Runy
Moderátor:Dark_Deamon
Tak a je to tu - potvrzeni teorie o vybirani run - ja Vam vybral SUR-ky a Vy me MAL-ky
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Runy
Mě zas celkem často padá Ohm a Vex. Za to Lo a Ber nepadne, i kdybych se měl zbláznit Mal(ek) má taky habakuk
Edit: Vyměním 2 Mal za jednu Ber
Edit: Vyměním 2 Mal za jednu Ber
LO mi nepadla ani jedna, vzdy je postavena z OHM a nizsich (VEX/GUL), ktere padaji...BER taky ani jedna a MAL prave jen jedna
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
MALky jsem asi vybral já :-)
Dneska po delší době zase 2 HR - zajímavé, že v jednom runu (po tom co jsem si tak říkal - kua, strááášně dlouho nic nepadlo)!
GULka z bedny a MALka z mrtvolky.
Moje celková statistika po cca 3000 runech:
3xSUR,2xOHM,3x VEX, 4xGUL,2xIST,6xMAL, 8xUM, 6xPUL, 22xSk
LO a BER mi nepadla ani v LK ,ani nikde jinde. Čekám na premiéru :-)
pozn. Na infinity mně chybí 1 BER....
Dneska po delší době zase 2 HR - zajímavé, že v jednom runu (po tom co jsem si tak říkal - kua, strááášně dlouho nic nepadlo)!
GULka z bedny a MALka z mrtvolky.
Moje celková statistika po cca 3000 runech:
3xSUR,2xOHM,3x VEX, 4xGUL,2xIST,6xMAL, 8xUM, 6xPUL, 22xSk
LO a BER mi nepadla ani v LK ,ani nikde jinde. Čekám na premiéru :-)
pozn. Na infinity mně chybí 1 BER....
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Slayer: To už není možný s tebou a pak že nic nepadá, co Od teď budou všichni běhat AT Gratulace ke druhé
Gratuluju k nalezum JAH jsou spolu se ZOD jedine runy, ktere mi nidy nepadly, takze by urcite potesila, obzvlast, kdyz by Hulk potreboval tu Enigmu jak sul...Mimochodem, diky Pindlovi jsem vcera prolomil prokleti nepadani High run, co padlo si ale necham na plny update (uz vite, ze to nebyla JAH a ZOD )
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Je to stejně vtipný...přijdeš si po kdovíjaké době, párkrát si zahraješ a dropneš 2x Jah. Za to mi, kmenoví "zaměstnanci" jsme rádi, když v LK zakopneme o Ber a to ještě za podpory tisíce runů Jedinej RIP nám zachraňuje čest tou Cham
Přijde mi to, jak kdybys odešel, někde sbíral zkušenosti a moudra, pak došel a řekl si: "Tak a teď vám to ukážu, jak se to má hrát"
Přijde mi to, jak kdybys odešel, někde sbíral zkušenosti a moudra, pak došel a řekl si: "Tak a teď vám to ukážu, jak se to má hrát"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jo no...navíc ten je školenej z incgamers, kde na to hraní maj snad lidi školy