP dole ...
nicméně jako monk bys měl ještě redukovat 30pct. od narození ... hmmm 35k HP
asi crituješ za víc
nicméně jako monk bys měl ještě redukovat 30pct. od narození ... hmmm 35k HP
asi crituješ za víc
mam CC 52%, CD 200%
hodim tam oslepeni, zelenou mantru se Divine protection a zkusim zvednout life, uvidime
hodim tam oslepeni, zelenou mantru se Divine protection a zkusim zvednout life, uvidime
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... njn KW v A2 je pro některý chary nechutnej, jako je pro jiný sranda ... A2 HC KW chodím zásadně s WD, mám low cost a celkem v klidu MP 5-6 ... s DH, kterej je mnohonásobně dražší na KW v podstatě nemůžu, respektive můžu, ale musím si dávat zatracenej pozor ....
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Hmm no ty vole. Tak to jsem nevěděl a doteď jsem to nijak nezaznamenal. To je třeba zapsat do deníčku.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
No taky jsem bral KW v A2 jako easy target, ale za posledni 2 tydny jsem u nej asi 5x videl pasivku a to se mi vubec nelibi, tak jsem to prehodnotil.. samorejme 4x to bylo nez jsem vubec zjistil o co jde.. posledni pripad jsem nepustil dobre Serenity
jo a jednou jsem to uz mel i u obycejneho bileho "tocaka", delaji to vsecky tyhle mrchy
slysel jsem famy, ze v dungeonech v Oaze je potvora co zabiji na 1 dotek, ale podle me je to tenhle smejd, co vam vrati vasi DMG ani nemrknete
jo a jednou jsem to uz mel i u obycejneho bileho "tocaka", delaji to vsecky tyhle mrchy
slysel jsem famy, ze v dungeonech v Oaze je potvora co zabiji na 1 dotek, ale podle me je to tenhle smejd, co vam vrati vasi DMG ani nemrknete