Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mě jednou Summoner (p8) při sběru klíčů hodil Gul Jinak celkem fešnej HT, gratuluju
Re: Diablo 2 kecání
@Dark_Deamon tak nechci se vnucovat pokud bych chtel assasin torch tak ho vymenim za 3 hate klice nesnasim tuhle lokaci teda vim ze si snad schanel.
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
3 hate klíče bohužel nemám, ale pokud bys chtěl a já ho měl, tak bych ti mohl nabidnout HT pro jinou postavu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Barbar konečně hotov. Teď už jen ta tuna Pitů
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem se o tom zmiňoval na srazu...Pokud někdo z vás občas zavítá ke mě na web, tak následující 2-3 měsíce tam nebude nic k vidění. Mám v plánu udělat 5000 Pitů a až pak přijít s neidentifikovanýma fotkama itemů. Snad nějaké ty TC87 padnou
@Dark_Deamon tak hodne stesti jinak nevim jak casto aktulizujes svuj web dost me prekvapilo blizz sorcka 92 lv jenom conqueror to ses linej vlezt do portalu
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Nooo...spíš jsem línej aktualizovat všechny postavy, protože to není na 5 minut Sosa už dávno běhá po Hell. Má za sebou asi 3k LK. Většinou s každým charem dojdu do Frozen River (H) a tam to ukotvím.
5k Pitu je slusnej mazec...Nezapomen, ze bude posledni kolo Ligy ve WSK, takze si dej klidne delsi dobu na dokonceni, preci jen je to area running a to neleze tak rychle jako Pindle nebo Meph...Nejspis se pustim do neceho podobneho s moji Kick/Trapkou, jen jeste nevim presne kde...Tak jako tak preju hodne stesti, chlape
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No...právě to zvažuju, jestli budu běhat WSK. Momentálně totiž ani nemám s kým A druhá věc...vyjma LK eventu, tak dycky když jsem se účastnil dalších eventů, tak se mě něco podělalo na kompu Tak nevím, jestli by "tradice" nepokračovala
Jinak co se týče Pitu, tak zatím celkem zklamání, možná i frustrace. Asi nejvíc madrfakr run byl, když mi padl rare: Sacred Armor, Vortex Shield, Caduceus a Hydra Bow A za prozatimních 200 runů bezkonkurenčně vede fake WF, kterej ve žluté podobě padl 7x
Jinak co se týče Pitu, tak zatím celkem zklamání, možná i frustrace. Asi nejvíc madrfakr run byl, když mi padl rare: Sacred Armor, Vortex Shield, Caduceus a Hydra Bow A za prozatimních 200 runů bezkonkurenčně vede fake WF, kterej ve žluté podobě padl 7x
Tak to je fakt smula...Ja jsem se po vcerejsku rozhodl, ze udelam poradny update Avengers az 7.1, bude to takove shrnuti roku 2013 a rozhodne uz ted je na co se tesit, od srazu jsem zlepsil gral o 1.5% tedy na 86.5, a musim rict, ze jsou tam supr kousky, Pindl je ted stedrej...Ikdyz na druhou stranu, tech Archon staves, Hydra Bows, Legendary mallets tam bylo hafo a zatim nic, ale to se zlomi, i nejake ty Dimensional Shardy a Uearthed wands, asi dobra mapa, tyhle itemy padaji dost casto...
Tobe preju hodne stesti v Pitu, uvidis, ze to zacne padat, jen to chce trpelivost
Tobe preju hodne stesti v Pitu, uvidis, ze to zacne padat, jen to chce trpelivost
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm...to zní velmi lákavě Jsem zvědav, s čím že to přijdeš Já jelikož svátky moc nehrotím (na bednu nečumím), tak velkej posun očekávám v tomto období. Fajn by bylo mít do konce roku hotových 2,5k Pitů. V únoru (7.-23.) pak totiž bude Olympiáda a to půjde Diablo do mrazáku Takže do té doby těch 5k snad padne.
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Stěžejní informace, cca po 3/4 roce sem se opět vrátil k paření Diabla 2 (opět k věrzi 1.07). A narazil jsem na nepřekonatelné problém u stařešinů za Amazonku (prostě mi dycky dají na pr*el :-)). Diablopařbě zdar.
We are knights who say... NI!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska super den. Za 78 runů padly 4 itemy z třídy 87 Kéž by to tak bylo furt.
RIP měl pravdu
RIP měl pravdu
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Yeah hohoho. Tož na cca 4-té pokus v 1.07 (na hell) za Amazonku ti parchanti stařešinští konečně hebli (Strafe a Guided arrow - jinej build by nejspíš v 1.07 nebyl na hell hratelnej). Ovšem stálo mě to 150 litrů, hromadu expů, 3 sady šípů (to jen na ten poslední úspěšné pokus - bylo jich mnóóóhem víc), hafo fullek a především nervů.
To mě jednou šmejd Madawc trefil, ale bylo to jen za 500 (prokleté amplify damage sem naštěstí zrovna nebyl), takže šlupku moja Dolinka s cca 100 hp přežila.
Tož Baale těš se.
Sice jen softcore (halt když má hafo pouličních pohůnků instakill a expování nelze prakticky urychlit... to je pak těžký mňo), ale i tak potěšilo.
To mě jednou šmejd Madawc trefil, ale bylo to jen za 500 (prokleté amplify damage sem naštěstí zrovna nebyl), takže šlupku moja Dolinka s cca 100 hp přežila.
Tož Baale těš se.
Sice jen softcore (halt když má hafo pouličních pohůnků instakill a expování nelze prakticky urychlit... to je pak těžký mňo), ale i tak potěšilo.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Tož drazí Diablisti,
přeju příjemný a pokud možno co nejpropařenější svátky a do novýho roku málo ripů a co nejvíc atraktivních dropů (jako ten, který přikládám níže)
přeju příjemný a pokud možno co nejpropařenější svátky a do novýho roku málo ripů a co nejvíc atraktivních dropů (jako ten, který přikládám níže)
- SkoroPaladin
- Gorebelly
Mně dneska nadělil Ježíšek (za přicmrndnutí pekelné dojnice) v 1.07 Grand charm plus 1 k poison and bone skills pro Necra. Sice krávu zabila Amazonka... no každopádně přeju taky pěkný Vánoce všem Diablo pařanům.