Jaký druh ROS zakoupíte?
- st.ranger
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:stranger#2818
Pomalu ale jistě začíná boj v reálném světě. Na některých e-shopech již je možné CE předobjednat. Xzone v poledne rozeslal maily o možnosti změny na CE pro ty, kdo mají již základní verzi objednanou. Tak jsem zvědav, zda se na mě tentokrát dostane.
Re: Jaký druh ROS zakoupíte?
Já se nakonec rozhodl pro obyčejnou, digitální edici. Teoreticky bychom mohli dle BluePostu na diablofans.com očekávat ještě tento měsíc pre-download digitálních verzí do našich PC
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Prisel mi taky email od Xzone o zmene na CE.Jenze se mi nechce vysolit dalsi 2 tacy Spokojim se s normalni verzi
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Collector’s Edition:
All the digital items included in the Digital Deluxe version
Reaper of Souls hardcover art book
Malthael mouse pad
Behind-the-scenes DVD/Blu-ray pack
Reaper of Souls soundtrack
Players who purchase the standard edition of Reaper of Souls will receive 2 additional character slots by default, for a total of 12 character slots. (This functionality is currently implemented and live for Closed Beta). Players who purchase the Digital Deluxe or Collector’s Edition of Reaper of Souls will receive the base 2 character slots (for purchasing the expansion) plus another 3 character slots (for purchasing the DD or CE), for a total of 15 character slots.
Base game = 10 characters slots
Standard edition Reaper of Souls = 12 character slots
Digital Deluxe or Collector’s Edition Reaper of Souls = 15 character slots
Zdroj.
All the digital items included in the Digital Deluxe version
Reaper of Souls hardcover art book
Malthael mouse pad
Behind-the-scenes DVD/Blu-ray pack
Reaper of Souls soundtrack
Players who purchase the standard edition of Reaper of Souls will receive 2 additional character slots by default, for a total of 12 character slots. (This functionality is currently implemented and live for Closed Beta). Players who purchase the Digital Deluxe or Collector’s Edition of Reaper of Souls will receive the base 2 character slots (for purchasing the expansion) plus another 3 character slots (for purchasing the DD or CE), for a total of 15 character slots.
Base game = 10 characters slots
Standard edition Reaper of Souls = 12 character slots
Digital Deluxe or Collector’s Edition Reaper of Souls = 15 character slots
Zdroj.
12 slotu bude uplne OK,ted uz nebude potreba mit kazdej class 5x,aby bylo kam "ukladat" paragon expy a ty dvojity charactery bude mozny smazat
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... objednána standard digital ... delux bych klidně vzal, ale to by např. ten malej čtyřnohej kostlivec musel aspoň sbírat gold ( jsem jedinej, kterýho irituje, že musím nad goldem přeběhnout? :-) ...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Minilentilka#2341
chyba tam moznost ziadny.taky isty s*it,ako vanilla D3.
Niekde som cital ze sa daju kupit anjelske kridla... ako je to teda? bude sa dat casom kupit aj ten kosticek?:)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... křídla nevím, ale při koupi srandard se dá kdykoliv přikoupit deluxe za 20 euro, to je tam dokonce oficiálně uvedeno a dokonce ten upgrade jde udělat už teď před vydáním, zaplatil jsem standard a můžu za 20e upgradovat na deluxe ...
Žádná nová křídla v ROS nebudou ty byli ve vanile, tady místo křídel tě bude doprovázet jakýsi kostěný pes.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja standart a to preto ze:
1. nepoznam rozdiel medzi nimi
2. pri D3 vanila tam clovek ziskal kridla, ktore uz aj tak zapadaju prachom a skor otravuju
3. hru to absolutne neulahci, len predrazi.
1. nepoznam rozdiel medzi nimi
2. pri D3 vanila tam clovek ziskal kridla, ktore uz aj tak zapadaju prachom a skor otravuju
3. hru to absolutne neulahci, len predrazi.
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval uz niekto pre-order cez blizzard? Kolko hlasi potom upgrade na digital deluxe? Aj ked mozno jasna otazka, ked obycajna stoji 40 eciek a digital deluxe 60 ecike - cize rozdiel 20 eciek.. ale tak pre istotu a info sa pytam )
Ale ja som to myslel tak ze mi tie kridla niekto preda...ako item...
jasné,že to nejde..je to AB item natrvalo priradený k tvojmu ACC
Kridla jsou na prodej na e bay staci si jen vybrat. A kdyz uz kupovat od blizzu tak za $.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě teda na ty křídla dej odkazGefjun píše:Kridla jsou na prodej na e bay staci si jen vybrat. A kdyz uz kupovat od blizzu tak za $.
Přesně tak, upgrade tě pak vyjde na 20 Euro...Wishmaster píše:Kupoval uz niekto pre-order cez blizzard? Kolko hlasi potom upgrade na digital deluxe? Aj ked mozno jasna otazka, ked obycajna stoji 40 eciek a digital deluxe 60 ecike - cize rozdiel 20 eciek.. ale tak pre istotu a info sa pytam )
Na X-zone mají Collectorku za 1899 Kč... Jestli ji chceš, spěchej, je to omezené kusově...
EDIT: Tak Collectorka je už k nenalezení... Ješte zkus JRC.
EDIT: Tak Collectorka je už k nenalezení... Ješte zkus JRC.
Naposledy upravil(a) pavlas dne 10.01.2014, 20:51 hod., celkem upraveno 2 x.