Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
Aha, tak on tam má dvě ty videa .. Crusadera + Barbara ...
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: Diablo 3:Reaper of Souls prvé dojmy !
No po shlédnutí musím oznámit, že mě nephalem rifts trochu zklamaly...čekal jsem, že i ty levely budou víc random po stránce designu. Takto to hráče v podstatě jen teleportuje z jedné známé lokace do druhé a jediný rozdíl, který je tam random, jsou monstra. Ale asi jsem moc velký pesimista
Aha, tak to pardon, nějak se mi ty pojmy domíchaly.
Nephalem Rifts = loot runy
Nephalem Trials = Nephalem Trial a ty jsou fakt opožděny
Ach jo ... Ale stejně by mě zajímalo datum vydání napínají nás jako kšandy.
Nephalem Rifts = loot runy
Nephalem Trials = Nephalem Trial a ty jsou fakt opožděny
Ach jo ... Ale stejně by mě zajímalo datum vydání napínají nás jako kšandy.
-
- The Butcher
Podlě mě by bylo datum vydání na 15.5.2014 jako reálně stihnutelné (podle toho, v jakém je hra stavu) a zároveň jako docela pěkně symbolické
krom toho,ze uz to neni vtipny,me to uz taky zacina pekne s*at,to jsou retardovany,nebo co,ze si neumeji spocitat,jestli to pri oznamovani vsech funkci stihnou,nebo ne? maji nekonecno penez,muzou si dovolit zaplatit nejlepsi programatory sveta v neomezenym poctu a stejne to "nestihaji"...proste nechapu
Boha, tak jedna funkce bude později i tak bude na hrani vic dost věci do te doby.
Přesně tak, no tak co no ze subjektivního hlediska nejprve začnu hrát za Crusadera, pak chci projít a prozkoumat pátej akt .. a Trials klidně mezitím, než to vše pokoumám, tak vydají a je to ! To je to nejmenší zlo asi. Nejistota a dlouhé čekání na samotnej datáč mě ubíjí více
Presne tak, klidne at je to pozdeji. Me se tedy nelibi celej jejich vyvojovy model. Ja dodnes nechapu, proc to nedelaji stylem malych castych patchu. To znamena, kdyby nam kazdy mesic nabidli cast + nakonec ten datadisk, tak by jednak potesili hrace, cimz by si je udrzeli a jednak by meli dostatek casu veci postupne opravit. Sice Diablo netrpi nejakymi velkymi chybami, ale uz logiky veci je jasne, ze cim vice udelam najednou, tim je vetsi sance, ze vse nebude 100%. Bud to takto chce top management, nebo marketing, ktery o vyvoji nevi vubec nic.
Tohle je pro me asi nejvetsi zklamani za celou dobu. Bylo to videt i posledniho Blizzconu, kde Blizzard v podstate nic noveho nerekl. Neupresnil datum vydani, neupresnil veci, na ktere se je lide ptali, nerekli nic, jen potvrdili veci z dataminingu. Asi je pro ne Diablo proste okrajovej projekt. Bohuzel...
Tohle je pro me asi nejvetsi zklamani za celou dobu. Bylo to videt i posledniho Blizzconu, kde Blizzard v podstate nic noveho nerekl. Neupresnil datum vydani, neupresnil veci, na ktere se je lide ptali, nerekli nic, jen potvrdili veci z dataminingu. Asi je pro ne Diablo proste okrajovej projekt. Bohuzel...
-
- The Butcher
No když stavíš panelák, taky nepostavíš jedno patro, neubytuješ tam rodinu a pak nad jejich hlavama nebudeš stavět patro další. Prostě vývoj software je poměrně náročný (sám v tom oboru dělám) a můžu ti říct, že dělat často malé patche je šílenství hlavně z hlediska testování a zpětné kompatibility. Mimochodem jsem si koupil TW: Rome 2 a tam právě jednou rychlými patchi a je to hrůza - co jeden patch opravuje, zase pokazí něco jiného a tak se jim to pořád nabaluje. Už je tam 7. patch a pořád jsou ve hře chyby, které přidává, než aby opravoval...
To byl ale trochu OT. Co se týče Blizzconu, tak jde vidět, že už toho moc nového na ukázku nemají a snaží se dokončit to, co mají rozdělané. Čili finální fáze: tuning To je pro mě positivní věc a očekávám, že nejpozději v 2Q2014 tu bude
To byl ale trochu OT. Co se týče Blizzconu, tak jde vidět, že už toho moc nového na ukázku nemají a snaží se dokončit to, co mají rozdělané. Čili finální fáze: tuning To je pro mě positivní věc a očekávám, že nejpozději v 2Q2014 tu bude
Kdyby nějakej blbeček ten datamine neudělal, tak byl Blizzcon úžasnej, přesně jak slibovali. Můžeme si za to sami, že jsme tak nedočkavý a všechno chceme hned i nelegální cestouRagnarok píše:Presne tak, klidne at je to pozdeji. Me se tedy nelibi celej jejich vyvojovy model. Ja dodnes nechapu, proc to nedelaji stylem malych castych patchu. To znamena, kdyby nam kazdy mesic nabidli cast + nakonec ten datadisk, tak by jednak potesili hrace, cimz by si je udrzeli a jednak by meli dostatek casu veci postupne opravit. Sice Diablo netrpi nejakymi velkymi chybami, ale uz logiky veci je jasne, ze cim vice udelam najednou, tim je vetsi sance, ze vse nebude 100%. Bud to takto chce top management, nebo marketing, ktery o vyvoji nevi vubec nic.
Ja se jako vyvojar take zivim uz par let. Kdyz dela team na takovychto projektech, tak se postupuje podle jasne danych pravidel. Navic jiste maji oddeleni pro "Testovani kvality". Ten vyvoj neni programator -> koncovy uzivatel.
Naopak male patche umoznuji tu vyhodu, ze danou vec jsi schopen lepe obhospodarit z pohledu zpetne vazby a narocnosti na zmeny.
Jedinou nevyhodou muze byt nasazeni a sprava kolem uvolneni patche. Ale i tak to vidim jako lepsi variantu. Pri vyvoji softwaru chce koncovej uzivatel take videt vysledek co nejdrive. Proto se pouzivaji ruzne metodiky na vyvoj, aby nedoslo k tomu, ze jeden tym bude bastlit nejaky kod pul roku bez jasneho vysledku. V historii existuje nespocet firem, kteri na tomto zpusobu vyvoje zkrachovali.
Jedinej duvod, proc to nedelaji, ze sami nemeli jasne dany koncept a jedna vec ovlivnuje druhou. Nicmene i tak jsou veci, ktere mohli rovnou pustit, viz paragon 2.0, loot 2.0, atd....
Co se tyce TW, tak znam. Hral jsem jejich pociny a na Rome se tesim, ale jelikoz vim, jak k tomu pristupuji, tak si jeste par mesicu pockam, protoze nerad bych s Teutonama skoncil v polovine tazeni kvuli posranemu autosave )
Naopak male patche umoznuji tu vyhodu, ze danou vec jsi schopen lepe obhospodarit z pohledu zpetne vazby a narocnosti na zmeny.
Jedinou nevyhodou muze byt nasazeni a sprava kolem uvolneni patche. Ale i tak to vidim jako lepsi variantu. Pri vyvoji softwaru chce koncovej uzivatel take videt vysledek co nejdrive. Proto se pouzivaji ruzne metodiky na vyvoj, aby nedoslo k tomu, ze jeden tym bude bastlit nejaky kod pul roku bez jasneho vysledku. V historii existuje nespocet firem, kteri na tomto zpusobu vyvoje zkrachovali.
Jedinej duvod, proc to nedelaji, ze sami nemeli jasne dany koncept a jedna vec ovlivnuje druhou. Nicmene i tak jsou veci, ktere mohli rovnou pustit, viz paragon 2.0, loot 2.0, atd....
Co se tyce TW, tak znam. Hral jsem jejich pociny a na Rome se tesim, ale jelikoz vim, jak k tomu pristupuji, tak si jeste par mesicu pockam, protoze nerad bych s Teutonama skoncil v polovine tazeni kvuli posranemu autosave )
Ne redditu je vlákno, kde uživatel inygma píše, že má od spolehlivého zdroje informace, že uzavřená beta bude do týdne tak uvidíme
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments ... this_week/
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments ... this_week/
-
- The Butcher
Podle mě se nějaký chytrálek chce jen zviditelnit. Stačí se podívat na to demo, kolik věcí tam chybělo (multiplayer převážně, jen omezené dropy předmětů) a navíc ze slov vývojářů je jasné, že ještě nemají vůbec nic uchyceného. Spoustu předmětů pořád přidávají a ubírají. Closed beta by ten jejich iterativní vývoj jen zabila..podle mě bude beta tak leden-únor 2014.
EDIT: Píšu Opet beta, ale myslím Closed Beta..
EDIT: Píšu Opet beta, ale myslím Closed Beta..
Naposledy upravil(a) firdecek dne 15.11.2013, 09:33 hod., celkem upraveno 1 x.
Taky si myslím, že jsme zhýčkaní a nebýt dataminingu, tak je Blizzcon úplně o něčem jiném ! ;-)
-
- The Butcher
To si nemyslím, já jsem datamining moc nečetl, ale jen pro srovnání: Gamescon - nový char, nephalem trials, nový záporák, video, mystic, lehké nakouknutí na předměty, nový akt.. Blizzcon: nephalem rifts, Bounties, art video, dodělaný mystic (který už byl oznámen předtím stejně) a hrozně dlouhý QA ohledně toho, že je vše ve vývoji a nemohou víc prozradit Nejvíce mi chyběly předměty a ukázky jejich použití na monstrech, to tam bylo strašně krátké..
No moc pěkná videa sice se to houpe a půlka obrazu tam není ale i tak mi naskakovala husí kůže. Koukal sem že tam je navíc i nějaký bílý kámen co ten asi bude přidávat? :-)
Nic proti, ale na diablofans.com je ted hodne podrobnych a upresnujicich bluepostu z poslednich dnu.
Aha děkuji ti za tu fotku nějak sem to musel přehlédnout. Ale je to opravdu zajímavý kámen, škoda jen že ty kameny nejde nějak propojit takový nějaký superkámen s vlastnosti všemi ale do jednoho slotu to by byla krása