hovorí blizz.ReptileSVK píše:... kupit lacny, aby sa dalo RoS prejst na MP0 az MP1, tam aj tak napadaju kvalitne veci...
Reaper of Souls: BETA
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: Reaper of Souls: BETA
Za co to rozprášil? Transmog stojí pár tisíc, enchant ringu sice mega, ale jak často to budeš dělat? podle mě dojedeš na materiály dřív jak na goldyDrakkari píše:myslim, ze tech par korun za goldy nevim nevim, kongor v RoS behem tydne rozprasil 2 miliardy jak nic, myslim ze kvuli craftu a enchantingu by bylo lepsi si par stovek milionu nechat, nez to prodavat
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
Tak 2 mld vies predat momentalne za 68 eur v hrubom, keby si mal 21 mld mas 714 eur a to je slusne nie?Drakkari píše:myslim, ze tech par korun za goldy nevim nevim, kongor v RoS behem tydne rozprasil 2 miliardy jak nic, myslim ze kvuli craftu a enchantingu by bylo lepsi si par stovek milionu nechat, nez to prodavat
-
- Zhar the Mad
Tiez si myslim, ja si ponecham 100 milion na RoS to bude stacit.
firdecek: každej reroll u enchantera zvětšuje cenu. Když pak hledáš nějakej stat + dobrou hodnotu, tak ty ceny jsou stomilionový
-
- Zhar the Mad
no te buh! podla toho videa stoji craft IMPERIAL GEMu 50 000 000 goldov (uroven nad markizom)! a nad nim su dalsie 3 urovne !
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
To vcelku nechápu..., pokud chtějí ještě zdražovat ceny šutrů, tak by měli udělat, ale rozdíl mezi HC a SC. V SC si můžete piplat pouze pár šutříků, kdežto na HC, to jaksi moc nejde a ty částky jsou už teď nepochopitelný...
on tu má někdo částky okolo 21 miliard? tak to pak prodat, já myslel že se to pohybuje tak okolo tech 2 max
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
.... Frozene od teď Tě jmenuju mluvčím naší herní skupiny ( myslím minimálně ještě Ivana ) , k ničemu se nevyjadřuju a se vším co píšeš ( dneska obzvlášť :-) souhlasím :-) ...
- Frozen
- The Butcher
.... tak to Ti pěkně děkuji . Večer budu, ale asi okolo 20:45, tak snad bude místo.
tak oni přijdou na řadu Gladiátorky s bonusem goldů za masakry ... prší goldy jen se leje čučel jsem na to u nějakýho WDčka a hezký hromádky mu to dávalo.
-
- Zhar the Mad
myslim ze len v bete budu taketo sumy a ponizia to aspon 3 nasobne.
-
- The Butcher
Také si myslím. Bez AH, kdy to budeš sbírat po tisícovkách ze země, je cena za 1 craft za cenu desítek milionů úplně insane..Leda, že tu budou způsoby, jak si goldy vydělat jinak - např. ty Gladiátorky. Ale to pak hráče nutí hrát jedním způsobem a to také není úplně ono...Jsem optimistou Closed beta ještě ani není spuštěna, všechny čísla se mohou změnit.
- Frozen
- The Butcher
@Firdecek: ani nevím, že je nějaký takovýto affix na gladiátorech. Na ty affixy na legendách jsem nekoukal, ani nebudu. Nechám se překvapit :-)
-
- Zhar the Mad
Zas na druhu stranu padaju aj markizy z mobov, takze vysoke gemy budu mat len ti co to hraju hoooodne dlho co sa mi zda OK.
-
- The Butcher
Reptile, to, že teď padají marcquise gemy neznamená, že to nezmění na Star gemy Sami říkali, že se jedná o první fázi bety a vše je hodně vytuněné...
-
- Zhar the Mad
alebo na imperial gemy, ze jo? Nakoniec budu padat aj tie najvyssie koli 12 hodinovym casualnym looserom.
- Frozen
- The Butcher
@ReptileSVK: nevím proč příležitostné hráče nazýváš looserama? máš k tomu nějaký důvod? já si myslím, že jsem třeba jeden z nich a rád bych věděl proč jsem dle Tebe looser. Naopak si myslím, že casual hráči mají ke hře daleko větší odstup a objektivní názor než ty co u toho sedí 6+ hodin denně a ta hra je díky tomu nudí. Zkuste si jít zahrát ven třeba fotbal, nebo na pivko, pokecat se známýma a zahrát si hoďku, dvě večer a hra Vás moc nudit nebude.
Jak praví Frozen...pivo,ženy,víno,zpěv..pak..Diablo...mě baví stále, taky hraju casual...když 15hod týdně cca..přesto se nepovažuju za loosera
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !