Reklamy
Re: Reklamy
Viz. zde
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 39#p217639
Snad to vypnou ... je to otravné až za hrob.
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 39#p217639
Snad to vypnou ... je to otravné až za hrob.
no tak snad to vypnou pac tohle je fakt trosku moc....
Stiahnite si doplnok AdBlock do prehliadača a mate pokoj od všetkých reklám a ďalších sprostosti vyskakujúcich keď ich nepotrebujete.
doma to mam, ale v praci kde travim na foru nejvice casu muzu nainstalovat tak kulovy:)
I přesto mi to blbne ...
A navíc, chodím na web i přes mobil, no škoda takového kroku.
A navíc, chodím na web i přes mobil, no škoda takového kroku.
bloknuty adblockem a svatej klid...
Firewall, doplňky AdBlock, DoNotTrack, BetterPrivacy, žádnej Facebook, Twitter, Google, Apple apod. = základ používání internetu
Na reklamy mám silnou alergii, tady jsem díky tomu nahoře žádnou neviděl a nevěděl bych o ní nebýt vás
Na reklamy mám silnou alergii, tady jsem díky tomu nahoře žádnou neviděl a nevěděl bych o ní nebýt vás
To máš něco v adblocku speciálně nastavený? Já ho mám taky (vůbec teda nevim jakou verzi) a reklamy se mi nikde nezobrazujou, ale tady se mi zobrazí prázdnej černej rámeček a musím ho manuálně zavřít.. což je jako kdybych tu reklamu viděl.. ..
taky mam alergii na reklamy.. a dost silnou.. asi tak 7 let zpátky to byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem dal televizi do pryč.. no, pomalu se nám to začíná blížit i do her.. nedivil bych se, kdyby se časem hra pauzla, přehrálo se 5min nepřeskočitelných reklam a až pak by člověk mohl pokračovat v hraní.. ( snad bude adblock 2.0 )
taky mam alergii na reklamy.. a dost silnou.. asi tak 7 let zpátky to byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem dal televizi do pryč.. no, pomalu se nám to začíná blížit i do her.. nedivil bych se, kdyby se časem hra pauzla, přehrálo se 5min nepřeskočitelných reklam a až pak by člověk mohl pokračovat v hraní.. ( snad bude adblock 2.0 )
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
kliknes na ikonku adblocku - vybrat element ke skryti - kliknes na okno reklamy
easyyy: ja už ve hrách beru jako reklamy i ty trapný intra které se nedají odkliknout a vicéméně pak hra trvá k odehrání 2hod. ale videa vtem jsou na 4hod. XD
Edit: jinak řečeno kupuju si hru nebo stahuju proto abych si zahrál nikoliv abych koukal na film a stejně tak v telce dívám se na film abych se zabavil a ne abych nakupoval nějaký hovadiny co mně nabízejí v reklamách.
Edit: jinak řečeno kupuju si hru nebo stahuju proto abych si zahrál nikoliv abych koukal na film a stejně tak v telce dívám se na film abych se zabavil a ne abych nakupoval nějaký hovadiny co mně nabízejí v reklamách.
Zdravím, bude se s tím něco dělat nebo to tak zůstane?Je to dost otravné, když to na mě skáče reklama na celém webu kamkoli kliknu...
Bohužel takovej je svět, reklamy a další humus na každém rohu - koupíš si lístek do kina abys viděl konkrétní film, a dostaneš před ním bonusově řádku reklam a upoutávek! To samé na originál DVD/BD - než spustíš film (regulérně zakoupený), proběhne dlouhé varování na kopírování, upoutávky co se nedají přeskočit tlačítkem next apod. svinstva, no a ČT když nesmí mít ze zákona reklamu, nazve ji sponzorem pořadu a voila, všechno je v cajku - hnus velebnosti...
Zkousel to nekdo nastavit v IE? Mam v praci v IE jiz dlouho zapnuty ten interni AddBlock od MS + ceske AdBLock filtry (v menu Safety\Tracking protection) viz http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -filtering, ale u tehle reklam proste vyjede prazdne okno, co musim zavrit. Jinde mi pop-up okna a reklamy vubec nenabihaj vcetne tech debilnich like tlacitek na ksichtknihu apod.
Alternativni prohlizece jsou korporatni politikou zakazane, cemuz se ani nedivim.
Alternativni prohlizece jsou korporatni politikou zakazane, cemuz se ani nedivim.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
To chce klid lidi. Jako žádný web nefunguje zadarmo a každá práce má svoji hodnotu. Pánové se rozhodli to vyřešit takhle a tak to je. Jsem velmi rád, že nám vyhověli v rámci fóra a zde už nic nevyskakuje. Na webu je to jiná, ale prostě i tak je zde na stránku méně reklam než na jiných webech.
A pokud se pánové inspirovali v rámci diablofans.com, kde to tak je a funguje, tak chápu, že to prostě zkusí taky. Udělal bych to samé. Krom toho, že když vydrží ještě měsíc to moc nekomentovat, tak to většinu lidí přestane štvát, respektive si zvyknou . Já na to ze začátku čuměl jak puk a dneska o tom ani nevím a addbloceker nepoužívám... Reklamní slepota v mé hlavě je geniální addblocker...
Jinak stejně na stránku jdu párkrát denně a to většinou jen pro proklik na forum a tak mě to moc neirituje. To tady to bylo horší...Ačkoli Tapatalk v mobilu to vcelku řešil.
A pokud se pánové inspirovali v rámci diablofans.com, kde to tak je a funguje, tak chápu, že to prostě zkusí taky. Udělal bych to samé. Krom toho, že když vydrží ještě měsíc to moc nekomentovat, tak to většinu lidí přestane štvát, respektive si zvyknou . Já na to ze začátku čuměl jak puk a dneska o tom ani nevím a addbloceker nepoužívám... Reklamní slepota v mé hlavě je geniální addblocker...
Jinak stejně na stránku jdu párkrát denně a to většinou jen pro proklik na forum a tak mě to moc neirituje. To tady to bylo horší...Ačkoli Tapatalk v mobilu to vcelku řešil.
- Maxim
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
Re:klamy
Nj na mym webu žádný reklamy naštěstí nevystavují.
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Na foru sem hlavně v práci takže addblocker nenainstaluju.