HC - Project Avengers (1.13)
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Pofrčíš hned Hulka nebo se teď budeš soustředit na jiného hrdinu ?
Re: HC - Project Avengers (1.13)
Tak to mi je líto. Fakt jsem ti fandil.... doufám, že příště se zadaří ať už budeš hrát za jakejkoli char.... good luck
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
@DD: Hulk ma ted pauzu, nez sezenu zase equip...
@Obter!vr: Dik, vsak neni vsem dnum konec, bojuju dal
Dnesni update bude kratky, hlavni informaci o smrti Hulka uz znate, takze neni moc co dodavat, chybelo jen 20M na lvl 94...Jak jsem psal o par radek vyse Deamonovi, hraju jinou postavu, a to Black widow, ktera sedela dlouho v A3 Normal, takze jsem s ni pohnul, a to celkem slusne, pac je na lvl 79 a zacina A3 Hell Musim rict, ze hra za ni me velmi bavi, je to asi nejvic overpowered char, co jsem kdy hral, a to diky Infinity, samozrejme...Chci dojet na Guardiana, pote Hell Meph, pote pate kolo Ligy na Durielovi a pote zpet k Hell Mephovi, dokud nebudu mit vse, co muze normalne dat, a to v nekolika verzich , pote se uvidi...Zatim se ale moc jako lovec neprojevuje, a to i navzdory tomu, ze ma v Hell MF vybavu (cca 250%MF) a zabiji na p3 kurna rychle...Snad se to zlomi, a to i co se tyce run, zatim nejvyssi byla KO
Abych jeste zavrsil karieru puvodniho Hulka a doplnil celkem dulezitou informaci, v posledni stovce Travincal runu nasel druhou SUR, bohuzel screen jsem nechal doma, takze bude zitra...Celkove tedy 2xSUR, OHM, VEX, 2xMAL za 1k runu, myslim, ze se to vyrovna LK, mozna, ze za urcitych okolnosti by to mohlo byt na runy i lepsi misto
@Obter!vr: Dik, vsak neni vsem dnum konec, bojuju dal
Dnesni update bude kratky, hlavni informaci o smrti Hulka uz znate, takze neni moc co dodavat, chybelo jen 20M na lvl 94...Jak jsem psal o par radek vyse Deamonovi, hraju jinou postavu, a to Black widow, ktera sedela dlouho v A3 Normal, takze jsem s ni pohnul, a to celkem slusne, pac je na lvl 79 a zacina A3 Hell Musim rict, ze hra za ni me velmi bavi, je to asi nejvic overpowered char, co jsem kdy hral, a to diky Infinity, samozrejme...Chci dojet na Guardiana, pote Hell Meph, pote pate kolo Ligy na Durielovi a pote zpet k Hell Mephovi, dokud nebudu mit vse, co muze normalne dat, a to v nekolika verzich , pote se uvidi...Zatim se ale moc jako lovec neprojevuje, a to i navzdory tomu, ze ma v Hell MF vybavu (cca 250%MF) a zabiji na p3 kurna rychle...Snad se to zlomi, a to i co se tyce run, zatim nejvyssi byla KO
Abych jeste zavrsil karieru puvodniho Hulka a doplnil celkem dulezitou informaci, v posledni stovce Travincal runu nasel druhou SUR, bohuzel screen jsem nechal doma, takze bude zitra...Celkove tedy 2xSUR, OHM, VEX, 2xMAL za 1k runu, myslim, ze se to vyrovna LK, mozna, ze za urcitych okolnosti by to mohlo byt na runy i lepsi misto
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To už je novej Hulk? Nebo nalezenej starej screen?
Edit: Ajo, už to vidím. To bylo z té poslední stovky.
Edit: Ajo, už to vidím. To bylo z té poslední stovky.
Ju, z posledni stovky...Cas druheho Hulka nastane asi az tak za mesic, v zavislosti na tom, jak se bude/nebude darit
Ahoj, pokud jste tento tyden pocitali s updatem, tak je mi lito, skoro jsem nehral, a to z ruznych duvodu...D2 slo ted jeste vice stranou nez kdy jindy, takze si ani netroufam rict, kdy bude radny update, mozna za tyden, mozna za ctrnact dni, mozna pozdeji, fakt nevim...Musim aspon spustit to pate kolo Ligy, at to stihneme
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Kolik jsi udělal těch runů na Radu? Koukám totiž, že pár dobrých run tam spadlo
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
1k runu, jak jsem psal, u Barba a slusneho gearu minimalne stejne dobre jak LK, spis lepsi, uz jen z toho duvodu, ze mohou padnout vyssi runy
Ahoj lidi, vim, ze jsem tento svuj projekt dlouho zanedbaval, a jeste chvilicku budu, a to do 7.1.2014, kdy chci udelat velky update za zbytek roku 2013, myslim, ze bude se na co tesit, supr itemy a doufam, ze i nejake ty runy, a snad i progres s Hulkem_II a samozrejme take Black widow (ta je v soucasnosti na lvl 93 a doufam bude do ledna lvl 94), takze myslim, ze bude co nabidnout...Tak drzte palce, at se ty obrazky co nejvic zlati/zelenaji/oranzovi
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo teda bude lvl 99? Hulk nebo Black Widow?
Snad oba Zkousim takovou silenost, podrobnosti dodam pozdeji
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že si na Assce solidně ujíždíš Jj...Trapa je vyloženě nakažlivá
Tak jsem s tim solidne pohnul, uz chybi jen 150 runu, ktery dojedu doufam dneska, vcera byl supr cupr den, padnul 2xTC 87unique (grailery) a 2xTC87 set (jeden grailer), takze jedna ze dvou nejlepsich sessions, co jsem tu kdy mel
Zitra postnu vysledky, tak se teste, ikdyz porad mam pocit, ze tomu neco chybi, no jsem narocnej, no
Zitra postnu vysledky, tak se teste, ikdyz porad mam pocit, ze tomu neco chybi, no jsem narocnej, no
Tak, a mam tady konecne vysledek, na ktery asi cekate...Konecna hodnota TC87 itemu je 26 (9 unique a 17setu), na screenu mam i setovy Ward, ale prave jsem prekvapene zjistil, ze Ward neni TC87 a tak tam nepatri, no zapocitany v tech 26 neni...Nez postnu screeny, dovolim si rict par blabolu okolo...behal jsem pri p5 nastaveni, jedna se o vysledek 5k Pindle runu a asi bych mel byt spokojen, presto tomu dle meho nazoru neco malo chybi, a mohlo to byt lepsi, jak uvidite z druheho screenu, jen proste nebylo to prislovecne stesti...Co se tyce run, tak bych to nazval katastrofou, protoze 2xVEX mi za 5k runu na Pindlovi prijde fakt malo...Ono za posledni tri mesice jsem nasel 2xGUL a 2xVEX, sice moc nechodim LK, ale i tak bych cekal lepsi vysledky...No, konec kecu, jde se na to:
TC87
ostatni predmety (zdaleka ne vsechny, proste to lepsi):
zde
Zde vidite, na co jsem narazel v predchozim odstavci, 2x Unique scourge a 2x Horizons, a 1x Unique Legendary Mallet a samozrejme to byl Stone Crusher Ale i tak jsem velmi spokojeny, jen mi tam proste chybi item kalibru Dweb, Dfathom nebo Mang song, pripadne Stormlash
Vsechny screeny nejdete zde
Abych nejak zhodnotil rok 2013 v projektu Avengers:
Chtel jsem dokoncit 1k runu v Travincalu a dokoncil je....Chtel jsem mit postavu na lvl 95 a ted s malym zpozdenim ji mam, samozrejme je to Guardian...Chtel jsem dokoncit 5k runu v LK, ale dal jsem jen 4k a take mit 3 postavy dokoncene (Guardiany), bohuzel Hulk RIPl a od te chvile to nebyla priorita
Cile pro rok 2014:
1) Posunout gral na (-20) - v soucasne dobe (-58), chybi 46 unikatu (4 Normal, 4 Exceptional, 29 Elite, 9 Class specific), 6 setu (Cow king cely , Vidalas brnco , Griswolds caduceus a Natalyas drapky) a 6 run (v tuto chvili, ale nenalezl jsem zatim jen BER, JAH a ZOD)
2) Mit postavu na lvl 97 a druhou idealne na lvl 95
3) Mit 4 Guardiany v Projectu Avengers
4) Dokoncit single pass untwinck Guardiana (pripadne s restrikcemi)
TC87
ostatni predmety (zdaleka ne vsechny, proste to lepsi):
zde
Zde vidite, na co jsem narazel v predchozim odstavci, 2x Unique scourge a 2x Horizons, a 1x Unique Legendary Mallet a samozrejme to byl Stone Crusher Ale i tak jsem velmi spokojeny, jen mi tam proste chybi item kalibru Dweb, Dfathom nebo Mang song, pripadne Stormlash
Vsechny screeny nejdete zde
Abych nejak zhodnotil rok 2013 v projektu Avengers:
Chtel jsem dokoncit 1k runu v Travincalu a dokoncil je....Chtel jsem mit postavu na lvl 95 a ted s malym zpozdenim ji mam, samozrejme je to Guardian...Chtel jsem dokoncit 5k runu v LK, ale dal jsem jen 4k a take mit 3 postavy dokoncene (Guardiany), bohuzel Hulk RIPl a od te chvile to nebyla priorita
Cile pro rok 2014:
1) Posunout gral na (-20) - v soucasne dobe (-58), chybi 46 unikatu (4 Normal, 4 Exceptional, 29 Elite, 9 Class specific), 6 setu (Cow king cely , Vidalas brnco , Griswolds caduceus a Natalyas drapky) a 6 run (v tuto chvili, ale nenalezl jsem zatim jen BER, JAH a ZOD)
2) Mit postavu na lvl 97 a druhou idealne na lvl 95
3) Mit 4 Guardiany v Projectu Avengers
4) Dokoncit single pass untwinck Guardiana (pripadne s restrikcemi)
Tak měl jsi štěstí třeba v tom, že ti padl 2x Griffon a Astreon, to je pro mě moc pěkný výsledek Já myslím, že to je taková norma, že fakt ty top unikáty padají hodně málo, takže člověk moc nemůže očekávat, že mu během 5k jich padne dva a více. A pak, máš tam setový Vortex Shield a ten se fakt blbě hledá Ovšem, co se týče run, tak to je dost smůla. Jako 2x Vex za 5k runů? To je fakt bída.
Přeji hodně štěstí s Avengers v dalším roce, ať se ti to všechno podaří splnit. Myslím, že to problém nebude
Edit: Ale vlastně.. Já mám za skoro 7k runů na Pindla Mal a Um no
Přeji hodně štěstí s Avengers v dalším roce, ať se ti to všechno podaří splnit. Myslím, že to problém nebude
Edit: Ale vlastně.. Já mám za skoro 7k runů na Pindla Mal a Um no
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vidím to úplně stejně jak Eli v prvních třech řádcích. Mohlo to být lepší, ale taky horší. Já bych byl za některý itemy velmi rád, páč nepadaj zrovna na potkání.
Ať se teda tvoje přání v tomto roce naplní, ne-li je předčíš
Co se týče run, tak já mám třeba kliku. Za asi 3k runů jsem získal Ber, Lo a Mal
Btw...ani Bone Visage není TC87
Ať se teda tvoje přání v tomto roce naplní, ne-li je předčíš
Co se týče run, tak já mám třeba kliku. Za asi 3k runů jsem získal Ber, Lo a Mal
Btw...ani Bone Visage není TC87
Fakt, jak na to ted cumim, tak mas asi pravdu, tohle jsem bral jako hotovou vec, no nemuzu si pamatovat vsechno...