Herni Notebook
http://www.alza.cz/msi-gt780dx-438cs-d263725.htm.
Tento mam uz 2 roky, ( ted 3.11. presne 2 roky), bez jedine zavady, celkem casto ho prenasim, da se rict, ze ho jen restartuju a to jeste tak 1x za tyden, panty, viko, celkove ok, jednou za cas rozsroubuju a vycistim od prachu, pasta zatim ok, nemam problemy s chlazenim, dokoupil sem SSD do volnyho slotu a luxus.
Kamos ma ten samej, akorat s procakem I7 a taky naprosto bez zavad.
Uz bych do jinaci znacky asi nesel a ani do mensi uhlopricky nez 17 ", streva nejsou tak nanahnany, vsude je kolem dost mista, dva vydechy na odvod tepla.
Pro me proste cislo 1
Xiaomi Mi2S
Tento mam uz 2 roky, ( ted 3.11. presne 2 roky), bez jedine zavady, celkem casto ho prenasim, da se rict, ze ho jen restartuju a to jeste tak 1x za tyden, panty, viko, celkove ok, jednou za cas rozsroubuju a vycistim od prachu, pasta zatim ok, nemam problemy s chlazenim, dokoupil sem SSD do volnyho slotu a luxus.
Kamos ma ten samej, akorat s procakem I7 a taky naprosto bez zavad.
Uz bych do jinaci znacky asi nesel a ani do mensi uhlopricky nez 17 ", streva nejsou tak nanahnany, vsude je kolem dost mista, dva vydechy na odvod tepla.
Pro me proste cislo 1
Xiaomi Mi2S
Jinak na teto strance je porovnani grafik v notasich
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobili ... 163.0.html
Xiaomi Mi2S
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobili ... 163.0.html
Xiaomi Mi2S
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sirius#2877
Re: Herni Notebook
Jo jo. Myslím že pujdu na to Lenovo. Levnější se stejným výkonem stejně neseženu:-) Jako já napíšu rozmezí 15-20K a někdo sem hodí opět něco za 35K:-) Já stolní PC mám, a potřebuji ntb... Vím že bych za stejno ucenu poskladal deskop 2x tak lepší ale já potřebuji ntb protože sem co dva ýdny na jiném místě. Problém je že já vydělávám jen na brigádách a tohle je ted muj rozpočet který jsem za to ochotný dát:-)
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Pánové, zneužiji místní topic. Všiml jsem si, že ačkoli se považuji za technicky zdatného člověka, tak i "přesto" mě tu mnoho lidí převyšuje ..
Tedy k věci. Potřebuji noťas pro přítulku, cena 13-16k s Win. bude ho užívat na kancl programy, net, karetní hry;) a multimedia. Velikost si představuji nejlépe 14-15 palců.
Proč na takové aktivity chci takto předimenzovaný NTB? Důvodem je, že bych prosil kvalitu (nechci reklamovat), stabilní výkon, rozumné komponenty a trochu i rozumný vzhled.
Jako bonus považuji podsvícenou klávesnici;) ...ale fakt jen bonus...nic důležitého. Baterka je druhotná -bude sedět na stole a vozit se autem..3 hoďky práce ale považuji za samozřejmost;)
Neházím sem žádné mé tipy, protože nejsem schopen z alzy a podobných shopů vydedukovat spolehlivost a kvalitu. Samo jsme to projížděl, ale třeba Dell za 14k cca v hodnocení uživatelů dost propadl (a to jsme na něj spolíhal;) )...apod.
Díky za nápady...
Tedy k věci. Potřebuji noťas pro přítulku, cena 13-16k s Win. bude ho užívat na kancl programy, net, karetní hry;) a multimedia. Velikost si představuji nejlépe 14-15 palců.
Proč na takové aktivity chci takto předimenzovaný NTB? Důvodem je, že bych prosil kvalitu (nechci reklamovat), stabilní výkon, rozumné komponenty a trochu i rozumný vzhled.
Jako bonus považuji podsvícenou klávesnici;) ...ale fakt jen bonus...nic důležitého. Baterka je druhotná -bude sedět na stole a vozit se autem..3 hoďky práce ale považuji za samozřejmost;)
Neházím sem žádné mé tipy, protože nejsem schopen z alzy a podobných shopů vydedukovat spolehlivost a kvalitu. Samo jsme to projížděl, ale třeba Dell za 14k cca v hodnocení uživatelů dost propadl (a to jsme na něj spolíhal;) )...apod.
Díky za nápady...
- Fru-fru
- The Butcher
Ještě píši jednou pro upoutání pozornost
No a taky abyste věděli, že nechci jen práci od Vás
Jediné co mě zaujalo byl :
http://www.alza.cz/dell-inspiron-14z-ul ... 435707.htm - ale ten už je trochu dražší
nebo jeho levnější bráška :
http://www.czc.cz/ultrabook-dell-inspir ... 09/produkt
má to cenu?
Nebo byste doporučili jiný model od jiného výrobce?
viděl jsem, že tu chválíte Lenovo ...tak třeba tohle
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g500s-red-d468962.htm ?
Kuji pánové
No a taky abyste věděli, že nechci jen práci od Vás
Jediné co mě zaujalo byl :
http://www.alza.cz/dell-inspiron-14z-ul ... 435707.htm - ale ten už je trochu dražší
nebo jeho levnější bráška :
http://www.czc.cz/ultrabook-dell-inspir ... 09/produkt
má to cenu?
Nebo byste doporučili jiný model od jiného výrobce?
viděl jsem, že tu chválíte Lenovo ...tak třeba tohle
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g500s-red-d468962.htm ?
Kuji pánové
vis co to jsou "ultrabooky" jo?
to lenovo bude vykonejsi,ale na zadny velky hrani to nebude
to lenovo bude vykonejsi,ale na zadny velky hrani to nebude
Fru-fru - vždycky říkej, kolik do toho chceš max vrazit a k čemu to bude, je to pak snažší vybírat.
ale U-book, kterej si hraje na herní NB, pokud vemu v potaz název vlákna, to je cesta do pekel
ale U-book, kterej si hraje na herní NB, pokud vemu v potaz název vlákna, to je cesta do pekel
- Fru-fru
- The Butcher
Ne pánové, omlouvám se, špatně jste mne pochopili. Ale to je tom, ze jsem využil tohle vlákno. Měl by to být ntb pro mladou. Viz mé posty výše. Je tam i cena co si představuji...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Ajo sem byl slepej ...
hmmm jako čekal bych na Haswelly, ale to bychom čekali furt, že ? 13" Probook 430 ti asi bude málo, ale v 15" bych nejraději šahal po "osvědčenym" Lenovu e531
hmmm jako čekal bych na Haswelly, ale to bychom čekali furt, že ? 13" Probook 430 ti asi bude málo, ale v 15" bych nejraději šahal po "osvědčenym" Lenovu e531
- Fru-fru
- The Butcher
díky Wulfi.
A co říkáš na tohle?
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-u530- ... 508322.htm
nebo
http://www.alza.cz/dell-inspiron-14z-ul ... 435707.htm
Ten lenováckej idea pad má už Haswell...Kuji pane!
A co říkáš na tohle?
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-u530- ... 508322.htm
nebo
http://www.alza.cz/dell-inspiron-14z-ul ... 435707.htm
Ten lenováckej idea pad má už Haswell...Kuji pane!
- Fru-fru
- The Butcher
Mužů se zeptat proč? Pro mě bylo vždycky zajímavější Dell... A který z těch dvou Lenov, by jsi vybral. To co jsi napsal ty, nebo to "moje". A kdybys měl náladu mi říct proč,tak budu taky rád;-)
Dík
Dík
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Radí ti dobře, já mám už jen Lenova a zatím nikdy problém.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
na dlouhý povídání, ale v rychlosti
To vyjádření: "když musím vybírat, tak spíš Lenovo" jsem myslel z těch dvou, co jsi navrhl příspěvěk nade mnou.
Určitě bych se v dnešní době snažil najít Haswell, protože oproti Ivy (Sandy) Bridge je to opravdu skok jinam a to především spotřebou a odpadním teplem (pozor neplatí to pro všechny resp. ty "plnotučný" jsou stejný, ale pro ty U-bookový ano). To pak vede k větší výdrži na baterky a lepšímu chlazení v těch úzkých tělech, který jsou tak hrozně v módě.
Jsou ty i jiný generace grafik.
To, co jsem doporučoval já, jsem doporučoval, protože už jsem jich pár doporučil resp. ty modely znám. E530 (330) jsou to sice "řadové multimediály" ThinkPad Edge nicméně za ty prachy hodně muziky. Relativně dobré tělo, výborná klávesnice, matný display a neposlední řadě díky SW a přikoupením SSD se z toho dá vyrobit super ! tichý a rychlý stroj - pokud člověk vykonává nějkou kancelařinu, pak ocení právě ticho + klávesnici + matný display
Na tvoji specifikaci použití bych se ultrabookům spíš vyhýbal. Sám pracovně používám Macbook Air, ale tyhle stroje jsou dobrý pouze a kvůli obrovské mobilitě - pokud to denně musíš nosit v teplejch a nepožaduješ od nich soustavně "náročné" úkoly. Na všechno ostatní nejsou ! To, že to vypadá sexy", je sice krásný, ale k ničemu
Mohl bych toho napsat ještě spoustu, ale recenze a srovnání si pogoogluješ sám a já musím pracovat
Pokud můžu ještě něco doporučit - nedej jenom na mě Přihlaš se např. na forum.zive.cz a pobav se o tom s "matadory" v sekci Notebook. Většina moderátorů má už dost zkušeností na to, aby ti poradili.
To vyjádření: "když musím vybírat, tak spíš Lenovo" jsem myslel z těch dvou, co jsi navrhl příspěvěk nade mnou.
Určitě bych se v dnešní době snažil najít Haswell, protože oproti Ivy (Sandy) Bridge je to opravdu skok jinam a to především spotřebou a odpadním teplem (pozor neplatí to pro všechny resp. ty "plnotučný" jsou stejný, ale pro ty U-bookový ano). To pak vede k větší výdrži na baterky a lepšímu chlazení v těch úzkých tělech, který jsou tak hrozně v módě.
Jsou ty i jiný generace grafik.
To, co jsem doporučoval já, jsem doporučoval, protože už jsem jich pár doporučil resp. ty modely znám. E530 (330) jsou to sice "řadové multimediály" ThinkPad Edge nicméně za ty prachy hodně muziky. Relativně dobré tělo, výborná klávesnice, matný display a neposlední řadě díky SW a přikoupením SSD se z toho dá vyrobit super ! tichý a rychlý stroj - pokud člověk vykonává nějkou kancelařinu, pak ocení právě ticho + klávesnici + matný display
Na tvoji specifikaci použití bych se ultrabookům spíš vyhýbal. Sám pracovně používám Macbook Air, ale tyhle stroje jsou dobrý pouze a kvůli obrovské mobilitě - pokud to denně musíš nosit v teplejch a nepožaduješ od nich soustavně "náročné" úkoly. Na všechno ostatní nejsou ! To, že to vypadá sexy", je sice krásný, ale k ničemu
Mohl bych toho napsat ještě spoustu, ale recenze a srovnání si pogoogluješ sám a já musím pracovat
Pokud můžu ještě něco doporučit - nedej jenom na mě Přihlaš se např. na forum.zive.cz a pobav se o tom s "matadory" v sekci Notebook. Většina moderátorů má už dost zkušeností na to, aby ti poradili.
- Fru-fru
- The Butcher
Děkuji Ti za Tvůj čas. Přes víkend kouknu i na Forum jak jsi psal. To co píšeš, dává smysl a budu na to myslet a řídit se podle toho. Po víkendu objednam a dám vědět výsledek.
Díky i Kukimu za ujištění. Přece jen nabídka je dnes velmi široká a hobbik jako já ,nemá šanci sám pokrýt všechny info. Přitom je dle množství peněz které chci investovat do "kancl" ntb jasné, že chci vybrat zodpovědně a opravdu kvalitní věc...
Takže ještě jednou díky.:ugeek:
Díky i Kukimu za ujištění. Přece jen nabídka je dnes velmi široká a hobbik jako já ,nemá šanci sám pokrýt všechny info. Přitom je dle množství peněz které chci investovat do "kancl" ntb jasné, že chci vybrat zodpovědně a opravdu kvalitní věc...
Takže ještě jednou díky.:ugeek:
rozhopádně nemáš za co ... je to částečně moje práce, takže se až tolik nenamáhám
- Kuki10
- Globální moderátor
Aspoň vim kam se obrátit když si i já nebudu vědět rady.
Dneska jsem si přivezl na hry velociraptora.:-D
Dneska jsem si přivezl na hry velociraptora.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: s radostí nerad se pokusím, ale...
počkej ... raptora máš jako na co ? ze starý lásky k plotnovejm diskům ?
počkej ... raptora máš jako na co ? ze starý lásky k plotnovejm diskům ?
- Kuki10
- Globální moderátor
Ee jen kvůli rychlosti.
Bral bych sice radši SSD, ale nechce se me vyhazovat taková darda za 500gb mám zatím jen 128gb na systém a d3.
Bral bych sice radši SSD, ale nechce se me vyhazovat taková darda za 500gb mám zatím jen 128gb na systém a d3.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Asi tak, kdo by chtěl mít doma takové monstrum v době ssd, to je jako by sis koupil VHS přehrávač
R.I.P. 27.3.2014