rustina

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Little_Red
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
rustina

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:03 hod.

cau,dnes jsem si poridil diablo3 (ne orig) a hra mi nabehne automaticky v rustine,proklikal jsem co se dalo a nenabizi to zmenu jazyka,lokalizaci na xbounovi mam ceskou,zkousel jsem i ang a zadny pokrok.nevite někdo co s tim? diky;-)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Re: rustina

Příspěvek od Alfajk » 18.09.2013, 16:06 hod.

to je region lock,koupils ruskou verzi,nejde s tim nic udelat,uz to bude rusky naporad...

teda vlastne jen oficialni s tim nic neudelas,neoficialne to jde obejit za 5 minut... http://www.gamekeys4u.net/content/21-di ... nguage-fix

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:12 hod.

počkej to myslis pc verzi ne? mam to na xbox

JamieChris
Gorebelly
BattleTag:JamieChris#2321

Příspěvek od JamieChris » 18.09.2013, 16:21 hod.

Nechci trollit, ale je to dobrá motivace naučit se rusky.

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:27 hod.

nikdy! ;-) gta5 mi zase nejde prozmenu nahrat,kdyz se dari,tak se dari:-(

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 18.09.2013, 16:32 hod.

gta 5 ma prej nejakej problem s instalaci z druhyho disku nebo co,nesledoval jsem to,ale mozna to s tim souvisi

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:40 hod.

počkej i origos? musí se druhej nahrat na hd a z prvního spustit,ale sekne se mi to zhruba ve tretine pro poskozeny,nebo psinavy dvd,uz 4x

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 18.09.2013, 16:41 hod.

hlavne origos,piratsky verze vetsinou fungujou bez problemu

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:44 hod.

tak to mam asi tu jedinou která nefacha. takze doporučuješ zkouset znova a znova,nebo vyhodit z okna?

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 18.09.2013, 16:46 hod.

cetl jsem cosi o tom,ze se k instalaci pouzije jen 1. disk nebo co,nevim jak to na tech konzolych mate

Winty
Fallen Shaman
BattleTag:WintyBadass#2859

Příspěvek od Winty » 18.09.2013, 16:47 hod.

Existuje jednoduchý řešení. Kup si originál.

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:49 hod.

jj,tak mi to bylo receno,instaluje se ze dvojky a první spousti,je to na dobry ceste 65 procent a maka (6 pokus). tak jsem se tesil na dabla a místo toho budu mastit gta :-DDD

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 18.09.2013, 16:55 hod.

hura gta na 6 pokus stazeno:-) tak bohatej zase nejsem abych si kupoval original,dostanu ho v cestine v ramci záruky,jen jsem chtěl hrat uz dnes,ne za tyden:-)

JamieChris
Gorebelly

Příspěvek od JamieChris » 18.09.2013, 18:15 hod.

lidi sorry ze to pisu sem ale ocividne hrajete na ps3 ,,,, jaky je rozdil kdyz koupim ps3 500gb a ps3 16gb (nebo podobne) ??? hry jsou na cd, ne na HDD, tak co to ovlivnuje ? kamos rikal, ze jen kdyz stahnu nejaky demo, ze pak druhy se mi nevejde, tak to budu muset odinstalovavat... ale savy her nemaj takovou kapacitu takze treba 16gb by mi na diablo a nejakou fifu stacil .........

Diky

Grca
Quill Rat

Příspěvek od Grca » 18.09.2013, 18:32 hod.

nekupuj PS3 12GB super slim pokud se budes trošku věnovat hraní budeš furt mazat a digitalní distribuce nebude pro tebe nemáš to na co stáhnout ale existuje taky řešení, pokud by jsi měl doma nějaký 2,5" hdd třeba 250GB tak dokoupíš rámeček za 250 kč a máš konzoli s 250 GB za 4300 kč. V žádném případě nekupuj fat verzi !!!

jinak co se táče toho GTA http://console-forum.net/tema/159027-ja ... 5-na-xboxu

JamieChris
Gorebelly

Příspěvek od JamieChris » 18.09.2013, 18:38 hod.

jaký je rozdíl mezi fat a slim ?
mam tenhle hdd, jde to použít na ps3 ? http://www.alza.cz/verbatim-2-5-store-n ... 240654.htm

mam v plánu pořizovat ps3, ale nemůžu si dovolit dát za to 7k (500gb s diablem), ještě čekám na vánoce, že cena klesne díky ps4

Grca
Quill Rat

Příspěvek od Grca » 18.09.2013, 18:59 hod.

fat verze je první verze PS3 celkem poruchová trpív tzv. YLOD vlivem špatného chlazení základovka pracuje no a jednoho dne to nezapneš, některé revize PS3 fat dokázali přehrát PS2 hry.
slim verze nástupce po fat první revize byli taky celkem ještě poruchové ale poslední už byli v klidu už nedokázala přehrát PS2 hry
super slim materiálově nejlevnější verze. Strkání disku narozdíl od ostatních verzí je z vrchu přes dvířka, u předchozích verzích se vsouvají disky dovnitř, podstatně luxusnější :)

ten disk samozřejmě použít nejde :) musí to být interní HDD. Externí disky u PS3 můžeš max použít pro ukládání filmů, hudby, hry na něj neuložíš a musí být naformátovaný na FAT32(bohužel). Jinak slim verze PS3 se dá sehnat okolo 4k s 320GB hdd šel bych do revize CECH-30xxB poslední slim verze, bez záručáku ale nekupuj aspoň rok. Použitou bych ti ale doporučil kdyžtak koupit http://console-forum.net na aukru za to chtěj lidi nehorázný prachy.

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 27.09.2013, 08:53 hod.

JamieChris píše:lidi sorry ze to pisu sem ale ocividne hrajete na ps3 ,,,, jaky je rozdil kdyz koupim ps3 500gb a ps3 16gb (nebo podobne) ??? hry jsou na cd, ne na HDD, tak co to ovlivnuje ? kamos rikal, ze jen kdyz stahnu nejaky demo, ze pak druhy se mi nevejde, tak to budu muset odinstalovavat... ale savy her nemaj takovou kapacitu takze treba 16gb by mi na diablo a nejakou fifu stacil .........

Diky
rozhodne kup s co nejvetsim HDD,jde i o to,ze si tam nakopcis hry a masinka to nemusi nacitat z dvd,setris optiku a nedela to hluk. da se to dneska sehnat celkem slusne,ja poridil bazarového xbouna za 4k 250gb flasnutyho a ještě mi k tomu dal 5her,nekupto;-)

MeDa
Quill Rat

Příspěvek od MeDa » 27.09.2013, 09:47 hod.

Na PS3 si nemuzes vybrat, jestli se má hra instalovat na HDD nebo ne. Vetsina her jede primo z BD.
Ale jinak rozhodne se vyplati mit alespon 160GB HDD jinak nebudes mit treba ani dost mista na nahrani noveho patche. Napriklad Battlefield 3 mi na disku zabira odhadem 40 GB. Diablo 3 mam digitalni distribuci a ma cca 13GB, God of War trilogie celkem asi 25 GB atd.
Jinak dal jsem si do PS3 2,5" SSD disk a je to pecka nejvetsi ;)

BTW zvazte, jestli se nevyplati vytvorit cast fora pro konzole. Uz je tu toho docela dost.

Little_Red
Quill Rat

Příspěvek od Little_Red » 27.09.2013, 10:34 hod.

Tak to potom jo. ještě ze mam xbouna;-) akorát me stvou na ovladaci "kolibkovy" sipky,na ps je to oddeleny. poridil jsem z nostalgie mortal kombat a na tomhle se neda v rychlosti nic bez chyby vytukat,to je velka slabina

Odpovědět

Zpět na „Obecně“