Barbar: Frozen
- přezdívku používám vlastně od doby kdy jsem prvně dostal PC (cca 12 let) a přišel jsem k ní, tak že jsem vymejšlel svoji přezdívku a nějak jsem nemohl přijít na to co si zvolit za nick a zrovna hráli moji oblíbenou písničku od madony,
Frozen... tak proto
, pokud nejde Frozen, tak používám zkomoleniny jako Frouzen či Frozy a to u charakteru, které jsou zaměřeny na melee a boj na blízko. Ve wowku Tauren Warrior (tank), v AOC (soldier, guardian), v aionu Gladiator. Jako ženský char jsem zvolil nick Shiva.
Wizzardka: Frozien
- Jakmile se jednalo o kouzelnický char a byla možnost hrát za ženský char, vždy přisla tato přezdívka, jak ve wowku, tak v AOC, tak v Diablu
Demon Hunter: Sharien
- nevím jak jsem k té přezdívce přišel, ale bylo to v době kdy jsem si založil postavu za Rogue/Assasinku v AOC, od té doby je tato přezdívka spjatá s rogue classama. Když jsem hrál wowko, tak rogue class byla pod nickem Syrenne, ale do AOC se mi to moc nelíbilo.
Witch Doctor: Bumbala
- nevěděl jsem jaký nick si zadat za WD, tak aby byl přizpůsoben charakteru a zrovna jsem si dával pivko a tam mě napadlo, že by se mohla jmenovat Bumbala, což mi přijde i jako vcelku se hodící na WD
Monk: Rodrigo / Mariene
Ani nevím proč, ale přijde mi, že se to k tomu charakteru hodí