USP - Unstoppables EU/HC
Logo klanu
- USP - Unstoppables
Niečo o nás:
Unstoppables založili traja členovia: Jorox, Swingo a Viktor517. Kazdy hladal niekoho s kym by si mohol zahrať a tak sme sa spojili a sme celkom zohraná partia ludi, ktora zacala spolu expit uplne od zaciatku, cize od lvlu 1. Do budúcna by sme chceli zobrat este aspon jedneho nového člena k nám trom aby sme boli full parta. Hladame ludi ktory hraju vacsinou cez vykend kedze nemame tolko casu cez tyzden koly praci. Požadujeme aby náš budúci člen mal prístup na TS3 koly lepšej komunikacií počas hrania. Do buducnosti by sme chceli robyt videa z hrania a neskor aj z expenia na RoS. Takže kto by sa chcel pridať tak má možnosť a budeme radi. Určite časom budeme nahravat videa z hrania ktore sem budeme pridavať ale to až od RoS. Kto by mal zaujem o vstup k nam tak si ho najprv vyskusame v hre ci nam bude pasovat a ci medzi nas zapadne a az potom sa rozhodneme ci ho medzi nas vezmeme.
Členovia: Jorox, Swingo,Viktor517, ToKKRa, Kofajs, GASPi, Edkosga
Zakladatelia:
Jorox:
Barbarian
battle tag: jorox#1330
gear: http://eu.battle.net/d3/en/profile/joro ... o/42033132
Vlastným menom Jozef cize Pepo.
Som ročník 88. Prečo prave nick jorox? je to nick mojho brata a tak sa mi to zapačilo tak som si ho požičal na battle tag , inak moj nick obdržala postava barbariana tanka - Trinul.Diablo som začal hrať už strašne dávno a to Diablo 1 kde som hral za warriora potom som prešiel na D2 kde som hraval vacsinou za Necromanta alebo druida. V D3 je moja naj. classa Witch Doctor a hned po nom je barbarian. A prečo práve hrám Hardcore?? lebo je v tom adrenalin a chut nieco dokazat, nieco co sa neda na softcore a je to výzva dokazat si ze vydrzim vsetko, preto hram tanka.
Swingo:
Monk
battle tag: Swingo#2161
gear: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Swin ... o/33169194
Vlastním jménem David.
Ročník 84
Swingo je přezdívka už od základky a většina kamarádů,už mi jinak neřekne Původně je to postava z filmu "60 sekund" Sphinx,ale nevím čím jsem mu byl tehdy podobný
Hry hraju už od mala,kdy jsem začínal na Arari s River Raid.Později TV hry,Playstation až k PC.Tam mě nejvíc zaujali RPG hry.
Takže serie Fallout,SW:KotOR,The Witcher,Dragon Age,Mass effect,Titan quest a samozdřejmě Diablo
Začínal jsem s D2,oblíbené postavy Necromancer a Barbar.V D3 je to asi WD,ale jinak hraju za všechny postavy.
HC hraju protože je to výzva.Nikdo není nesmrtelný a neporazitelný.
Viktor517:
Demon Hunter
battle tag: Viktor517#2354
gear: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Vikt ... o/29339427
Vlastní jméno Vítězslav, přezdívku jsem dostal od dodavatelů mojí firmy(jako kočka co vždy dopadne na všechny čtyři).
Na kompu pařím už od dob ATARI 64 a počátků PC - Atlantis, Shadowman, Deus Ex atd. až k Diablu III. Tak-že už fakt starej vlčák.
Po odzkoušení postav v softu jedu už jen hardcore - jako v realu - chyba a machrování=R.I.P.
Mám spoustu pracovních povinností, ale na hardcore v dobré partě si vždy čas udělám.
Naposledy upravil(a) Jojo WD dne 07.11.2014, 13:24 hod., celkem upraveno 9 x.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Unstoppables - Jorox, Swingo, Viktor517
Krásná práce. Přeji pěkné huntění a hraní. Jistě se opět potkáme pánové na nějakém tom společném "meziklanovém" runu.
Re: Unstoppables - Jorox, Swingo, Viktor517
Jen menší dotaz, hrajete bez AH? Ještě by to asi chtělo dodat, že hledáte někoho ba vaší úrovni, napsat jaké mp nejčastěji chodíte atd...Poněvadž jak by se přihlásil někdo s dps 100k+, tak vás bude spíš jen protahovat...
Tak přeji hodně zdaru ve vaší pouti a hl bez DC
PS: Kdyby jste chtěli určitě by se v průběhu týdne dal nafarmit nějakej ten item co by vás posunul o kousek vejš, tak pokud by byl zájem stačí pouze nasat...knížky a gemy taky nějaké mám....
Tak přeji hodně zdaru ve vaší pouti a hl bez DC
PS: Kdyby jste chtěli určitě by se v průběhu týdne dal nafarmit nějakej ten item co by vás posunul o kousek vejš, tak pokud by byl zájem stačí pouze nasat...knížky a gemy taky nějaké mám....
Re: Unstoppables - Jorox, Swingo, Viktor517 EU/HC
Tak pre upresnenie hladame niekoho na nasej urovni, som si myslel ze to bude kazdemu jasne kedze sme si tam pridali link na postavy a tam je vsetko to co potrebujete vediet
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
GL snad někdy zahrajem
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Swingo
- Fallen Shaman
- BattleTag:Swingo#2161
AH moc nepoužíváme, protože jsme celkem švorc a na itemy, které se nám líbí tak prostě moc goldů nemáme Jedem zatím MP0...později přidáme...včera jsme dali teprve 60.lvl
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Gl pánové někdy dáme.:-)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Jojo: Avatar mi napověděl , tak jsem se rozhlídnul a co nevidím,..Joroxův Topic
(dobře, žes to spustil dřív, na co čekat na RoS )
Tak GL a ať Trinul žije dlouho
(dobře, žes to spustil dřív, na co čekat na RoS )
Tak GL a ať Trinul žije dlouho
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
rád vám do začátku pomůžu. a nejen já, takže pokud to nechcete jet bez ah, tak radši než abych to prodal "pod cenou" tak vám to daruju, jen stačí napsat co mám hledat. nebo pokud to mám skladovat vůbec....
Pozry mi si radi tie itemi najdeme sami a itemi co iny najde si rozdelujeme a je to lepsie ako keby sme maly prijimat itemi od inych, teda aspon hovorim za seba, ja si rad najdem nieco co ma boostne a urcite aj ostatny
Drsma: dik, ved treba najst stvrteho clena skor ako pride RoS
Drsma: dik, ved treba najst stvrteho clena skor ako pride RoS
- Swingo
- Fallen Shaman
Děkujeme za nabídku Kolmene ty itemy se nějak časem najdou a vona je to taková radost,když vidíš nějaký legendary drop Kdybychom měli všechny super věci ze začátku tak nás to pak moc bavit nebude.Diablo je o nacházení věcí,né o jejich kupování na AH.Já sice koupil Pants a Chest Armor za cca 6M,ale zbytek itemů se už pokusím najít nebo vycraftit Každopádně jsme na konci 3 aktu v Hellu a nacházíme spoustu věcí pro nějakého Inteligenta, tak kdyby měl zájem Wizard nebo WD určitě by do party zapadl
Swingo to si tzv. zabil s tym inteligentom inak mas pravdu do party najme zhaname bud wizarda alebo witch doctora co ma eq taky ako mame my zhruba ale medzi nas zapadol s eq
V piatok mozte cakat prve video od nas rozhodli sme sa davat videa z killov bossov na inferne sice na MP 0 lebo zatial na viac nemame takze prve video z 1 actu mozte cakat v piatok najneskor v sobotu kym to poskladam do formy co sa mi bude pacit
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Nějakou epickou hudbu k tomu.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Swingo
- Fallen Shaman
No podle toho, jak to měl včera Skeleton King rychle a humánně za sebou, bude to chtít nějakou fakt krátkou epickou melodii
OK sluby sa maju plnit tak tu je video za 1 actu na inferne, len vo videach je pocut len Swinga a mna neako nie tak sa tomu moc necudujte nastavim to buducna aby bolo pocut aj mna
pridavam video z druheho actu na inferne kde su vo videu killi Maghdy, Zoltuna kulleho a Beliala
.
.