Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Antabus » 07.01.2014, 16:24 hod.

Včera jsme odehráli opět slušný herní čas v plné partě nebo alespoň ve třech, mimo dosti brimových legendárek padly i povedenější kousky, ovšem zcela všechno zastínil famozní BLACKův SCORN s LS, který patří k nelepším kouskům, co jsme zatím z diablových přisluhovačů v challenge vymlátili. Ač nemá inteligenci a odložil sem díky tomu jeden kus zuni setu, moje WD se ho rádo ujalo 8-)

Jelikož nemůžem zůstat pozadu za moderními trendy na závěr dne jsme vyhledali kryptu na fields of misery a spustlili farmicí kolotoč :D který spočíval hlavně v tom neumřít 8-)

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 09.01.2014, 10:49 hod.

V posledním runu v plném složení (Míra,Mox,armada,já aka barb), který spadá datem do předvčerejška, se povedlo Mirovi obrat nějakýho zámožnýho zombíka o hodně koukatelnej IK belt:
Obrázek

Sladký sen každého barby, zatím je jeho majitelem ten můj(ochotně předám), po přeházení pár itemů a skillů se žačíná plnit můj sen o Hota mp10 barbovi, co si dává naši challenge i solo, bílé moby sem krity za 300-400K v pohodě likvidoval,z nich se i uspokojivě uléčil, ale na WD to nemá. Bohužel vzhledem k dalším událostem si za barbu asi jentak nezahraju (hrál sem , protože WD měli mox i míra a barb vhodně doplnoval partu)

Mimo ten krásný pásek byl největším úspěchem dne vpravdě husarský kousek, kdy se nám vůbec poprvé (a dost možná naposled) podařilo v mp10 na infernu zabít goblina. To se povedlo díky dokonalé souhře okolnosti a Mírovymu dmg - a právě proto už se to jen tak nepovede - Mirův slavný WD s 95K unbuff 500K EHP a poslední pamětník heroických bojů v a2 padnul.

RIP

p.s doufám, že monka nenecháš v garáži a ještě najdeš cestu mezi nás zoufalce

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 09.01.2014, 20:43 hod.

týden nebudu - opet se du valet do Francie a pak Belgie. No skoro 2 tydny, tak pak zase neco zmostujeme. Mox

neithusak
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo
BattleTag:Armada#2262

Příspěvek od neithusak » 10.01.2014, 01:33 hod.

Carodejke odzvonilo a asi je to aj dobre, chuda dievca bola pretiahnuta na inferno a chybal jej respekt k mraziacim sampion impom. Barbar si tuto skusenost uz odpozoroval z udalosti kde Leonardovi umrela prave jeho carodejka na hell a tiez sa dopocul o Dlhospacovom skone v kombinacii arkanu a mraznicky.

Dnes vecer carodejku popravili, nech zije kral barbar!

"Nez v klidu zdechnes nezbyva nez nasat, utopit zbytek odvahy a vzdoru."
Please, listen to me. The Archbishop Lazarus, he led us down here to find the lost prince. The bastard led us into a trap! Now everyone is dead...killed by a demon he called the Butcher. Avenge us! Find this Butcher and slay him...

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 10.01.2014, 12:04 hod.

RIP armado. Tím že byla protáhnutá to určitě nebylo, mužu ti řict, že tvůj build a tvoje hrání za wiznu bylo nejlepší zatím, co jsem měl tu čest na mp10 challenge potkat.

To protáhnutí, když si to nakousl, můj současný WD III taky přeskočil norm-nm-hell, podobně barbar přeskočil norm-nm a na hellu se přidal k MS a Violatorovi v a2. A oba se těší stále dobrému zdraví.

Spoluhráči byli seznámeni, nechtěl sem to psát rovnou na forum, abych tím nepokazil hru těm, co se momentálně poctivě norm-nm-hell probíjejí, ale pro mě tohle už není zábava a trávit čas u něčeho, co vás už moc nebaví jen kvůli striktnímu dodržování pravidel hry, jsem nechtěl. Na této challenge mě nejvíc baví překonávat nepřekonané a po 7. resp. po 8. zdolat norm-nm-hell (ač to rozhodně těžký je- zvlášt to hell mp10 je takovy mp1 inferno s hell vybavením) už pro mě ztratilo kouzlo, zvlašt, když nejdete s lidmi, se kterýma hrajete rád a nedejbože se musíte plahočit sami.

Asi nejvíc mě dorazil rip mého monka II - věci na fire sem si na něj chystal dva měsice s WD I a WD II, taky sem ho velmi dlouhou dobu progresoval po kouskách norm-nm-hell - protože jsem za něj moc nehral.Aa po tomto všem snažení, jen proto že jsem neznal dokonale mechanismus exploding palm a uvěřil klukům, že pasivka mě udrží naživu, jsem za hodinu inferna ležel mrtvý aniž by se mě cokoliv dotklo - to už sem si fakt říkal, že je to moc HC :)

Jestli má někdo podobný problém, nechť koná dle jeho libosti. Opravdový masakr je to inferno, ta obtížnost je skutečně "insane" a tam jsem strávil většinu času v této challenge.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 10.01.2014, 15:01 hod.

jj, taky jsem pro, aby ten kdo uz se jednou s danym charem na inferno dostal, si levelovani po RIPu ulehcil. Sam jsem na predchozi carodejku dal hellfire ring, kdyz jsem chodil sam, ted v parte jedu poctive, ale nebyl bych i proti plvl (pro ty co uz se na inferno poctive jednou dostali)

Btw, zajimalo by mne v cem vidis Armaduv build lepsi nez ten co jsem pouzival ja?
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 10.01.2014, 16:30 hod.

Tak ted už si nejsem jistej s čím si chodil, ale jediný rozdíl ve vašem buildu byl ty arcane miny vs. death blossom- DB dává papírově sice vyšší dmg, ale velmi těžko ovládaš kam dopadá, takže ve výsledku to bude +- stejně ve srovnání soustředěného dmg od min PLUS zpomalovaly nepřátele jak v chůzi, tak v útoku o 30% ač to možná nevypadá tak to bylo strašně znát, třeba když s náma chodil violator(monk) tak na jeho kolísání life tohle mělo úplně blahodárný vliv. Když jsme šli spolu jen já wd a on monk, neustále ve větších skupinách byl na hranici pasivky, jak byl ve hře armada s minama (a slow time, což si taky použival) byl uplný klid i větších skupinách.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 10.01.2014, 16:52 hod.

Hmm, ja ty arcane miny chvili zkousel a vubec mi nesedi... a uz vubec mi nesedi k pouzit spolu s pasivkou arcane dynamo. Ze maji i spomalovaci efekt jsem nevedel. Jestli se efekt min a slowtime scita, tak to muze byt dobre. Ja bych radeji pouzival temporal flux 60% zpomaleni, akorat neni kam dat ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 10.01.2014, 23:35 hod.

se slow time se to sčítalo, moby chycený v bublině a bombardovaný těma minama byly tak bych řekl úplně nemožný, než se rozmáchly, bylo často po nich. Miny zpomalovaly ale nejen utok ale i ten pohyb, coz se hodilo taky. Já žadný pan wizard nejsu, tak at se vyjádří větší kapacity:)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 11.01.2014, 02:54 hod.

koukal jsem dneska na ty miny, vim co mi vadi nejvic, ze bouchaji az za dve sekundy a to zpozdeni mi vadi, potrebuju hitovat prubezne z duvodu AP on crit, LOH a at mi nedojde AP, kdyz pouzivam magic weapon s AP on hit a mam nabite arcane dynamo, tak proste stojim a utocim dokud je na co bez preruseni... zalezi taky na vybave, ale tohle je hlavni duvod proc mi nesedi

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 13.01.2014, 12:48 hod.

Vcera jsme potkali 3x elitky v oasis na Hell a ja trochu dezorientovan jsem 3x minul unikovou "jeskyni". Jeste ze jsem mel 3 obranne skily, ktere jsem stridave castil, jinak by to bylo jasne. Pri tom jak clovek sleduje, kam ma jit at nejde do cerneho, chat, cooldowny skilu a frozen, tak je to hned.

Dokazu se vzit do pocitu goblina kdyz zdrha a vsichni po nem jdou jak zbesili :)

S Armadou jsme pred Belialem, Desty se Spiderem skoncili driv.

Na inferno mam pripravenou vybavu poskladanou z toho co mi zbylo z minula a s pomoci Armady: 35k DPS, 67k life, 513k EHP, 1170 LOH

Obrázek

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 14.01.2014, 02:40 hod.

tak, dlouho jsem tu nebyl neb jsem pracoval, daval si D3 detox a utapel flustraci z lagu v dobrem vine a whisky... ale potrebuju ted trosku zmenu, takze jsem vytahnul jedine prezivsi WD (No. 8?), trosku ho potahnul (od vcerejska z 27 na 57) a parkuju na hellu v desolates - minimalne A2 si jeste dojedu klasicky, abych si trosku ozivil reflexy (zatim to byla spis klasicka mostovacka/probihacka - podle dropu/craftu), a pak hura umrit na inferno...

z vybavy mi po podzimni serii lagu/dc moc nezustalo, ale mam asi 20DE, takze nafarmim knizky a snad se neco ucrafti...

krome toho WD mam i inferno barbi na 60(2), ale to neni srdcovka :)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 14.01.2014, 03:18 hod.

Parada, ja s Armadou jsme prave dorazili na inferno, tak snad se brzy uvidime.

Obrázek

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 14.01.2014, 10:16 hod.

zaljan: TEN PRVNI je zpět:) Paráda!

zakrafti si určitě, někdy se zadaří, viz moje nová ozdoba krku, ale taky se nezapomeň u mě přihlasit, nějaký vercajk najdem

Blahopřeju armadovi a Leovi, koukal sem na streamu do jedný a pak už sem to nevydržel dokoukat,bo únava mě zmohla, takže blahopřeju že jste to dotáhli.

Som KRAFTIL :

ale na ten, co sem zrakvil u kulleho to fakt nemá. Chybí AR, není ag.dmg což bych asi bral více než AS a CD není zdaleka perfect, hold bohužel, tamten byl opravdu JEDEN a už takovej neudělám (určitě ne na challenge s omezenýma zdrojema)

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 17.01.2014, 13:20 hod.

Včera velmi kvalitní hra v plné partě zaljan(WD) darkness(WIZ) armada(BARB) a já (WD) - padlo nám dohromady asi 20 legendárek, nicméně pokud mě pamět neklame, tak snad jen jedna setovka zaljanovi a vypadalo na plný pytel brimstonů, ale Darkness alias Leo to v závěru zachránil dropem skvělého skornu, který mj. najdete na konci videa:

Nejsou tam všechny dropy, co by si to zasloužily, např. armadovo mempo pod stromečkem sem nějak nenatáčel nespíš, nenašel sem záznam (padlo první den co jsme farmili inferno s novýma postavama)

Statistický údaj budiž to, že zatím za 42PL mi padlo 39legendárek - proč jich není více ve videu? Shodli jsem se na tom, že pokud bychom si nechávali tolik oblibéné wizard party čepice, mohli bychom pořádat velkou party pro celou HC sekci- klobouků by na to bylo dost 8-)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 17.01.2014, 13:35 hod.

Zrovna jsem taky chystal videa :)

DarknessX si oblekla IK set helmu a chestku a jen diky tomu si troufla na podobne hardcore akce, jako treba ve Weeping Hollow

A ten pekny Skorn padl pravdepodobne diky runy kterou Armada pouziva

Obrázek

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 17.01.2014, 16:12 hod.

Že by další challenge? :twisted:

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 17.01.2014, 17:09 hod.

tez me to napadlo :)

vecer testnu tohle, i s normalni postavou nejake vyssi obtiznosti

Obrázek

Tomovous
Wraith
BattleTag:Lord Najmi#2665

Příspěvek od Tomovous » 18.01.2014, 12:07 hod.

Zdravím všechny "challenge pozitivní". Po delším čase jsem zpět a do RoS mám v plánu jen mp10. Pokusím se konečně nějak prokousat na 60. level a inferno. :) :wave: Zatím jsem ve 2. aktu NM, takže kdyby se někdo nacházel poblíž, tak ať si mě přidá nebo písne. V jednom člověku, to je docela nuda.

Díky :-) Pařbě zdar!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj

RIP RIP RIP RIP RIP

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 19.01.2014, 21:50 hod.

ZALJAN je z5? No to je supr a uz se tesim na hru. A o to vic me se*e ze hrat kvuli problemum s mobilem nemuzu. GRRRR!!!!

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“