PK seznam sadistického panoptika
Javurek: no, my s tím prostě nesouhlasíme a máme s tím morální problém. Myslíme si, že regulace v podobě DC a přecenění vlastních sil je plně dostačující.
Re: PK seznam sadistického panoptika
Javurek: Sorac, ale Tva reakce je naprosto mylna. Vem si pr. ze nikdo nebude delat PK, pak pst ze umres na banneru ikdyz tam je ruda vlejka je velmi mala. Ovsem pokud vlitnes na PK i se silnou postavou co normalne danou MP v pohode da tak s nejvetsi pst umre! A jeste Ti ty lidi umyslne lzou at tam jdes ze je to safe, takze asi tak. Cele je to o tom zda o tom mas info ci ne. Delat ze sebe frajirka co spadl z nebe a vsechno vi a zna je ubohe! Je spousta hracu co tyto informace nemaji a nelezou po ruznych webech, diskuzich a je nevim co a chtej si jen zahrat bez zytecne ztraty casu zjistovani tamhletoho a tamtoho. Nikomu tim nijak neskodi a Ty jim prejes smrt jejich postavy....? Co ses to prosim Te za cloveka? Soucasti ucty k druhym je taky empatie a opacnym je sobeckost a sebestrednost. Problemem techto hracu je pochopit mensi zarputilost a neznalost mene zkusenych hracu. A jak jsem rekl, ublizit je pak tolik snadne, ale pomoct to uz tak snadne neni... Prat nekomu neadekvatni nestesti jen proto ze neco nevi nebo nechape (a touto nevedomosti nikomu v zasade neskodi) je silne nemoralni a hnusny! Ovsem pokud Te neco takoveho naplnuje tak se schazej s Tebou podobnyma a uzivejte si to... PKacka jsou samozvany dementi, o ktere nikdo nestoji (nikdo tim myslim majorita, kdyby zas nejakej tupoun chtel slovickarit).
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
Jooo a konecne jsem si poslechl ten rozhovor co tu Kurovec odkazal a muj predesly prispevek adresovany Javurkovi je zaroven i reakci na toho tupeho redaktora, ktery vubec nema tuseni co to je empatie, jen je zahladenej do sebe a na sve schopnosti hrani (jinymi slovy kdo nehraje podle mych predstav at trpi - no to je proste obycejnej blb).
K tomu bych se chtel zeptat jak tam mluvili o tom banu PK hrace, skutecne je to pravda??? Pokud ano tak okamzite pisu na Blizzard a linknu jim youtube videa betongsunggy a budu se ptat proc jeste tento magor nema ban...
K tomu bych se chtel zeptat jak tam mluvili o tom banu PK hrace, skutecne je to pravda??? Pokud ano tak okamzite pisu na Blizzard a linknu jim youtube videa betongsunggy a budu se ptat proc jeste tento magor nema ban...
Nelze to banovat - banovaly se a mohou se banovat pouze exploity - tahání mobek do města. Jinak ten rozhovor jsem slyšel už před nějakou dobou a hrozně jsem fandil tomu jeho partnerovi v té diskusi, jehož názory mi mluvily z duše. O panu redaktorovi AJeovi se tady bavit nebudu, jelikož by to nic pěkného nebylo a on tady není, aby se mohl bránit.
Admiralos ty jsi asi vůbec nepochopil co jsem napsal. Já tenhle styl PK nijak neobhajoval. To jestli někdo dělá PK nebo ne je úplně fuk. Psal jsem o lidech co vlezou do hry a okamžitě port na vlajku přitom neví vůbec co tam je. Někdo tu psal že byl s tím PK ve hře a lidi se hned na něj portli a nikdo se ani na nic nezeptal. U takovejch lidí je ten rip pouze jejich blbost.
Ano takovejm lidem přeju smrt postavy. HC je tvrdej svět a za blbost se platí. Znova ti opakuju že díky lidem typu co se hned všude hrnou kolikrát umřou ostatní protože nemyslej a naženou k tobě kdo ví co. V d3 jsem hral HC minimálně protože mi přišlo že tak 5% lidí v public mělo rozum a byl zázrak když v jedné hře 4 lidi nelezli každej úplně jinde. A když to nedali, nahnali k tobě akorát moby. Tak se nediv že mam takový názory.
Možná je to můj subjektivní dojem ale takovejch lidí bylo v Diablu 2 mnohem míň. Asi to bylo tím že HC bylo v d2 daleko drsnější.
PK obecně dementi nejsou, každého baví něco jiného a je to jen hra. Dementní je maximálně způsob, jakým to dělají.
Ano takovejm lidem přeju smrt postavy. HC je tvrdej svět a za blbost se platí. Znova ti opakuju že díky lidem typu co se hned všude hrnou kolikrát umřou ostatní protože nemyslej a naženou k tobě kdo ví co. V d3 jsem hral HC minimálně protože mi přišlo že tak 5% lidí v public mělo rozum a byl zázrak když v jedné hře 4 lidi nelezli každej úplně jinde. A když to nedali, nahnali k tobě akorát moby. Tak se nediv že mam takový názory.
Možná je to můj subjektivní dojem ale takovejch lidí bylo v Diablu 2 mnohem míň. Asi to bylo tím že HC bylo v d2 daleko drsnější.
PK obecně dementi nejsou, každého baví něco jiného a je to jen hra. Dementní je maximálně způsob, jakým to dělají.
Jsou lidi, pro které/ kteří
- je PK fuk
- přejí některým na HC smrt
- PK nejsou obecně dementi
- PK není fuk
- nepřejí nikomu (snad kromě PK) smrt na HC
- jsou PK v D3 obecně dementi
Přestaňme se osočovat a soudit. Všechny soudy již v tomto threadu proběhly a nikam to nevede. Thread byl zřízen za nějakým účelem. Rozumím tomu, že se to některým nelíbí, ale nechoďte tu do toho kopat. Prostě to nečtěte. Jsou lidé, kteří tento thread přijali pozitivně a pro tyto lidi je tento thread určen. Děkuji.
- je PK fuk
- přejí některým na HC smrt
- PK nejsou obecně dementi
- PK není fuk
- nepřejí nikomu (snad kromě PK) smrt na HC
- jsou PK v D3 obecně dementi
Přestaňme se osočovat a soudit. Všechny soudy již v tomto threadu proběhly a nikam to nevede. Thread byl zřízen za nějakým účelem. Rozumím tomu, že se to některým nelíbí, ale nechoďte tu do toho kopat. Prostě to nečtěte. Jsou lidé, kteří tento thread přijali pozitivně a pro tyto lidi je tento thread určen. Děkuji.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 29.09.2013, 16:16 hod., celkem upraveno 2 x.
Javurek: Dementi jsem myslel samozrejme obrazne, to ze ten jejich zpusob zabijeni je tim padem v tomto duchu dementni, je asi zrejme
To ze je neco hra neberu jako argument nebo duvod ze si muzu delat co chci, to je pouze mytus. Jak uz jsem tu nekolikrat psal "nuly" a "jednicky" jsou stejny vytvor jako jakykoli jiny hmatatelny, u obou Ti zabere Tvuj cas, penize apod. neco stvorit a kdyz Ti to nekdo zakerne znici, tak z toho nebudes happy a to dost opravnene (kdyz se prodava SW (hry, programy apod) tak to stoji penize jako treba stul, zidle, televize - co bys chtel udelat s clovekem co Ti umyslne znici treba tu televizi...).
Bohuzel s Tebou nemuzu uplne souhlasit s tim ze je to vina hracu ze umrou u PK, ze vsech tech duvodu co jsem tu jiz psal. Minimalne si nezaslouzi kvuli tomu prijit o svou postavu. Kdyz umrou na banneru kvuli tomu ze se portli ke hraci ktery normalne rube Elitky a jiny moby, ano tak pak je to jejich blbost ze tam sli.
D2 HC jsem nehral, takze nemuzu porovnavat s tim co a jak tam bylo, ale minimalne to bylo implementovano a kazdy o tom mohl vedet a pocitat s tim a urcite to melo nejaka pravidla ze kdyz si nechtel bojovat a trvale neumrit tak se jiste dalo tomu vyhnout - zmizet ze hry anebo neco takoveho? Kadopadne toto je svet D3 kde PK pusobi tak jak pusobi a ja chci udelat neco pro to abych aspon jejich pusobeni nejak ztizil, zredukoval apod.
Ja mam pochopeni pro nezkusene hrace a rad jim pomuzu kdyz to jde. Nikoho ve hre neodsuzuju tak ze bych mu pral smrt postavy krom PK samozrejme.
To ze je neco hra neberu jako argument nebo duvod ze si muzu delat co chci, to je pouze mytus. Jak uz jsem tu nekolikrat psal "nuly" a "jednicky" jsou stejny vytvor jako jakykoli jiny hmatatelny, u obou Ti zabere Tvuj cas, penize apod. neco stvorit a kdyz Ti to nekdo zakerne znici, tak z toho nebudes happy a to dost opravnene (kdyz se prodava SW (hry, programy apod) tak to stoji penize jako treba stul, zidle, televize - co bys chtel udelat s clovekem co Ti umyslne znici treba tu televizi...).
Bohuzel s Tebou nemuzu uplne souhlasit s tim ze je to vina hracu ze umrou u PK, ze vsech tech duvodu co jsem tu jiz psal. Minimalne si nezaslouzi kvuli tomu prijit o svou postavu. Kdyz umrou na banneru kvuli tomu ze se portli ke hraci ktery normalne rube Elitky a jiny moby, ano tak pak je to jejich blbost ze tam sli.
D2 HC jsem nehral, takze nemuzu porovnavat s tim co a jak tam bylo, ale minimalne to bylo implementovano a kazdy o tom mohl vedet a pocitat s tim a urcite to melo nejaka pravidla ze kdyz si nechtel bojovat a trvale neumrit tak se jiste dalo tomu vyhnout - zmizet ze hry anebo neco takoveho? Kadopadne toto je svet D3 kde PK pusobi tak jak pusobi a ja chci udelat neco pro to abych aspon jejich pusobeni nejak ztizil, zredukoval apod.
Ja mam pochopeni pro nezkusene hrace a rad jim pomuzu kdyz to jde. Nikoho ve hre neodsuzuju tak ze bych mu pral smrt postavy krom PK samozrejme.
Chápu, že HC se musí hrát s rozumem a jako takové není pro každého (míněno, že ne každý u toho dokáže vydržet). Jen takovou poznámku - myslíš, že by těm nešťastníkům hodně pomohlo, kdyby neskákali na banner bezmyšlenkovitě a místo toho se zeptali, zda je bezpečno? Co by jim asi takový PK řeklJavurek píše:Admiralos ty jsi asi vůbec nepochopil co jsem napsal. Já tenhle styl PK nijak neobhajoval. To jestli někdo dělá PK nebo ne je úplně fuk. Psal jsem o lidech co vlezou do hry a okamžitě port na vlajku přitom neví vůbec co tam je. Někdo tu psal že byl s tím PK ve hře a lidi se hned na něj portli a nikdo se ani na nic nezeptal. U takovejch lidí je ten rip pouze jejich blbost.
Tudíž není rozdíl, jestli se hráč vrhá po hlavě nebo projeví trochu zvídavosti. A jak tu někdo už pravil, HC komunita bývá spíš považovaná za komunitu přátelštější a semknutější. A mě proto nepřekvapuje, že někteří hráči takovou kudlu do zad prostě nečekají.
Závěrem, držím palce všem lovcům PKček - jen jim to hezky znepříjemněte
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Skončili by stejně ale alespoň by se poučili, že nemaj slepě důvěřovat tomu kdo co řekne. Spousta těch lidí tam ripne a hend se odpojí a ani neví co se vlastně stalo. Nejspíš ani neví že to někdo udělal schválně. Takhle by hned pochopili.myslíš, že by těm nešťastníkům hodně pomohlo, kdyby neskákali na banner bezmyšlenkovitě a místo toho se zeptali, zda je bezpečno? Co by jim asi takový PK řekl
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SoulCrusher#2431
podla mna je to cele jedno velke maslo na hlave Blizzardu.... jednoducho by to vedeli osetrit tak aby PK hraci v D3 nemali sancu
potom to mozno este niektori chapu tak, ze PK je vlastne taka "policia" ktora cisti HC public od zbrklych hracov... mozno az dovtedy pokial sami so svojou nejakou postavou na plvl 50+ neumru v nejakej vyspelej PK pasci...
potom to mozno este niektori chapu tak, ze PK je vlastne taka "policia" ktora cisti HC public od zbrklych hracov... mozno az dovtedy pokial sami so svojou nejakou postavou na plvl 50+ neumru v nejakej vyspelej PK pasci...
Jako neportit se v publicu na banner beru jako základ, ať kdokoli slibuje jak je to tam safe, šlapu hezky pěšky
Tohle jsem věděl dávno, a o existenci PK taky, ovšem naivně jsem si myslel, že když budu chodit přes port na mapě, jsem v poho - není to tak A přestože jsem s odřenejma ušima i zadkem vyváznul s barbarem na MP4 živej, stejně jsem měl na Arese a Darxflexe vztek - a oni taky že jsem přežil
Obrana proti PK je vcelku složitá a zdlouhavá - nechodit přes banner, sledovat si odezvu už ve měste (lagy), protože prostě nagrupujou celej Field of misery k portu, vy jdete "bezpečně" přes port a hups - 1000ms, 2fps, a hrajte Takže si ještě přes profily sjet gear hráčů v publicu, jestli je normální a nebo PKčkovej - to zabere dost času a už jsem dostal i kick než jsem to zvládnul. A krom toho, gear tam nemusíte vidět aktuální, tzn. někdo má PK gear na sobě, ale vy ještě vidíte ten normální ! Jistotu co kdo má na sobě máte jedině přímo přes INSPECT když jste s ním na jedné mapě bok po boku, a to s PK moc nejde
Takže jak vidíte, není to úplně jednoduchý, tudíž takovej seznam je fajn věc a sníží mi riziko o hezkých pár procent
A upřímně - Blizz by to měl banovat, je to v rozporu s běžným herním principem - cílem hry a očekávání od party je jednoznačně zabíjení mobů a drop, oni nic nezabíjejí a naopak úmyslně kazí hru např. tím šíleným grupováním co způsobí neskutečné lagy - a že je v jejich hrách zatraceně vysoká úmrtnost jiných hráčů si Blizz určitě může taky vytáhnout, jen chtít...
Tohle jsem věděl dávno, a o existenci PK taky, ovšem naivně jsem si myslel, že když budu chodit přes port na mapě, jsem v poho - není to tak A přestože jsem s odřenejma ušima i zadkem vyváznul s barbarem na MP4 živej, stejně jsem měl na Arese a Darxflexe vztek - a oni taky že jsem přežil
Obrana proti PK je vcelku složitá a zdlouhavá - nechodit přes banner, sledovat si odezvu už ve měste (lagy), protože prostě nagrupujou celej Field of misery k portu, vy jdete "bezpečně" přes port a hups - 1000ms, 2fps, a hrajte Takže si ještě přes profily sjet gear hráčů v publicu, jestli je normální a nebo PKčkovej - to zabere dost času a už jsem dostal i kick než jsem to zvládnul. A krom toho, gear tam nemusíte vidět aktuální, tzn. někdo má PK gear na sobě, ale vy ještě vidíte ten normální ! Jistotu co kdo má na sobě máte jedině přímo přes INSPECT když jste s ním na jedné mapě bok po boku, a to s PK moc nejde
Takže jak vidíte, není to úplně jednoduchý, tudíž takovej seznam je fajn věc a sníží mi riziko o hezkých pár procent
A upřímně - Blizz by to měl banovat, je to v rozporu s běžným herním principem - cílem hry a očekávání od party je jednoznačně zabíjení mobů a drop, oni nic nezabíjejí a naopak úmyslně kazí hru např. tím šíleným grupováním co způsobí neskutečné lagy - a že je v jejich hrách zatraceně vysoká úmrtnost jiných hráčů si Blizz určitě může taky vytáhnout, jen chtít...
Dalsi prirustek do rodiny PK ... Splashi#2496 ... zrovna jsem mu koukal do profilu, kdyz do hry vlezlo DH a zcela bezmyslenkovite hop na baner pod elitou ... 2 vteriny a 40 Plevel v troube ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Jseš si jistej, že to bylo úmyslně? Na bnetu vypadá normálně, natož na diabloprogress (i když vím, že na obojím nemusí být vůbec vidět aktuální gear a že to tím pádem není zdaleka vždy směrodatné). Screenshot s nějakým důkazem - rozhovor, nebo tak něco náhodou nemáš?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Port na barbara se moc nevyplácí....
Bych mohl vyprávět.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Bych mohl vyprávět.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Já se chci zeptat jestli je v D3 Pk zakázaný? Pokud ano - kde a jak je to definovaný /co se považuje za PK a co ne/ Pokud ne - co tady řešíte?
ad ANO - Zaslat blizzu v tiketu tag hráče a důkaz o porušování pravidel hry = ban /blizz by neměl mít jinou možnost, než ctít pravidla, která sám stanovil/
ad NE - shlukováním mobů na jedno místo a lákáním lidí do něj, nedělají hráči nic, čím by porušovali pravidla hry, se kterými všichni do jednoho souhlasili a nikdo nemá právo odsuzovat jejich druh zábavy. Každý se baví hrou jinak. Je to sice pro 99% lidí nemorální a zvrácený, ale není to nelegální.
Za mě - Je dobré o nich vědět a upozornit na tuto hrozbu = Název vlákna ÚMYSLNÉ ZABÍJENÍ HRÁČU - nejlépe připnout nahoru aby to každého praštilo přes oči
1. vysvětlit v kostce co to znamená
2. jak se tito hráči ve zkratce označují, atd.
3. seznam hráču co tento styl hry provozují
Krátké, účelné a jednoduché :-)
Vyprdněte se na to spamování, ve kterém si pomalu trháte občanky a jděte radši hrát :-)
GL všem a co nejdelší dobu bez RIPu
ad ANO - Zaslat blizzu v tiketu tag hráče a důkaz o porušování pravidel hry = ban /blizz by neměl mít jinou možnost, než ctít pravidla, která sám stanovil/
ad NE - shlukováním mobů na jedno místo a lákáním lidí do něj, nedělají hráči nic, čím by porušovali pravidla hry, se kterými všichni do jednoho souhlasili a nikdo nemá právo odsuzovat jejich druh zábavy. Každý se baví hrou jinak. Je to sice pro 99% lidí nemorální a zvrácený, ale není to nelegální.
Za mě - Je dobré o nich vědět a upozornit na tuto hrozbu = Název vlákna ÚMYSLNÉ ZABÍJENÍ HRÁČU - nejlépe připnout nahoru aby to každého praštilo přes oči
1. vysvětlit v kostce co to znamená
2. jak se tito hráči ve zkratce označují, atd.
3. seznam hráču co tento styl hry provozují
Krátké, účelné a jednoduché :-)
Vyprdněte se na to spamování, ve kterém si pomalu trháte občanky a jděte radši hrát :-)
GL všem a co nejdelší dobu bez RIPu
Kecat do toho umí každej. Jestli to umíš udělat líp, tak to udělej
ViolatorCZ: Rekneme ze svym zpusobem mas pravdu, podle toho co mi bylo receno tak PK je legalni.
Pravidla hry se daji prirovnat zakonum nejake zeme. Nikdy v zadne zemi ani ve hre nevymyslis zakony (pravidla) tak aby jsi vyoutoval vsechny kreteny, idioty, zmrdy, podvodniky, zlodeje a vsemoznou podobnou bandu vychcanych parazitu. Pak tomu uz jen muzes rikat ze je to nemoralni, pokud to nejaky zakon (pravidlo) nezakazuje. A pokud Tobe nekdo neco udela co je nemoralni a neni to zakazane, tak budes celkem jiste pekne vytocenej. To jak na to budes reagovat (jestli tomu dotycnemu pujdes za to upravit cifernik nebo jen nadavat nebo cokoli jineho) je uz podle vkusu kazdeho soudruha.
My se tu snazime vymyslet neco co tem PK magorum alespon nejakym zpusobem znesnadnime jejich cinnost. Pokud to pomuze k tomu ze Blizz do nejakeho patche da to ze po kazdem portovani kamkoli je postava nesmrtelna na dobu, kdy se muze rozhodnout se vratit zase zpet nebo neco v tomto smylu, pak si myslim ze PK v D3 bude znacne zredukovano a mozna i eliminovano, to by se ukazalo pak casem.
Nikoho nenutime aby se na tomto boji proti PK podilel, je to zcela dobrovolne. Kdo chce pomoct at pomuze, a kdo nechce tak mu jen preji at se nikdy nestane koristi PK...
Pravidla hry se daji prirovnat zakonum nejake zeme. Nikdy v zadne zemi ani ve hre nevymyslis zakony (pravidla) tak aby jsi vyoutoval vsechny kreteny, idioty, zmrdy, podvodniky, zlodeje a vsemoznou podobnou bandu vychcanych parazitu. Pak tomu uz jen muzes rikat ze je to nemoralni, pokud to nejaky zakon (pravidlo) nezakazuje. A pokud Tobe nekdo neco udela co je nemoralni a neni to zakazane, tak budes celkem jiste pekne vytocenej. To jak na to budes reagovat (jestli tomu dotycnemu pujdes za to upravit cifernik nebo jen nadavat nebo cokoli jineho) je uz podle vkusu kazdeho soudruha.
My se tu snazime vymyslet neco co tem PK magorum alespon nejakym zpusobem znesnadnime jejich cinnost. Pokud to pomuze k tomu ze Blizz do nejakeho patche da to ze po kazdem portovani kamkoli je postava nesmrtelna na dobu, kdy se muze rozhodnout se vratit zase zpet nebo neco v tomto smylu, pak si myslim ze PK v D3 bude znacne zredukovano a mozna i eliminovano, to by se ukazalo pak casem.
Nikoho nenutime aby se na tomto boji proti PK podilel, je to zcela dobrovolne. Kdo chce pomoct at pomuze, a kdo nechce tak mu jen preji at se nikdy nestane koristi PK...
ViolatorCZ:
V Diablu 3 PK není ani legální ani nelegální. A to z důvodu toho, že zabíjet ostatní hráče nejde. Jedinej způsob jak se můžeš nějak přičinit ke smrti jiného hráče je tady zmiňovaný způsob nalákání k sobě hromady mobů z celé mapy a cíleně tam lákat hráče aby umřeli. Lidé to dělají schválně ale může se to stát i normalně. Blizzard má dost těžko někde nějaké pravidlo že když způsobíš jinému hráči smrt díky tomu že k němu nebo někam nalákáš moby,tak dostaneš ban. prostě se to nedá trestat, protože ta hra takhle funguje a prakticky nedokážeš žě to někdo udělal schválně.
V Diablu 3 PK není ani legální ani nelegální. A to z důvodu toho, že zabíjet ostatní hráče nejde. Jedinej způsob jak se můžeš nějak přičinit ke smrti jiného hráče je tady zmiňovaný způsob nalákání k sobě hromady mobů z celé mapy a cíleně tam lákat hráče aby umřeli. Lidé to dělají schválně ale může se to stát i normalně. Blizzard má dost těžko někde nějaké pravidlo že když způsobíš jinému hráči smrt díky tomu že k němu nebo někam nalákáš moby,tak dostaneš ban. prostě se to nedá trestat, protože ta hra takhle funguje a prakticky nedokážeš žě to někdo udělal schválně.
Jak je to s tím, když někdo někoho okrade (o item, o goldy). To se banuje?