Graveyard
Frozen: mohl by jsi pls natočit bud video nebo postat screen kde dáš crit za +4Mio? Obzvášť s 90k unbuffed. Sem to teď tady konzultovaůl s x lidma co wd jedou, všici jsme se chodli, že i kdyby jsi měl 2xtotem, monka s mantrou, bejt soslej soulem a gloubama a 5Mio prostě crit dáš nemůžeš. Já měl s wd na HC 200k dps unbuffed a 5Mio crit jsem tedy nedal...
Re: Graveyard
Jeste jsi Kolmene zapomnel na Monkuv primar CW-Breaking Wave +10%,Wdckovo MC-Paranoia + 20% nebo Hex-Jinx + 20% a na DH s Kalamitkou nebo Markou jako skill, ale nejvetsi podil na tak extremnich critech bude mit jiste na svedomi prvnich 3 sec po nahozeni monkovy mantry + 48% ... Mne by spis zajimalo co na takova cisla rikaji elity s reflectem
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Jak říkam, chtěl bych vidět screen protože 90k je na to prostě málo i s těma mrtě procentama navíc...Reflect je průšvih už při critech za 0,75Mio
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... já to řeknu takto, čísla který má frozen nevidím:-), ale věřím tomu, že ten screen nahodí a vím že když říká, že je má tak je má ... samozřejmě za optimální situace , tzn. 48% od mýho monka, totem, globy , jinx + nosí SOJ na elity !!!, dalších tuším 30% ... a hlavní důvod proč tomu věřím je ten, že spolu chodíme pravidelně MP10 a elity padají jak hrušky ( že by ten SOJ:-) ... o bílejch nemluvím to padá samo , ale i elity krájíme jak máslo ... a vzhledem k tomu, že já mám DPS asi 10K, tak díky mě to fakt nebude :-)))...
EDIT - a jestě k tomu reflectu - jedině kde pozoruju problém že by měl lehký problém s reflectem je u siege, nikde jinde reflect není problém , neznám přesně ten výpočet, ale že by LS na skornu? ...
EDIT - a jestě k tomu reflectu - jedině kde pozoruju problém že by měl lehký problém s reflectem je u siege, nikde jinde reflect není problém , neznám přesně ten výpočet, ale že by LS na skornu? ...
@Antabus - Vim, ze Echo je daleko od WD idealu. Jenze kdyz mi Echo prida 2k hp a 5k DPS, tak ji nereknu NE. MP1 pro me bylo na nekterych elitech taktak. Mel jsem sice skoro 60k hp a 300AR, ale 25k DPS bylo proste na ne malo. S Echo a 20k DPS to bylo o pozani lepsi, ale ocividne asi ne o tolik, kolik jsem si myslel . Co se LS tyka, tak s mym DPS a Acid/Barrage/pets buildem jsem LS ani nezaznamenal. Jsou nazory, ze pokud mas pod 100k DPS je lepsi mit hodne LoH, pokud ma pres 100k papirovy DPS tak LS. Ja s tim souhlasim. U netopyru hranice diky dmg koeficientu bude asi nizsi. S novym WD to ale zkusim pres netopejry zase - diky za postrehy.
OT: Protoze jsem neco odehral s WD a netopejrama na SC, tak mohu prohlasit, ze s critama za 2 mega nemam s reflect dmg zadny problem (Skorn 5%LS). Tenhle affix je mi uplne ukradenej na MP4-7, ktere obvykle s WD hraju. Mam podobnou DPS 95-105k unbuffed (s/bez hellfire ringu), ale na 5 mil crit si jeste musim pockat. Na druhou stranu ani jeden z kamaradu, se kterymi hraju není zrovna zasobarnou buffu na dmg (Bomb DH a Acid Rain WD). /shrug
@mdmT - ano u Siege jsem zaznamenal podobny problem.
OT: Protoze jsem neco odehral s WD a netopejrama na SC, tak mohu prohlasit, ze s critama za 2 mega nemam s reflect dmg zadny problem (Skorn 5%LS). Tenhle affix je mi uplne ukradenej na MP4-7, ktere obvykle s WD hraju. Mam podobnou DPS 95-105k unbuffed (s/bez hellfire ringu), ale na 5 mil crit si jeste musim pockat. Na druhou stranu ani jeden z kamaradu, se kterymi hraju není zrovna zasobarnou buffu na dmg (Bomb DH a Acid Rain WD). /shrug
@mdmT - ano u Siege jsem zaznamenal podobny problem.
S 2hand a LS 5%+ chodim vyšší MP a hl ubery a tam tedy taky prehealuju všechno a teď tedy nevim jistě, ale mam za to, že i Siege...i když musim přiznat, že teď mám skorn s 5,1LS a občas pociťuju problémy na reflectu a za boha nemůžu přijít v čem je zakopanej pes...dříve jsme chodil s 5,4LS při podoblém dps i obraně a problém nebyl. Jinak jsem samozřejmě zastánce 1hand a offhand, kde volím manajumu s 2,8 - 3LS a tam pak stačí trefit 2 s reflectem a hned je průšvih na světě...proto jsme se teď naučil chodit medvědy a baty zároveň a vyhovuje mi to asi nejvíc.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@kolmen: screen težko pořídím... možná to stihnu, ale to netuším. Spíše nahraji video, ale nevím čím. Jinak nevím s jakými experty si to konzultoval :-)
pokud ti nestačí toto: http://d3up.com/b/912856/bumbala#skills
zapni:
self
groosome feast
soul harvest
big bad voodoo
group buffs
mantra of conviction - overwave
pak si dej stránku se spellama a podívej se na BATY a bude tam číslo rozmezí criticalu:
2 236 439 - 3 096 599
k tomu si připočti 20% jinx a 30% SOJ =
3 354 658,5 - 4 644 898,5
dále musíš počítat, že se zvedá dmg batů s časem co točíš a tím, že chodíme mp10, tak to nepadá do 3 vteřin jako na mp6. Akorát si myslím, že dmg batů není 1000% ale 600% po 5 vteřinách, jinak bych viděl často crity nad 5 mega a to jsem ještě neviděl. Kdyby to bylo těch 600% tak je to 20% nahoru což dělá
4 025 590,2 - 5 573 878,2
Ale pokud toto nestačí, tak to video snad udělám
a používáme ještě (ale to zvedá jen dps pomocí AS, takže crit mi to již nezvýší)
big bad voodoo - rain dance
big bad voodoo - ghost trance
pokud ti nestačí toto: http://d3up.com/b/912856/bumbala#skills
zapni:
self
groosome feast
soul harvest
big bad voodoo
group buffs
mantra of conviction - overwave
pak si dej stránku se spellama a podívej se na BATY a bude tam číslo rozmezí criticalu:
2 236 439 - 3 096 599
k tomu si připočti 20% jinx a 30% SOJ =
3 354 658,5 - 4 644 898,5
dále musíš počítat, že se zvedá dmg batů s časem co točíš a tím, že chodíme mp10, tak to nepadá do 3 vteřin jako na mp6. Akorát si myslím, že dmg batů není 1000% ale 600% po 5 vteřinách, jinak bych viděl často crity nad 5 mega a to jsem ještě neviděl. Kdyby to bylo těch 600% tak je to 20% nahoru což dělá
4 025 590,2 - 5 573 878,2
Ale pokud toto nestačí, tak to video snad udělám
a používáme ještě (ale to zvedá jen dps pomocí AS, takže crit mi to již nezvýší)
big bad voodoo - rain dance
big bad voodoo - ghost trance
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jsi se ale rozepsal
wd se prostě umí neskutečně bufnout, a crity lítaj pěkný protože nenahání dps na ats ale na cc a cd..., soj u elit udělá svoje těch 30% je maso sám jsem ho používal na sc barbovi
můžu jen potvrdit že Frozen to krájí na mp10 asi jako já s 150k dps archonem na mp3
wd se prostě umí neskutečně bufnout, a crity lítaj pěkný protože nenahání dps na ats ale na cc a cd..., soj u elit udělá svoje těch 30% je maso sám jsem ho používal na sc barbovi
můžu jen potvrdit že Frozen to krájí na mp10 asi jako já s 150k dps archonem na mp3
- Frozen
- The Butcher
ještě naváži.
Bati se počítají z dmge zbraně v main handu. Ty máš rozpětí 374-1023, já 1272 - 1839. Dále nemůžeš se ostatních ptát na to zda je možné dát při 90k unbuffed 4+ mio crity... i když můžeš, ale dodej že AS je 1.09. Hodně lidí honí DPS attack speedem a pak jim přijde nemožné, že někdo s menším "papírovým" dps může dát vyšší rány. Nebo dokonce mít i vyšší dmg po nabuffování. Ty by si s tím co máš mohl dávat crity někde okolo 3 MiO. Ale musel by si mít groosome feast a výše uvedené. Kdyby si měl Skorna +- jako mám já, stejnou partu ( ) a maximální možné podmínky pro dmg (groosome feast, soul harvest, totem, SOJ, JinX, monk - mantra of conviction: overwave), tak můžeš dát crit i přes 6 mega!
3 216 886 - 4 550 016 x 1.2 x 1.3 = 5 018 342,16 - 7 098 024,96 , takže dokonce i 7 mega viz. (http://d3up.com/b/1303842#skills)
Jinak SOJ už nikdy nevyměním za nic jiného. Žádný jiný prsten mi nedá tolik dmge. K čemu je "papírové" dps? Dmg potřebujete jen na elity a 30% je sakra znát.
Bati se počítají z dmge zbraně v main handu. Ty máš rozpětí 374-1023, já 1272 - 1839. Dále nemůžeš se ostatních ptát na to zda je možné dát při 90k unbuffed 4+ mio crity... i když můžeš, ale dodej že AS je 1.09. Hodně lidí honí DPS attack speedem a pak jim přijde nemožné, že někdo s menším "papírovým" dps může dát vyšší rány. Nebo dokonce mít i vyšší dmg po nabuffování. Ty by si s tím co máš mohl dávat crity někde okolo 3 MiO. Ale musel by si mít groosome feast a výše uvedené. Kdyby si měl Skorna +- jako mám já, stejnou partu ( ) a maximální možné podmínky pro dmg (groosome feast, soul harvest, totem, SOJ, JinX, monk - mantra of conviction: overwave), tak můžeš dát crit i přes 6 mega!
3 216 886 - 4 550 016 x 1.2 x 1.3 = 5 018 342,16 - 7 098 024,96 , takže dokonce i 7 mega viz. (http://d3up.com/b/1303842#skills)
Jinak SOJ už nikdy nevyměním za nic jiného. Žádný jiný prsten mi nedá tolik dmge. K čemu je "papírové" dps? Dmg potřebujete jen na elity a 30% je sakra znát.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ono soj nemůže mít každém já bych musel wd komplet prekopat protože by me chyběly Staty na mp8+.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
Kuki, to jsem si myslel taky.... díky SOJ jsem přišel o 12k HP, 69AR a 3.5% CC + 90int + armor - jedná se HR.
Jenže...
HR mi sice přidá cca 100tis ehp (cca 12%) a mám 100k hp a papírové dps větší asi o 5k. Ovšem se SOJ... boj trvá kratší dobu a můj heal je proti elitám o 30% větší, stejně tak DMG (takže čas po který jsem ohrožen je podstatně nižší), navíc mi přidává ještě cca 120 many.
Ono to chce zkusit a ne nad tím přemýšlet :-)
Včera jsem zjistil, že se bez SOJ neuhealuju v plagued.... s ním ano a už si nedokážu představit, že bych bez něj šel.
Jenže...
HR mi sice přidá cca 100tis ehp (cca 12%) a mám 100k hp a papírové dps větší asi o 5k. Ovšem se SOJ... boj trvá kratší dobu a můj heal je proti elitám o 30% větší, stejně tak DMG (takže čas po který jsem ohrožen je podstatně nižší), navíc mi přidává ještě cca 120 many.
Ono to chce zkusit a ne nad tím přemýšlet :-)
Včera jsem zjistil, že se bez SOJ neuhealuju v plagued.... s ním ano a už si nedokážu představit, že bych bez něj šel.
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja mam uz tak 50k hp, takze ja uz to do datace necham takhle.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Frozen: A kolik sekund prezijes lag nebo disconect mezi moby? Ja bych se bal s tak nizkym armor a resisty na MP4+ (krom mp10 challenge kde to jinak nejde)
Jinak SOJ je super, na ubery pouzivam, ale normalne radeji dam ring, ktery mi zvysi EHP a nebo o podobne procenta vsechnu dmg.
Jinak SOJ je super, na ubery pouzivam, ale normalne radeji dam ring, ktery mi zvysi EHP a nebo o podobne procenta vsechnu dmg.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Frozen
- The Butcher
@Darkness: Věřím své partě, pokud se mi to stane někde kde je pár mobů, tak přežiji. Zrovna včera jsem měl error na mp8 v oaze. Pokud dostanu lag uprostřed mobů, tak se většinou točím a dokud se točím tak se healuju. Už se to párkrát stalo.
Ale i kdyby.... asi bych to přirovnal k tomuto, tehdá bohdá jsem viděl jeden nápis na hrníčku: "Je lepší v mládí se umilovat k smrti než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy!"
Proč budu chodit mp4 a méně? když je to nuda a může se stát, že i tak umřu na lag/dc?, když bude extrémně dlouhej.
Radši si zahraji něco co je výzva a i se člověk musí trošku hejbat a taktizovat. Když jsme tři dny z5 potkali v oáze (MP10, ActII) KW + Elite + Champ, tak bylo veselo :-D a o tom ta hra je.... proč budu chodit něco kde jsem nesmrtelnej a pak nadávat, že ta hra nemá endgame? radši jdu tam kde je to pro mě adrenalin a zábava.
Radši umřu na mp10 než na mp4. I kdyby to mělo být na lag, tak to bude na mp10 a pokud umřu vlastní chybou, tak jedině dobře :-)
Ale i kdyby.... asi bych to přirovnal k tomuto, tehdá bohdá jsem viděl jeden nápis na hrníčku: "Je lepší v mládí se umilovat k smrti než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy!"
Proč budu chodit mp4 a méně? když je to nuda a může se stát, že i tak umřu na lag/dc?, když bude extrémně dlouhej.
Radši si zahraji něco co je výzva a i se člověk musí trošku hejbat a taktizovat. Když jsme tři dny z5 potkali v oáze (MP10, ActII) KW + Elite + Champ, tak bylo veselo :-D a o tom ta hra je.... proč budu chodit něco kde jsem nesmrtelnej a pak nadávat, že ta hra nemá endgame? radši jdu tam kde je to pro mě adrenalin a zábava.
Radši umřu na mp10 než na mp4. I kdyby to mělo být na lag, tak to bude na mp10 a pokud umřu vlastní chybou, tak jedině dobře :-)
Naposledy upravil(a) Frozen dne 14.01.2014, 12:56 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
To me povídej s mejma hpckama to byla včera na mp8 chvilama jízda.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
O to nejde, to ja taky. Ale proc si sanci na preziti nekolikanasobne nezvysit, kdyz staci zvednout armor o 2000, jen tim ze vyberes itemy s armor. sry, mne to vzdycky bije do ociRadši si zahraji něco co je výzva a i se člověk musí trošku hejbat a taktizovat.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Darkness
- The Butcher
Rozdil je 5 nebo 20.
- Frozen
- The Butcher
Upřímně ustát 20 ran na mp 8+ WD s talenty na dmg a nehýbat se. Pokud by to tak bylo, tak bych diablo vypnul a už ho nehrál, protože pokud tě nezabije 20 ran když neútočíš kde je obava o postavu? pokud chci tankovat, tak si vezmu barbara a nebo monka, případně archona.