Mystik sa predstavuje!
Re: Mystik sa predstavuje!
To je ale baculka
A konečně je to i pěkně názorně obrázkově podloženo, vypadá to hodně lákavě, nemohu se dočkat i enchantingu i transmodifikací
A konečně je to i pěkně názorně obrázkově podloženo, vypadá to hodně lákavě, nemohu se dočkat i enchantingu i transmodifikací
no,bude tedy fungovat tak jak to psali a tak,jak jsem to ja sam predpokladal,ted uz me zajima jen jedno - bude mozny "transformovat" stary craft materialy do tech novejch? treba v pomeru 1:10 jako to je u materialu z ruznych obtiznosti?
sledujete tie affixy na tom echu ?:D 400 plus life a intel socket , boha
cena je docela slušná 130/150k, našetřený goldy se určitě neztratí. Ale bude asi horší sehnat ten matroš.
Ze začátku určitě no.
Nebude to všechno hned
Nebude to všechno hned
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Vypadá to velmi dobře, na tohle se moc těším. Nejen změna enchantu, ale i změna vzhledu - není nad to vypadat trochu podle svých představ...
No a je dobře, že nebude všechno hned, aspoň tam bude progress. Dost by mě zklamalo mít všechno za měsíc:
No a je dobře, že nebude všechno hned, aspoň tam bude progress. Dost by mě zklamalo mít všechno za měsíc:
Ty WOGO!...já zírám. Půjde měnit i Lege a Set
To jsem ve snu nečekal. Žůůůůůůůžo - vypadá to na začátek krásnejch figur podle gusta
To zas padne vaty na módu
To jsem ve snu nečekal. Žůůůůůůůžo - vypadá to na začátek krásnejch figur podle gusta
To zas padne vaty na módu
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Vypadá to zajímavě, ostatně jako většina změn před datadiskem nebo v datadisku. Bude to dobré oživení D3.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ono to Diablo III opravdu bude jednou dobrá hra
- Fru-fru
- The Butcher
Jsem zvědav jak se bude generovat nabídka náhradních vlastností...Jestli bude po každý pokus jiná, či bude fixovaná pro item..
Fru-fru:
Ono jde hodně vypozorovat z těch screenů (na hl. stránce je to s překladem od kluků a když to projdeš, vypadá to docela jasně,.. )
Ono jde hodně vypozorovat z těch screenů (na hl. stránce je to s překladem od kluků a když to projdeš, vypadá to docela jasně,.. )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Přidal jsem do komentářů pod článek jak to přesně v tuto chvíli funguje s nabídkou náhradních vlastností.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Fru-fru
- The Butcher
Lenost jo lenost to já vůbec neznám...
To Darkness : GREAT MAN
To Darkness : GREAT MAN
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
btw, není to řečeno přímo, ale z komentářů od Vaeflare vyplývá, že mystic bude až součástí RoS
Vlasně nejen z komentářů, ale jednoznačně už z nadpisu oficiálního článku: "RoS první pohled: Mystic"
Vlasně nejen z komentářů, ale jednoznačně už z nadpisu oficiálního článku: "RoS první pohled: Mystic"
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Podle screenů je zřejmé, kde ve 2.aktu bude mít krámek, šikovné
Jsem zvědavý, na jakých místech bude v ostatních aktech.
A její záchrana bude ve stylu obou ostatních artisanů, že ? nějak v průběhu příběhu ji musíš objevit, zachránit a pak bude ve městě. Hodně se těším na to, jak nový akt nebudu vůbec znát, vše půjdu poprvé, je to bude boží
Jsem zvědavý, na jakých místech bude v ostatních aktech.
A její záchrana bude ve stylu obou ostatních artisanů, že ? nějak v průběhu příběhu ji musíš objevit, zachránit a pak bude ve městě. Hodně se těším na to, jak nový akt nebudu vůbec znát, vše půjdu poprvé, je to bude boží
Ano Mystic by měla být až z přístupem RoS už sem na to narazil v pár článcích od blizzardu.
Jinak babča vypadá skvěle a mám stejný názor jako HELLERcz že aby babča byla přístupná bude se muset splnit nějaký úkol v průběhu prozkoumávání nového actu.
Jinak babča vypadá skvěle a mám stejný názor jako HELLERcz že aby babča byla přístupná bude se muset splnit nějaký úkol v průběhu prozkoumávání nového actu.
A quest sa bude volať "Free Willy".
- Fru-fru
- The Butcher
To loslov: Aby byla babča přístupná, bude je asi potřeba řádně napoprvé opít