Pamatam, ako sme s kamaratom sli rozbit klavesnicu (dalo sa hrat 2 na jednom kompe)...
mortal kombat
Re: mortal kombat
jasne ze vzpomene, dobra hra, ale nevyhodou byly comba ktery bylo nekdy dost tezky namackat.. tim spis kdyz hrali 2 na jedny klavesnici :waving:
Kupodivu mě to stále baví..
jako petiletej kluk sem to hraval z mym 12ti letym sousedem,stejne tak diablo a ostatni brutalni hry,proto my ted asi "nevadi" se divat na takoveto sceny,ne ze by to bylo uplne "supr cupr",ale je sranda divat se jak vsichni rikaj neco ve smyslu:fuj,to je hnus,bleh
jiste ze si to pamatuju,to je hra kterou jsem si koupil jako prvni hru,kdyz sem prisel s rodicma do obchodu s tim ze chci mortal komba tak se prodavac zacal smat
muj nejoblibenejsi byl vzdy fuji a pak takovej ten cinan nebo japonec nebo kdo, jak mel ty ohnive koule,proste se mi ta hra hrozne libila
jiste ze si to pamatuju,to je hra kterou jsem si koupil jako prvni hru,kdyz sem prisel s rodicma do obchodu s tim ze chci mortal komba tak se prodavac zacal smat
muj nejoblibenejsi byl vzdy fuji a pak takovej ten cinan nebo japonec nebo kdo, jak mel ty ohnive koule,proste se mi ta hra hrozne libila
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
- SmileFreak
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Mortal Kombat byla jedna z her na kterejch sem vyrůstal a musím souhlasit že comba na klávesnici bylo někdy opravdu těžký udělat ale slyšel jsem že někomu to šlo na klávesnici bez problémů a někomu naopak nešlo vůbec mě to ze začátku šlo dobře ale pak taky na pytel.
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Když nevím co roupama dělat, tak si Mortal Kombat zahraju. Ale modifikaci - vypadá to o něco líp jak MK 2, jsou tam skoro všechny chary co se v sérii MK kdy objevily. Běží to na MUGENu.
Když jsem kdysi dávno poprvé v MK 1 porazil za Sub-zera Shan Tsunga - jaj to byl pocit vítězství :-D.
Když jsem kdysi dávno poprvé v MK 1 porazil za Sub-zera Shan Tsunga - jaj to byl pocit vítězství :-D.
We are knights who say... NI!
Tohle jsem hrál ještě na Amize.