Problém i instalací PTR 2.0.1
Jde si momentálně nakopírovat postavy z normálního D3 na PTR ? díky, už sem to tu hledal ale asi špatne... nikde to nevidím
Re: Problém i instalací PTR 2.0.1
jasne ze to jde,ale musis prvne udelat lvl 1 char a jit s nim do hry a relognout
No to sem udělal, ale asi dělám něco špatně, tak jsem myslel, že to nejde, jdu se na to ještě jednou podívat, díky
Ja tam tú možnosť na stiahnutie nemám. Už som to skúšal preinštalovať a furt nič. Naviac, keď to odinštalujem, nemám v mojom d3 postavy, ktoré som predtým hral.
ad1) vytvoř na b.netu ptr účet
ad2) koukni jestli nejsi přepnutý v americe
ad2) koukni jestli nejsi přepnutý v americe
Poprosil bych o radu co delat v pripade kdyz stahovani PTR-ka leti tak zavratnou rychlosti, ze driv bude na pultu datadisk nez se tech 18Gb dostahuje (1Mb/5minut) ... Dekuji
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
podivat se do nastaveni,je tam danej limit ...mozna a taky vypnout p2p
S tim jsem si hral a beze zmeny ... po pul hodine ubylo z initializingu 15Mb jupi, mozna to bude jeste tento rok ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Nechci zakladat nove temata a tak to napisu sem ... s novym Patchem prisli samozrejme zase problemy s jeho instalaci ... Nejprve probehl rekonfig do 50% kupodivu bez problemu, ale pak spadlo stahovani na nulu a dlouho se nic nedelo, tak jsem to vypl a pustil klasicky pres ikonu D3 jenze se automaticky spustila Bnet.App-ka, ktere ani za tu pi*u neverim ze stahuje 300kb/s jak udava ... po vypnuti PtP padne stahovani uplne na 0b/s ... Nema nekdo alespon jeden napad na vyreseni tohoto pokud nepocitam vyhozeni PC z okna ?! Krome patchovani D3 nemam s PC sebemensi problem ...
mal som rovnaky problem najprv som dal prec eset vypol firewall nepomohlo tak som preistaloval diablo ale islo to veeeelmi pomaly par Kb ani bnet mi nestahovalo vobec vkuse stalo na 65% ale potom pomohlo toto . zapni IE daj nastavenia moznosti siete internet potom pripojenia a dole mas nastavenie lan a tam odznac zistovat automaticky nastavenie a tiez pouzi proxy pre lan a po tomto sa to rozbehlo na full rychlost linky co mam hadam ti to pomoze