KECÁRNA
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
myslím že tentokrát budou lidi opatrnější ohledně nákupu někteří byli dost zklamaní jinak za mě dobrý chytlavý drží dlouho
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: KECÁRNA
Este pride blizzcon a uvidis ze pride tolko skvelich noviniek ze si kazdy bude chciet kupit datac
- dawemorraless
- Na-Krul
Další hype si vzpoměnte co naslibovali před vydáním D3 Pvp mystic nephalem cube socialní funkce na B2 a já nevim co všecko
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe:
žádnej hype nebo co. Já vůbec netušil, jaký D3 bude. Když vyšlo, prostě jsem si ho koupil. A to dělám i teď s datáčem. (teda Paragon 2.0 už jsem objevil, no ) Neřeším dopředu kdyby coby, když na tom Blizz teprve dělá.
A proto vím, že si datáč prostě koupím. A to udělá většina lidí, to má Jojo pravdu..(byť třeba jen ze zvědavosti)
žádnej hype nebo co. Já vůbec netušil, jaký D3 bude. Když vyšlo, prostě jsem si ho koupil. A to dělám i teď s datáčem. (teda Paragon 2.0 už jsem objevil, no ) Neřeším dopředu kdyby coby, když na tom Blizz teprve dělá.
A proto vím, že si datáč prostě koupím. A to udělá většina lidí, to má Jojo pravdu..(byť třeba jen ze zvědavosti)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Blizz se mi snaží naznačit že mám toho DH na 60 dostat co nejdřív, dropnul sem Dead Mana
Dneska bych rád odtal SOLARA na PL40.
Potom zvažuju, že bych udělal novou figuru s INT. Jenže děsně váhám, jestli Wiznu, nebo křováka
Od obojího jsem jel takový nijaký buildy, tak vůbec netuším, co by mě mohlo bavit. Pořád poslouchám, že WD je děsně OP, ale nevim proč a WIZ, že je super Archon (toho jsem kdysi zkoušel a super mit to nepřišlo - a navíc Archona a Berka prej hodlaj okleštit)
Když jsem koukal kdekoliv na WD, byli to buď netopejři nebo méďové (výjimečně něco se zvířátkama). Wizny Archoni, nebo mrazíci. (mrazík rozhodně nepřipadá v úvahu)
EDIT: u wizw mě vždycky lákalo si fest ulítnout na DPS,..řádnej glasscanon, ale to je asi taky slepá cesta...nesnáším zhebat a brzo by mě pak takovej build přestal bavit,..
Pomožte mě rozhoupat
Potom zvažuju, že bych udělal novou figuru s INT. Jenže děsně váhám, jestli Wiznu, nebo křováka
Od obojího jsem jel takový nijaký buildy, tak vůbec netuším, co by mě mohlo bavit. Pořád poslouchám, že WD je děsně OP, ale nevim proč a WIZ, že je super Archon (toho jsem kdysi zkoušel a super mit to nepřišlo - a navíc Archona a Berka prej hodlaj okleštit)
Když jsem koukal kdekoliv na WD, byli to buď netopejři nebo méďové (výjimečně něco se zvířátkama). Wizny Archoni, nebo mrazíci. (mrazík rozhodně nepřipadá v úvahu)
EDIT: u wizw mě vždycky lákalo si fest ulítnout na DPS,..řádnej glasscanon, ale to je asi taky slepá cesta...nesnáším zhebat a brzo by mě pak takovej build přestal bavit,..
Pomožte mě rozhoupat
- dawemorraless
- Na-Krul
No pokud nepojedeš permafrosta či archona tak se připrav na pořádný chcípání se 100K unbuf se hodně musím ohánět abych přežil mp3
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No ked budes chciet ist WDcko tak by som ti vedel spravit spelli ale asi pojdes SC ze ano? A tam sa da experimentovat, asponja uz viem aky build by som siel kebyze hram SC ale na HC si toho moc nemozem vyberat kedze musim mysliet aj na to aby som prezil a na utek a aj na dps takze ....
dawe: frosta ne. Archona nevim. Ale chcípat nechci. (takže to vypadá na bod pro WD )
Jojo: ano, pojedu SC, HC mě nebaví. No, zatím bych se dostal na 60 a pak bych si možná o nějakou radu řek. Ale build bych si postavil sám. Víš jak, stejně je to z dropu často dost ovlivněný tím, co ti padne..
Jojo: ano, pojedu SC, HC mě nebaví. No, zatím bych se dostal na 60 a pak bych si možná o nějakou radu řek. Ale build bych si postavil sám. Víš jak, stejně je to z dropu často dost ovlivněný tím, co ti padne..
jojo: no, je pravda, že u WD jsem pár skillů moc nepochopil, jak makaj (ale moc jsem je taky ani nezkoumal, to je pravda, jen tak na chvíli a když se to hned nepoznalo, tak jsem šel na jinej skill) Wize a WD mám na EU v plenkách, kolem PL10+ ..
Teď z hlavy už si je nepamatuju, ale otázečky by časem byly
Teď z hlavy už si je nepamatuju, ale otázečky by časem byly
Lemur:...když jsem tu viděl tvůj nick, zapnul jsem stopky, za jak dlouho přijde tahle odpovběď
cca 7 sec
(myslím, že i melee DH pak přijde, ale teď mám truhlu nacpanou inteligencí )
cca 7 sec
(myslím, že i melee DH pak přijde, ale teď mám truhlu nacpanou inteligencí )
- dawemorraless
- Na-Krul
já bych doporučil wd je lepčí a víc vydrží
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
jojo: no, ale já jsem rád, že je to náš hlavní Hunter
Víš jaká by byla nuda, mít to tu všechno třeba barbary? Ještě, že má každej nějakej svůj love main char
Víš jaká by byla nuda, mít to tu všechno třeba barbary? Ještě, že má každej nějakej svůj love main char
dawe: no, přikláním se trochu k WD, ale jen z vypočítavosti, že je "lepší" (neumím to úplně posoudit) Ale ta postava mi není blízká jako celkově. Nějakej šaman z lesa nebo co...to wiz je klasika,..Srdce říká wiz, hlava WD
edit: jo a hlavně mám rád jednodušší buildy bez nějakýho věčnýho klikání na 6 tlačítek dokola....což je třeba Archon, ale nevím, jak je na tom WD..
edit: jo a hlavně mám rád jednodušší buildy bez nějakýho věčnýho klikání na 6 tlačítek dokola....což je třeba Archon, ale nevím, jak je na tom WD..
A nakoniec to naozaj bude DH ale nie urcite by si mal hrat WDcko lebo je urcite zaujimavejsi ako wiz
OK,..on stejně do jara bude asi i wizz, abych si mohl střídat postavy. Pořád jedna je trochu stereotipní. To mě baví jen s barbem
Takže (doufám) dnes se narodí DrSmovi nové křovácké miminko (protže jsem o INT charu přemejšlel dlouho, mám nachystaný i jméno, ale to bude přkvápko )
Takže (doufám) dnes se narodí DrSmovi nové křovácké miminko (protže jsem o INT charu přemejšlel dlouho, mám nachystaný i jméno, ale to bude přkvápko )
- dawemorraless
- Na-Krul
no za wizze se naučíš hrát dobře pozičně pokud teda nepojedeš frosta navíc má asi nej možnosti co se týče buildů a je to určitě výzva musíš vyladit gear úplně na max.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah