Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.10.2013, 20:40 hod.

Alias svarecka.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk now Free

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Darkness » 15.10.2013, 08:58 hod.

Dva poznatky za posledních pár dnů:

1. Za pár dní hry s využitím TeamSpeaku jsem se dozvěděl tolik jako za měsíc bez. Každý si všímá jiných věcí a jsou věci nad, kterými mě ani nenapadlo přemýšlet.

2. Proč má někdo pořád status "Busy"?

a) kdo má plný friendlist to ví, prostě se to už nedá stíhat každému vždy odpovídat - to jsem poznal už dýl (pro neznalé jihočeštiny, dříve)

b) když si v options vypnu "quick join" - stále se mi někdo múže do hry připojit přes pravé tlačítko myší - a pak třeba na mp10/noAH při souboji s elitkou vysvětluj někomu, že hraješ challenge a komplet pravidla, když se tam připojí s postavou AH a než mu to vysvětlíš, málem chcípne :)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.10.2013, 15:38 hod.

A proc ho nemit?
Uz kvuli tomu quick joinu, ale to je tusim tim, ze jsi ve hre s nekym, kdo to ma zapnuty, ale uz jsem se timhle nejak dal nezabejval.
A navic i kdyz mam zaple dia, tak hraju treba bfko, nebo tam nejsem atd....
Odepisuju vsem podle casu,vetsinou hned.:)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 17.10.2013, 13:53 hod.

DarknessX ma dokonce uz podle Diabro3.com jen jeden "vendor trash" item, ale MP10 ji nedoporucuje :)

Obrázek
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 17.10.2013, 14:28 hod.

Česko - země neomezených možností :green:

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.10.2013, 11:00 hod.

Vcera se me behem hry sheep ptal, proc stojim na mp10/noAH blizko monster nebo mezi nimi. Nebyl cas odpovidat pres chat ve hre, DarknessX jeste tolik nevydrzi :)

Duvody jsou dva:
1. nenaucil jsem se pouzivat klavesu "shift", abych pri utoceni stal miste (neustale byt v pohybu ma taky sve vyhody, kdyz na mne utoci range monstra, treba mortar)

2. Nehraju wizarda jako ciste range class, at uz pouzivam jakekoli skily.
A to proto:
a) abych vzdy vedel, kolik mi, ktery utok bere, kolik jeste ustojim a kolik ne - a to je zvlast dulezite, kdyz ted casto upgraduju vybavu a menim skily a zkousim ruzne buildy, protoze mam vybavu zcela jinou nez na jakou jsem zvykly
b) jsem zvykly pouzivat reactive armor a utoky na mne jsou zadouci - i kdyz ted na infernu storm armor nepouzivam, tak zvyky se tezko meni
c) kdyz jsem blizko monster a zaroven barbara, je vetsi jistota, ze mi da uspesne warcry
d) kdyz jsem blizko monster, drzime je pekne po kupe a utocime na vsechny najednou, nejsou roztahani po cele obrazovce, a kdyz potrebuju jit do bezpeci, tak mam kam odskocit teleportem
e) kdyz bych hral jako range, tak bych pravdepodobne nedbal tolik na defense a nebyl pripraveny ustat jakekoli i drobne lagy
f) kdyz hraju na blizko, jsem stale v pohotovosti reagovat, nehrozi riziko, ze bych u toho usnul, kdyz nam trva sejmout bile moby radove jeste deset a vic sekund
g) wizard ma nejsilnejsi pasivku Unstable Anomaly, kdyz procne tak monstra odhodi a myslim ze na cele 2s paralyzuje a mam spoustu casu reagovat (jeste mi neprocla za prvnich 7 PL na hell ani na infernu)

Obrázek

SuperSheep
Quill Rat
BattleTag:SuperSheep#2120
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SuperSheep » 18.10.2013, 14:20 hod.

Nemam te rad, tak se priprav na poradny kafrání, vsak vcera uz jsi trochu zazil :)
1. shift nemusi byt o stani na miste. Ja prave pres shift resim pohyblivost: krok - vystrel s shiftem - krok - vystrel s shiftem atd
2. u tehle challenge jsou melee chary proste melee a range chary jsou na stredne kratkou vzdalenost (napr polovina doběhu living lightning :))
a) na MP10 challenge se nemusis bat, ze bys nedostal ranu a neco si nevyzkousel. Taky je rozdil mezi vyzkousenim hitu a neustalym stanim mezi moby. A urcite neni potreba lozit do firechainu.
b) to jsme si psali. Zbytecne jsem musel vcera davat bacha na tebe misto na mnohem papirovejsi a pasivky prosté DH Antabuse.
c) zdrzujeme se vsichni na malym prostoru a je to odpovednost barba davat dobre WC.
d) drzeni mobu je starost melee charu, pro range staci se drzet na stredni vzdalenost viz "2." Tak aby je melee Cyklonem / Ground stompem odsali od tebe.
e) pri odstupu se muzes vic soustredit na CC efekty a cooldowny. A lagy te zabijou rychleji kdyz budes u mobu nez kdyz budes bokem.
f) kdyz usinas, nehraj. Soustredit se muzes na aktivity z bodu e).
g) nejsilnejsi pasivku ma WD a basta. Nevim jestli Wiz pasivka odhodi uplne vsechny typy mobu, zvlast elit. Ale tohle je jen detail.
x) chce to aby build mej smysl jako celek, kazdy skill/passive vyuzivat. Ne mit blizzard a hazet ho jednou za minutu nebo storm armor-shocking aspect pri 7% CC apod. ;)
y) musim nejak opravit svuj TS, abysme to nemuseli jak paka vypisovat pri hre.
z) Ale je potesujici, ze uz tolik lidi to dotahlo na inferno :P

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 18.10.2013, 14:56 hod.

... pánové jak to tak čtu, tak vás ta hra spolu musí vysloveně těšit :-))) ...

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 18.10.2013, 15:18 hod.

@sheep: :) napodobne :)
1. nejsem moc sikovny na klikani a mackani klaves a proto hraju spise strategicky
2. ja hraju wizarda skoro melee, ty si ho hraj jak chces
a) bez komentare
b) na mne bacha davat nemusis, motam se jen tam kde muzu a kdyz uz to nejde tak si odskocim jinam
c) i kdyz jsme na malem prostoru obcas se muzu dostat mimo line of sight a proto se drzim radsi blize
d) drzeni mobu nefunguje vzdy a permanentne, kdyz ustojim vic nez dh, tak si muzu dovolit na sebe nejake navazat, dale pokud mam slowtime nebo frost novu, stejne musim byt blizko
e) hraju tak, at me lagy me nezajimaji, male mi nevadi a 10s nebo vic zatim stejne nemam sanci ustat, snazim se predvidat, ale to ze mne obcas neco trefi mi nevadi
f) "usinam", kdyz se kolem me nic nedeje, stat nekde v bezpeci a jen hazet spely mne dlouho nebavi
x) samozrejme, jak uz jsem psal obcas zapominam, ze nemam cc a obcas zkousim skily, ktere jsem nikdy nepouzival, tak je fajn, ze jsi upozornil na takovou blbost
y) +
Kdyz mas dobre pripominky tak si je rad poslechnu a testnu, ale nebudu si delat build podle tebe, kdyz mam jiny styl hry a stavim vybavu vize jinak nez ty. ;)

Na infernu jsem chvilku, tak si jeste porad hledam build, ktery mi bude sedet, bude davat co nejvice damage a fungovat dobre v parte ...

Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 19.10.2013, 16:51 hod.

bohužel diabro3.com není fér porovnání :( alespoň co se HC týče. Soudí hlavně podle papírových DPS. Doporučuje mi mp3 s off-hand, která mi sice zvedá dps, ale že na druhý mám větší mana regen a jsem schopen castovat FB téměř pořád akceptuje pouze v gear bodech a posílá mě o jedno mp dolů.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.10.2013, 01:55 hod.

Tady jsem nasel neco, ale jeste poradne neprozkoumal, dejte vedet...:-)

http://www.diablo3tracker.com/Hero/Kuki-2122/EU/4266178

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 20.10.2013, 15:12 hod.

Vypada to zajimave, dik za odkaz. Libi se mi na tom webu, ze je trosku jednodussi nez d3up, v necem prehlednejsi. Ale zase mi tam chybi vliv vsech skilu :(

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.10.2013, 15:59 hod.

Jako je to novy, pasak to postl na ofic foru a je to fakt chvilku stary, tak uvidime
Ja se k tomu jeste nedostal.:)
Kazda stranka me ukazuje statistiky jinak, tak uz nevim.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 21.10.2013, 07:51 hod.

Já Diabro nepoužívám na nějakej výpočet parametrů, (EHP využiju, to jo) ale spíš na kontrolu "kvality" itemů. Rychle a jasně to ukáže jakýsi bodový ohodnocení gearu a ukáže na slabiny. "Ve výsledku to není k ničemu", protože neznamená, že když budou všechny itemy oranžový, že můžu na MP10.
(u mě, například, má nejlepší bodový hodnocení gearu postava s nejnižší doporučenou MP :wave: ) Myslím, že tohle celkem funguje, protože pokud jsem měl vytipovaný nejslabší itemy, tak Diabro mi to potvrdilo a ještě zařadilo někam na stupnici, jak moc je to špatný.

Napoví to dost, pokud jsem línej pořád hledat max rolly na itemu, nebo jestli jsem schopnej něco rozumně přecraftit atd. Od nalezení Diabra jsem přestal používat d3up, protože mě tam stejně zajímalo "akorát EHP". Zbytek informací je pro mě zbytečně podrobných, protože z dropu nepotřebuju až tak jemné porovnání jako například pro nákup na AH.

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 21.10.2013, 08:23 hod.

Myslím, že je dobrý to co děla Darkness čím víc u sebe tím lepší, už jenom kvůli bonusum :)

Sice jsme becka (hrajeme sc mp10ah), ale kdyz jsme se drzeli u sebe slo nam to daleko lip, uz jenom ze jedem monk+dh+wd
Monk dava 20% dmg pres pasivku na leceni proto je celkem dulezity byt u sebe Breath of Heaven funguje pouze na 12yards coz neni moc, trefit dalsi dva hrace neni jen tak. U sebe se nam nestavalo ze by nemeli vsici zvysenou dmg a jeste jsme vsichni stali v sentry od Dh.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.10.2013, 13:15 hod.

@Kuki - ono i primo v diablu to obcas ukazuje zajimave hodnoty, na DarknessX jsem mel belt s 14% melee dmg reduction a kraftnul jsem bracers se 4% melee dmg reduction. Kdyz jsem nasadil oboje tak to ukazalo 17.44%, kdyz jen bracery tak 4%. V XML z diablo API maji bracery 3.44% dmg reduction. Pak se v tom vyznej.

@DrSma - taky tak, proc premyslet, na ktery item se mam zamerit pri upgradovani, kdyz se muzu mrknout na diabro a vidim to hned, ty MP jsou orientacni, podchytit vsechno se snazi ruzne weby uz pres rok a jeste to zadny nedokazal

@Bagr - jj, zazil jsem run s normalnim charem na mp8 v sehrane parte, kdy jsem obcas nevedel jestli jsme tam vsichni nebo jen dva - na minimape byly jen 2 modre kolecka, ja poskakoval s teleportem a zbytek chodil sladene :)

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 21.10.2013, 13:43 hod.

Proc nikdy nechodim bez teleportu: http://i.imgur.com/VFBHf7X.jpg

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 22.10.2013, 23:29 hod.

Pri portu do mesta se vyplati presvedcit, ze probehl uspesne, nemusi to vzdy projit .., :)

Obrázek

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 22.10.2013, 23:57 hod.

Dost husty, jsou to tak 3 týdny a přesně kvůli neúspěšnému portu do města ve fieldech jsem ripl :D A to jsme ještě byly v partě na skype a já jen z repráku slyšel "Kolmene Kolmene" a než jsem doběhl z5 bylo po mě...ale chybama se člověk učí a teď odcházim od PC až když jsem ve městě... ;)

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 23.10.2013, 13:56 hod.

No Ty vole.jsi vyčerpal všechno svoje HC štěstí na příští rok >:D
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“