A vše vidí až moc pesimisticky

Co by si si ho musel kupovat co tu trepes a vypisujes blbosti. Pozri si konzolovu verziu, vsetko ti bud napada alebo to bez problemov vytradujes s clovek ktory ma podobny progres ako ty.Dava_C píše:Já jsem s Ragnarokem a s Arnoldem. Od hraní mě odrazuje právě to, že pokud budu chtít mít dobrý gear, tak si ho stejně budu muset koupit, ale na černém trhu, tzn. nebude k dispozici všem jako nyní na AH (alespoň já černý trh nesnáším a nepodporuji). Prostě kupování předmětů a top chary nezmizí, takže z tohohle pohledu je vize těch co se na konec AH těší utopie. Když si představím, jak jsem se cítil, když jsem dostával čočku v původním infernu A2 s 12k dps a 150 AR a koukal jsem na lidi, co mají 70k dps a 500 AR, tak je mi špatně, hrozně demotivující. To samé bude nyní. Account bound všeho dropnutého, nebo to co popisoval Arnold je jediná správná možnost. Navíc je tu zrušení Archona a dost pravděpodobně i CM a zrušení LS runy. Opravdu jsem na váškách, zda to mám ještě hrát, je to opradu těžké, když vím, kolik hodin jsem hraním strávil.