Jak se pripravit na loot 2 a datadisk - spekulace
to je vynikajúca správa, takú som už počúval s každej strany a čo ja viem to môže trvať to ich "soon" pomerne dlho no :-)
ale každopádne zaujímavé správy som sa tu dočítal thx
ale každopádne zaujímavé správy som sa tu dočítal thx
Re: Jak se pripravit na loot 2 a datadisk - spekulace
Tak podle bluepostu už začali ladit monster density, takže to vychází tak na datum po vypnutí AH, pokud to bude jako v 1.08. Což je dobře.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Vážně, u Blizzu nikdy nevíš, souhlasím s Davou_C, velice reálný je datum po vypnutí AH, což připadá na dny po 18. březnu...
taky s tím tak nějak počítám...po tom 18.3. Ale to je tak daleko, už aby to bylo.
Jinak já teď jedu PTR, takže příprava na datadisk teď už žádná. Předtím sem se snažil expit akorát....
Jinak já teď jedu PTR, takže příprava na datadisk teď už žádná. Předtím sem se snažil expit akorát....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
To uteče, nic se neboj Jedině to expení mělo smysl, ale i to po čase omrzí... Já si na každém svém charu dojedu pár Plvl a stačí... Nasbírám nějaké Demonic Essence, Tome of Secrets, pár goldíků a vzhůru na novu verzi hry
Jo tak nakonec asi jo...stejně jako když sem čekal na D3. Jojo, já mám všehovšudy jen 2 chary co mají PL a to DH a Monka a oba jsou pouze 20PL....nebo DH možná 23, sám teď nevím .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
dufam ze nebude mat nejaky ladder vplyv na normalne hranie, ja si chcem iba zahrat, nie honit nad nejakym ladderom a furt dookola kazdy ladder odznova niekoho to bavi ale dufam ze to bude oddelene.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Snad to můj build zvládne když budou Barbara celého překopávat a rušit aukci,a nemam ani goldy na nakoupení pořádného Equipu :-/
Zkus si PTR a zhruba uvidíš... Každopádně, build si budeš muset určitě upravit, Barba nerfli celkem slušně, už žádné Into the Fray nebo perma Berserker...
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
To je slovo chlapa. Já díky mému nuznému stavu financí mám pocit, že to tak v podstatě budu mít skoro stejné...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Ahoj, chci se zeptat, někde tady na začátku někdo psal, že bude ladder a že bude značínat odznovu, popř že se třeb jendou za x měsícu restartne vše, je to pravda je to nesmysl?je to potvrzený od blizzardu?Ptám abych kdyžtak nevyhodil tango za patch, ať si dělaj co chtěj ale nemám <> na čele abych pul roku hral 5 hodin denně a pak mně to kašpárci z blizzardu smazali.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ať už ladder bude či nebude (není potvrzeno), tak bude volitelný.
Máte pravdu lidi...asi má větší logiku začít od 0 :-)...přece jenom tím nic neztratím a víc si to budu užívat
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja som rozpredal witch doctora za vyse miliardu a vo februari mu kupim mozno aj lepsi gear za 100 000 goldov Ked nie tak to je jedno. Ono staci to davat ako keby na MP1. Ved tam (v RoS) padaju uplne ine predmety.
Naposledy upravil(a) ReptileSVK dne 08.01.2014, 15:27 hod., celkem upraveno 1 x.
Pokud všechno prodáš teď tak tím nic nezkazíš. Protože po updatu to bude bezcenej crap a už to neprodáš
Lidi prosím Vás nevíte jestli neni nějaký streamer nebo lets player který ukazuje betu s crusaderem a ukazuje tam všechno? Já třeba zjistil až zde z fóra že je nějaký nový hellfire ring nebo že jsou nový klíčníci a nový ubeři a jaký jsou nový třídy gemů a kolik toho přidávají. Celé vedení těchto stránek má přístup do bety ale informace skoro žádné.
docela hezky videa ma http://www.youtube.com/channel/UClS1TTkllEF8F5o48Ms3FUA a nebo treba http://www.youtube.com/channel/UCho-XTOszUf8vxjy0bm20lA ,snad nevadi anglictina
dotaz - je nejak upravenej craft necku oproti aktualni podobe? ma nejak zmeneny rozsahy statu nebo pro aktualni lvl vse zustava stejny? (tzn ze se vyplati si nacraftit trifectu ted a potom jen treba doladit pres mysticy nejakej detail)
dotaz - je nejak upravenej craft necku oproti aktualni podobe? ma nejak zmeneny rozsahy statu nebo pro aktualni lvl vse zustava stejny? (tzn ze se vyplati si nacraftit trifectu ted a potom jen treba doladit pres mysticy nejakej detail)
Tak me napada, je tu jeste nekdo, jako ja, ktery dostal pristup k bete a jeste to nepustil a nezajimaho to ani?
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 26.0
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 26.0
To Arnold. pak nechápu proč si se do té bety přihlašoval když tě to nezajímá, takhle to blokuješ ostatním které to zajímá.