Reklamy

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
Reklamy

Příspěvek od Reve » 11.10.2013, 07:38 hod.

Stala se nejaka zmena na foru a nebo je to chyba u me? Skace me tady dole kazdych par vterim reklama..je to fakt silene otravny...

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Reklamy

Příspěvek od HELLERcz » 11.10.2013, 07:41 hod.

Viz. zde
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 39#p217639

Snad to vypnou ... je to otravné až za hrob.
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 11.10.2013, 07:43 hod.

no tak snad to vypnou pac tohle je fakt trosku moc....

bacikmino
Quill Rat
BattleTag:Stone#2112

Příspěvek od bacikmino » 11.10.2013, 08:48 hod.

Stiahnite si doplnok AdBlock do prehliadača a mate pokoj od všetkých reklám a ďalších sprostosti vyskakujúcich keď ich nepotrebujete.
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 11.10.2013, 08:52 hod.

doma to mam, ale v praci kde travim na foru nejvice casu muzu nainstalovat tak kulovy:)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 11.10.2013, 08:54 hod.

I přesto mi to blbne ...

A navíc, chodím na web i přes mobil, no škoda takového kroku.
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 11.10.2013, 10:24 hod.

bloknuty adblockem a svatej klid...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 11.10.2013, 11:45 hod.

Firewall, doplňky AdBlock, DoNotTrack, BetterPrivacy, žádnej Facebook, Twitter, Google, Apple apod. = základ používání internetu :D
Na reklamy mám silnou alergii, tady jsem díky tomu nahoře žádnou neviděl a nevěděl bych o ní nebýt vás :)

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 11.10.2013, 12:20 hod.

aj tak ukaze rek. tabulku... ake pouzivate prehliadace?

easyyy
Fallen Shaman

Příspěvek od easyyy » 11.10.2013, 12:20 hod.

To máš něco v adblocku speciálně nastavený? Já ho mám taky (vůbec teda nevim jakou verzi) a reklamy se mi nikde nezobrazujou, ale tady se mi zobrazí prázdnej černej rámeček a musím ho manuálně zavřít.. což je jako kdybych tu reklamu viděl.. :)..

taky mam alergii na reklamy.. a dost silnou.. asi tak 7 let zpátky to byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem dal televizi do pryč.. no, pomalu se nám to začíná blížit i do her.. nedivil bych se, kdyby se časem hra pauzla, přehrálo se 5min nepřeskočitelných reklam a až pak by člověk mohl pokračovat v hraní.. ( snad bude adblock 2.0 ) :D
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 11.10.2013, 12:23 hod.

kliknes na ikonku adblocku - vybrat element ke skryti - kliknes na okno reklamy

negris
Gorebelly
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 11.10.2013, 13:21 hod.

easyyy: ja už ve hrách beru jako reklamy i ty trapný intra které se nedají odkliknout a vicéméně pak hra trvá k odehrání 2hod. ale videa vtem jsou na 4hod. XD

Edit: jinak řečeno kupuju si hru nebo stahuju proto abych si zahrál nikoliv abych koukal na film :) a stejně tak v telce dívám se na film abych se zabavil a ne abych nakupoval nějaký hovadiny co mně nabízejí v reklamách.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Daffs
Fallen Shaman
BattleTag:Daffs#2266

Příspěvek od Daffs » 20.10.2013, 15:45 hod.

Zdravím, bude se s tím něco dělat nebo to tak zůstane?Je to dost otravné, když to na mě skáče reklama na celém webu kamkoli kliknu...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 21.10.2013, 06:03 hod.

Bohužel takovej je svět, reklamy a další humus na každém rohu - koupíš si lístek do kina abys viděl konkrétní film, a dostaneš před ním bonusově řádku reklam a upoutávek! To samé na originál DVD/BD - než spustíš film (regulérně zakoupený), proběhne dlouhé varování na kopírování, upoutávky co se nedají přeskočit tlačítkem next apod. svinstva, no a ČT když nesmí mít ze zákona reklamu, nazve ji sponzorem pořadu a voila, všechno je v cajku - hnus velebnosti...

killerek
Wraith

Příspěvek od killerek » 21.10.2013, 15:56 hod.

Zkousel to nekdo nastavit v IE? Mam v praci v IE jiz dlouho zapnuty ten interni AddBlock od MS + ceske AdBLock filtry (v menu Safety\Tracking protection) viz http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -filtering, ale u tehle reklam proste vyjede prazdne okno, co musim zavrit. Jinde mi pop-up okna a reklamy vubec nenabihaj vcetne tech debilnich like tlacitek na ksichtknihu apod.

Alternativni prohlizece jsou korporatni politikou zakazane, cemuz se ani nedivim.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 21.10.2013, 17:28 hod.

To chce klid lidi. Jako žádný web nefunguje zadarmo a každá práce má svoji hodnotu. Pánové se rozhodli to vyřešit takhle a tak to je. Jsem velmi rád, že nám vyhověli v rámci fóra a zde už nic nevyskakuje. Na webu je to jiná, ale prostě i tak je zde na stránku méně reklam než na jiných webech.
A pokud se pánové inspirovali v rámci diablofans.com, kde to tak je a funguje, tak chápu, že to prostě zkusí taky. Udělal bych to samé. Krom toho, že když vydrží ještě měsíc to moc nekomentovat, tak to většinu lidí přestane štvát, respektive si zvyknou ;). Já na to ze začátku čuměl jak puk a dneska o tom ani nevím a addbloceker nepoužívám... Reklamní slepota v mé hlavě je geniální addblocker...
Jinak stejně na stránku jdu párkrát denně a to většinou jen pro proklik na forum a tak mě to moc neirituje. To tady to bylo horší...Ačkoli Tapatalk v mobilu to vcelku řešil.
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Maxim
Doom Knight
BattleTag:maxim#2668
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Re:klamy

Příspěvek od Maxim » 21.10.2013, 20:11 hod.

Nj na mym webu žádný reklamy naštěstí nevystavují.
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

Daffs
Fallen Shaman
BattleTag:Daffs#2266

Příspěvek od Daffs » 22.10.2013, 13:48 hod.

Na foru sem hlavně v práci takže addblocker nenainstaluju.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“