Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no nie -1, proste minus vsetko.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
trvelé penalizace za smrt na SC se mi nelíběj (jako nápady -1% paragon atd), SC je dobrý právě v tom, že si člověk může dovolit cokoli, i ten sebešílenější build... ztráta všech NV za smrt je naopak supr nápad, který udrží hráče tam, kam patří...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
udrzat NV na uberoch by bol adrenalin
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
To zalezi na uhlu pohledu, pokud chodis ubery na MP, na ktery absolutne nemas - tak ano a bylo by to spravne, spousta lidi chodi ubery treba na MP7 a nez je vsechny vymlati tak 7x zarvou = tam je jasny, ze ten clovek na takovy MP nepatri, protoze treba na MP5 by neumrel ani jednou. Pak jsou taky lidi co neumiraji ani na MP10 a pro ty je to ta prava obtiznost. To ze lidi s gearem na MP4 musi byt cool a snazit se si davat MP8 je spis jen nedostatkem vlastni sebereflexe, nez chybne nastavenou obtiznosti a kolikrat i kdyz se to nezda, to ostatni lidi v parte vyrazne obtezuje (pokud ten clovek nechodi sam) V momente kdy by smrt znamenala kompletni ztratu valoru, tak by drtiva vetsina lidi chodila MP, ktere odpovida jejich vybave a hra by pro vsechny byla plynulejsi a zabavnejsi.. Na HC je to celkem jedno, tam smrt = ztrata valoru i vseho ostatniho
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Na ubery by se ztráta NV prostě nevztahovala, namísto toho by mohl přijít rychlejší rage, nebo by mohli regenerovat hp. Nebo mě ještě napadá že by ubeři měli vlastnost 'x% life after each kill' a za kill by prostě instantně zregenerovali třeba 1/4 hp
R.I.P. 27.3.2014
-
- Zhar the Mad
no ja napriklad za mojeho "uber" barbariana nedavam uber bossov na MP6+, ale na MP3 (pozor ! nemylit so zvukovym formatom) s prstom v nose. Ja to ani nesilim, ked ma zabiju 3x tak vypinam aj tak by nic nevypadlo a drbal by som sa s nimi hodinu
To me by na SC ztrata NV při smrti vůbec zily netrhala porad bych chodil sve MP10, i když tam občas umru. Tech par procent zkusenosti, mf a gf, které v soucasnosti NV dava, je totiž při MP10 pro me zanedbatelne a i v soucasnosti chodim nejčastěji fields of misery mlatit haldy mobu bez NV, je to efektivnejsi, nez nekde dlouho NV shanet a pak tam teprve jit.
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Mě se líbí, jak se teď po oznámení datáče a následného ticha ... všude diskutuje, jak by si to lidé přáli stejně to nijak moc nezměníme, maximálně díky beta testování se něco vypiluje.
Nejhorší je ta doba, to čekání :/ snad ten 2.0 patch vydají kolem Vánoc, ať se co pařit přes zimu, kterou hlásají jako dlouho a krutou
Nejhorší je ta doba, to čekání :/ snad ten 2.0 patch vydají kolem Vánoc, ať se co pařit přes zimu, kterou hlásají jako dlouho a krutou
Hele ty postihy by v publicu byly fajn, ať už jakkoli provedené. Tuhle na HC na MP4 vlezl do party WD s 9k dmg !
Další blbost jsem zjistil, když jsem HC začal hrát public - vlezu do hry, zjistím že tam nechci být (špatná parta, pokročilá fáze farmy), leave, a dávám vyhledat další hru - klidně i 10x mne to zaše šoupne tam, kde jsem byl A přitom když zkusím založit vlastní public, nikdo se nepřipojí (třebas i 30 minut. nikdo!) - jediným východiskem je pak zvolit jiný MP, jinak si prostě nezahraju. Fakt nechápu, zejména když je dost hrajících lidí, proč mne vracet furt tam, odkud jsem utek Tohle už by po více jak roce mohlo bejt pořešený krucinál ne?
Další blbost jsem zjistil, když jsem HC začal hrát public - vlezu do hry, zjistím že tam nechci být (špatná parta, pokročilá fáze farmy), leave, a dávám vyhledat další hru - klidně i 10x mne to zaše šoupne tam, kde jsem byl A přitom když zkusím založit vlastní public, nikdo se nepřipojí (třebas i 30 minut. nikdo!) - jediným východiskem je pak zvolit jiný MP, jinak si prostě nezahraju. Fakt nechápu, zejména když je dost hrajících lidí, proč mne vracet furt tam, odkud jsem utek Tohle už by po více jak roce mohlo bejt pořešený krucinál ne?
ja bych hlavne na HC vubec do publicu nelezl
Ono když si nejsem úplně jist netem (lagy), je to jistější, než hrát sám - lepší MP3 public na jistotu, než MP5 sólo kde mi nikdo nepomůže...
Tyckin: Ten tvůj problém s MP hranim ma podle me jednoduche vysvetleni. Haze te to porad do te stejne hry, protože proste není zadna jina volna, všechny jsou zaplnene ctyrma hracema. A když pak zalozis sam a otevres hru pro veřejnost, tak se logicky nikdo neprihlasi, protože všichni hraji v tech plnych hrach.
Odesláno z mého ALCATEL ONE TOUCH 8008D pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého ALCATEL ONE TOUCH 8008D pomocí Tapatalk 4
No to mne taky napadlo, ale když je tam třebas 500 hrajících, nejde mi na rozum, že se nenajde jiná volná hra či že se ke mně nikdo nepřipojí ani za 20 minut kolikrát. Nu což, prostě zkusím nižší-vyšší MP a něco se najde
jenze ten pocet hracu to ukazuje napric vsechny hry toho questu,nezohlednuje to mp ani jednotlivej progress onoho ukolu,takze to vypada na 500 hracu,ale ve skutecnosti mas treba jen 5 mist,kam se muzes joinout pro svoje MP
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
mám spíš pocit že tě to připojí do starší hry, tudíš k tobě se někdo připojí teprve v okamžiku, kdy jsou starší hry plné, alespoň tak mi to příjde logický...
já třeba public chodím MP7, sám 8-10, public chodím proto, že MP7+full party expí rychleji a parta na MP 8-10 se ne vždy sežene, a public je na těhlech MP už marnej, marnej, marnej...
já třeba public chodím MP7, sám 8-10, public chodím proto, že MP7+full party expí rychleji a parta na MP 8-10 se ne vždy sežene, a public je na těhlech MP už marnej, marnej, marnej...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
-
- Zhar the Mad
tak iny patch okrem toho loot 2 a paragon 2 prej uz nebude. Kedze v najblizsich tyzdoch sa to bude vykrystalizovavat skor ako na vianoce ho necakam. Je zaujimave ba az zarazajuce, ze na konzolach loot 2 a paragon 2 uz je. damned !
No ano lenze kym na konzoly pride datadisk tak to mi uz mozno budeme mat dalsi
-
- Zhar the Mad
no ved hej, ale tak na konzoly je to hotove a na pc nie. nechapem, ved to ma byt rovnake.
Jenže jak už tu bylo napsáno, oni potřebují teď prodat konzolové verze a daří se jim to viz. Heller a další. Proto je tam tak dobrý loot, 3nv, různé další featury na zjednodušení a zatraktivnění gameplaye, na což jsou konzolisti zvyklí, aby je nalákali. Nevěřím, že patch na PC přinese to samé, D3 tam zůstane arkáda, kdežto na konzoli je to prezentováno jako arkáda na entou. I když co se gearu týče, tak je možné vše, stejně vše co tam napadá bude po datadisku k ničemu, stejně jako současný gear proti gearu z lootu 2.0.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Dava_C: Kdybys trochu zjišťoval fakta tak bys věděl že na konzoli to je zjednodušené ze dvou důvodů(bez aukce,Single Player) takže řeči jako že konzolisti sou na to zvyklý je dost ubohá narážka a jinak na PC nebudou až tak dobré věci ani drop až tak dobrej a to zase jen ztoho důvodu že není tam SP a je tam aukce.