Dark_Deamon: Jasně, to je v pořádku... jen jestli budeš mít někdy chuť si zahrát Is Alive, rád si přečtu tvůj názor

Ohledně obtížnosti... co se týká normalu, podobá se obtížnosti NM ve vanille

Hrát na /players 8 se dá, ale pokud to hraješ poprvé a rovnou na HC, smrt je zaručena

Craft... cílem beta verze bylo, aby byl craft přehledný (tzn. aby si hráč rychle zvyknul a hra ho sama naváděla) - to se mi dle mého podařilo

Samozřejmě bych si přál, aby byl jednodušší, ale to se mi už asi nepodaří... jakmile člověk párkrát něco pocraftí, rychle si zvykne, a už to jede rychle...
Craft, vyšší obtížnost, nová monstra a nové vlastnosti monster - to jsou hlavní charakteristiky Is Alive, oživení hry... tím ale nenaznačuju, že by to hra potřebovala, ale občas je dobré si vyzkoušet něco trochu jiného

Ohledně skillů, to už objasnil Fraxinus nade mnou... byl by nesmysl posílit monstra, a s nimi i skilly

Díky a taky přeju hodně štěstí s grálem
Maarshjaz: Taky mě to napadlo, když jsem viděl tu miniaturu pro video

Když se ale podíváš na jiná videa, tam to takové není... rozhodně ale nejde o nějaký můj záměr, zas takový blázen jako vývojáři D3 nejsem, abych do hry dával pony level
Fraxinus: Koukám, že už toho nemusím moc dovysvětlovat

Jak píšeš... gamma je za dveřmi, nejlepší bude si ji vyzkoušet a pak se můžeme dál bavit o tom, co do modu přidat, co odstranit, co pozměnit... rozhodně nelpím na tom, aby obtížnost normal ve finální verzi vypadala jako v gamma verzi... rád vyslechnu kritiku a zhodnotím, zda je oprávněná a podle toho mod pozměním
Jdu se zase někam posunout... je dost možné, že během dneška dokončím třetí akt a zase něco natočím, zítra 4. akt, v pátek 5. akt, a pokud vše vyjde jak bych si přál, pak na sobotu připadne kravín a hell realm

...rozhodně si ale nedělám naděje na to, že bych ho prošel celý

Zkoušel jsem tam zajít s nějakými postavami, které jsem stáhnul z webu - nekro kolem 80. levelu, to samé sorceress... a i pro ně to bylo na konci docela nebezpečné... stačila chvíle nepozornosti či lidské hlouposti (v případě sorceress portování na neprozkoumané místo), a už šlo o život...
Každopádně dnes bych ještě měl stihnout něco natočit

Do té doby se mějte moc krásně