HC - Project Avengers (1.13)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Ferek
Wraith
Re: HC - Project Avengers (1.13)

Příspěvek od Ferek » 24.09.2013, 10:51 hod.

RIP: Ahoj mám na teba otázku, teraz behám so svojim frenzy barbarom (momentálne lvl 91) okrem iného podobne ako ty Baala a jeho vlny na experience moja otázka na teba je:
Chodíš na pl 8 iba Baalove vlny, alebo to nastavuješ od WP, po prípade pred vstupom do Throne of Destruction?

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.09.2013, 17:08 hod.

Jedu p3/p8/p3, tedy p3 WSK a Throne, p8 vlny, p3 Baal...Je to celkem standart a nema to smysl delat jinak...Navic WSK a Throne na p8 by mohlo byt za urcitych okolnosti i prilis pro barba s 4k zivotu, a to v HC je lepsi neriskovat ;) ¨

Update bude nasledovat...

Update:

Takze, mame tu zase o tyden vic a je tu dalsi update meho nekonecneho questu...A opet to stoji za precteni ;)

Opet to rozdelim na oblasti. kde se me chary pohybovaly, ci spise char, protoze tentokrat byl v permanenci pouze Hulk...

LK, Pindleskin:

Tato mista uvadim jen pro uplnost, tech par najezdu neprineslo zhola nic...

Countess:

Jako oddech od nekonecnych Travi a WSK runu se obcas Hulk podiva i sem, je to sranda, nejvyssi runa UM, pote jeste dve LEM, ale u tech nemam screeny...Na to malo, co jsem tam byl je to uzasny vysledek

WSK:

Na tohle asi nejvice cekate, ovsem prekvapive zdejsi prostredi nevyprodukovalo nejlepsi item dnesniho update-u, a to velmi prekvapive, protoze Hydra Bows, a to konkretne Windforce nepada kazdou chvili, a uz vubec ne z Baala...Jedinym dalsim uspechem bylo dosazeni lvl 93, jinymi slovy Hulk ucinil dalsi maly krucek na nekonecne ceste ke slave...

Travincal:

Stredobod dnesniho update-u...Hulk zde udelal uz temer 500 runu a konecne se zacalo darit i ohledne run, ale o tom az za chvili...Nejdrive by tu bylo par skvelych itemu, a to Natures peace (nemam screen), Seraphs hymn, pote take Doombringer, War travelers 41% a take Shaftstop a konecne druhy Skin of the Vipermagi (27% - taktez bez screenu)...

Darilo se i ohledne run, a to v podobe SUR, OHM a MAL, pricemz SUR a OHM padly az v posledni stovce runu a jinak bylo velke sucho...Jinymi slovy, 1/6 Enigmy nalezena :roll: Kazdopadne jsem za ne moc rad, uz to bylo stresujici...

Ted k tomu zminovanemu uber itemu - tentokrat jde o crafted caster amulet, nejdrive ale dve ochutnavky, a to tato, a pak tato...Jak vidno, je vyhodne mit charakter na vysokem lvl kvuli craftum...

Stejnym zpusobem ovsem vznikl i amulet, ktery jsem oznacil za uber, no posudte sami zde...Asi lepsi pro Hammera ani byt nemuze - takze kousek pro Thora?

Aby byl vycet kompletni, nesmi chybet ani nova runova slova, a to HoTO a HoTO 2, oba na Hulkove switchi, a take nejvice deprimujici CtA 2 :OXO :OXO :OXO Co jsem komu proboha udelal, ze mam podruhe za sebou +1BO roll :roll:

To je pro dnesek vse, pratele :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.09.2013, 19:18 hod.

Moc pěkný nálezy. Ten craft pro plecháča je fakt supr. A Windforce potěší určo vždycky :) Já stále čekám na jeho premiéru. Jinak na to CtA máš fakt pech. Ale třeba to bude do třetice už ono ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.09.2013, 19:25 hod.

Nádhera :) A kolik bylo těch Travincal runů? A ten caster amulet pro palu je fakt super :twisted:
HC grál: 537/516 (-21)

Ferek
Wraith

Příspěvek od Ferek » 25.09.2013, 20:01 hod.

RIP: ďakujem za info. Ja to behám podobne väčšinou pl1/pl8/pl3. Akurát 2 vlna mi trvá najdlhšie, niekedy Lister a jeho banda keď sa mu vygenerujú nejaké lahôdkové vlastnosti pre meele char. :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.09.2013, 20:09 hod.

@DD: Vsak padne, ja taky cekal na prvni dlouho, celkove uz jsem nasel tri

@Eli: Psal jsem to sice uz predtim, ale tak co bych pro Tebe neudelal :lol: - celkovy pocet je 500 runu

@Ferek: Jo, taky me nejvic zdrzuje 2. a 5. vlna, jinak se mi osvedcilo kombo na mercovi - Eth Reapers (Shael), Kiras (IAS joul + dalsi mod), Treachery...Vrele doporucuju ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.10.2013, 19:12 hod.

Je zase o tyden vic a tak je tu dalsi update...Tentokrat se tolik zasadniho nedelo, navzdory moji snaze predevsim v Travincalu - tim nedelo myslim co se tyce run - presto si dovolim tvrdit byl tento tyden zajimavy, hlavne diky spouste graileru z Councilu, coz pri cca 80%MF (a ted jiz jen 14% :roll: ) velmi potesi

Travincal:

Vezmu to poporadku, takze hned okolo runu c. 500 padla VEX, pote az do soucasne chvile bylo sucho a na zaver (okolo runu c. 900) alespon MAL...Blizim se tedy celkovemu cili, kterym je 1k runu, ale pravdepodobne ho rozsirim, duvod je jednoduchy, prestoze nejsem zklamany ze SUR, OHM, VEX a 2xMAL, stale je to velmi daleko k cili a tim je Enigma...

Mnohem zajimavejsi to bylo co se tyce graileru a verte nebo ne, ma skupina Avengeru uz prekonala hranici 76% gralu, coz si myslim je za par mesicu slusne...Do konce roku je cil 85%+ ;)

Zacnu nizkymi TC itemy, ty se take spatne hledaji a chybely mi 4 klasicke sety, ted uz chybi diky nalezum zde a u Baala jen jeden - Vidalas brneni...Deaths opasek muzete videt tady a Tancreds boty tady...K tomu jeste unikatni dagger Gull

Dale tu pak byly dva itemy, ktere jsem chtel v Hulkove finalni vybave, a to Arreatka a samozrejme take Gore riders...Padl take 2xSeraphs hymn amulet, dohromady tedy uz 3x :roll: , daleko radeji bych ale jeden Metalgrid ;)

Nejvetsi posun jsem zaznamenal u Elitnich unikatu, kterych uz mam 41, a nektere byly i vyznamne, treba Arkaines Valor, Heavens light, a to dokonce hned dvakrat, a dale pak uz obvyklejsi Lightsabre...

Baal:

Tentokrat jsem u nej zase tolikrat nebyl, presto predpokladam v pristim tydnu posun na lvl 94....Ale i tak preci jen neco dal, a to prekvapive Hsarus stit a take jeden facet, a to -5/+3 Nova

To je dnes vse, zadny supr uber item se nekonal :cry:

Edit: Malem bych zapomnel na RW, ktery je snad pro me proklety, alespon v 1.13, treti CtA a podivejte na vysledek :roll: To uz je snad fakt zlej sen

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.10.2013, 19:39 hod.

S těma CtA už to je jak nějaká telenovela :D Každopádně, i když nepadl žádnej über item, tak myslím, že Arreatka a Gorky udělaly radost. Mě by potěšily hlavně ty křusky :)

Jinak s cílem jsme na tom podobně. Taky bych se chtěl do konce roku přehoupnout přes hranici 90%. U mě to ještě znesnadňují RW's. To se ale poladí pár runama v LK :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 03.10.2013, 19:55 hod.

Celkem legraca ta CtA :D Však jednou se povést prostě musí :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.10.2013, 22:42 hod.

Asi se budete divit, ale me to moc vtipny uz neprijde...Uz jsem v tom utopil skoro SUR a vysledek veskerej zadnej, clovek je pak pekne nasranej...Zatim taky lituju toho Infinity, protoze nez se dostane Black widow trochu na radu, tak ta Enigma by pomohla mnohem vic, a asi uz by na ni bylo :roll:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.10.2013, 10:49 hod.

Hergot co se ti tam stalo ? :shock:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 07.10.2013, 10:49 hod.

Honzo, tak to je mi hodně líto :( Ta monstra tam vypadají hodně nebezpečně.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.10.2013, 11:02 hod.

Dik za kondolence...Byla to pouha moje debilita a nabubrele sebevedomi (dane tim 1k runu v Travincalu, kde zadna kombinace me nedokazala smest), proste jsem si rekl, ze ten super pack monster projedu whirlem a jaksi mi nedoslo, ze z nich neleechuju 0 prd, kdyz jsou PI a navic v prubehu whirlu se neda chlastat flasky...Jo, za blbost se plati, jsem zase o par mesicu zpatky...Prisel jsem o 2xGrief, Fortitude, 2x HoTO, Eth Reapers, Gores, Arreatku, co mam povidat :cry:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.10.2013, 12:00 hod.

Mě to právě nepřipadlo nějak zvlášť nebezpečný. Nikde žádná aura nebo tak něco. Jediný co mě napadlo, že tam na boku jsou Sireny, který daly Amplifu a Wraithové tě hitnuly v nějakým větším počtu.

Je to škoda. Už jsi byl celkem daleko a rip je to sakra drahej. Na druhou stranu...ještěže jsi neměl Enigmu.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.10.2013, 12:49 hod.

Ty mrchy, o kterych tvrdis, ze nejsou nebezpecny, v poctu 20+ coz je i tento pripad, jsou extremne nebezpecny diky prave amplife a diky velky dmg...Kdyz sejmou barba se 4k hitpointu, tak sejmou jakejkoliv jinej char, v podstate s dolsikama a hodne blbe narolovanym Listerem jedini opravdovi souperi ve hre...Soulove - k smichu...Frenzy lordi - davam si je k veceri, ale tyhle mrchy, a verim, ze to jejich dmg je fyzicky, dokazou zabit cokoliv...Hlavni blbost byla ale zkouset projet tohle patro whirlem, kdyz jsem videl, jakej je to humus

Edit: Jinymi slovy, ten problem je v tom, ze twincked HC je v podstate SC s HC pravidly, clovek chce bezet to a to co nejrychleji/nejefektivneji a tim padem bez ohledu na bezpecnost, a takhle to dopada...Tohle by se s untwinck postavou nestalo

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.10.2013, 13:02 hod.

To je fakt, že Sucuby (Blood Temptress) uměj dát co pro to. Ty jejich Blood Stary jsou magic kouzlo. Jejich dmg je na p1 48-86. Pokud si to jel na p8, tak se dmg zvedne o 43.75% a pokud jich na tebe letí nějakých 10+, tak je to fakt drsný.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 07.10.2013, 13:21 hod.

OOps. Tak to je škoda :(

Ještě jsem o tom nestihl informovat ve svém topicu, ale nyní už také jedu novej char, a z podobného důvodu, také člověk jednou zkusil proběhnout okolo "neškodných" havěťátek. :(
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 07.10.2013, 15:01 hod.

To je mi líto, taková ztráta zabolí :( V tomto máš ale pravdu "twincked HC je v podstate SC s HC pravidly" ale stejně všichni víme jak to chodí. Prvních pár runů bude opatrných ale tím jak se člověk dostane do stovkového stereotypu tak se opatrnost pomalu vytrácí... Mám v plánu rozehrát podobnou postavu, alespoň vím na co si dát pozor. Jinak přijde mi trochu zbytečnost mít 2 hota na switchi pokud jsi neměl teleport. Na warcries a find item bohatě stačily oštěpy ale chápu že jsi je tam měl nachytasné i na to fcr...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.10.2013, 15:02 hod.

To je mi lito, Fraxi...

Jinak nevim, asi je to subjektivni dojem, ze jim Amplifa zveda dmg, coz by pri magic utoku nemela...A ten screen zdaleka neodpovida skutecnosti, ta mapa byla ve tvaru pismene L, a v podstate plna wraithu, tech Temptress a jedini, z kterych se dalo sat byli Oblivion Knighti a jejich ochranka...Barb, dokud ma z ceho sat, ustoji neskutecny sracky, ale seber mut u moznost a z takovyhle sracek uz se nedostane

Edit: To FCR bylo jednak kvuli budouci Enigme, jednak kvuli rychlejsimu rvani, HoTA me az tolik nemrzi, to se da nahradit relativne snadno, horsi je to s temi Griefy...

No nic, jede se dal ;)

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“