MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
Zdravím, chtěl bych se také přihlásit :-) pokud je to tedy ještě možné, ale podle všeho by to mělo být možné :-) Času je také málo, jako u většiny tady takže uvidíme jak to půjde :-) Večer začnu
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.3
Pak tedy vítej mezi námi.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Taky vítám a přeji hodně štěstí
Na to, jak je jindy to fórum D2 mrtvé, se nás sešlo docela dost
Na to, jak je jindy to fórum D2 mrtvé, se nás sešlo docela dost
HC grál: 537/516 (-21)
niceeeeeeeeeeee 3 akt mef v nightmare qest drop oculus tto pekne začíná
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
myslím že to je hlavně tím že ten turnaj není nijak limitovaný...vesměs jediný pravidlo je hrát od lvl1 bez přehozů a najít toho co nejvíc. :-)
Smilee: tak to cg...to potěší :-)
Smilee: tak to cg...to potěší :-)
Ted dám pár dní nolife dodelam sorku a začne se nekomnečně farmit jinak zdravím všechny nově přihrášené hráče
HC Grál - Nesbírám
Hmmm, tak Oculus dost potěší, nádhera Kéž by mi takto padl Arreat's Face
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Attia: 4 soc PB? Šílíš? Jinak rozložení skillů bude u mě probíhat následovně: 20 Enchant -> 20 Telekinesis -> 20 Warmth -> 20 Lightning Mastery a až nakonec 20 Fire Mastery.
Xenter + Obter!vr: Ještě jednou vítejte a ať se vám daří. V prvním příspěvku jsou pravidla...to jen kdyby náhodou Jinak jsem vám poslal PM.
Smilee: Dobrej luck
raisen: Děkuju
Xenter + Obter!vr: Ještě jednou vítejte a ať se vám daří. V prvním příspěvku jsou pravidla...to jen kdyby náhodou Jinak jsem vám poslal PM.
Smilee: Dobrej luck
raisen: Děkuju
počkej...20b tele a 20b light mastery? to plánuješ telekinezi používat na FI?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ne e...plánuju používat Energy Shield, pokud na něj teda někdy budu mít dost many
uvažuješ podobně...taky jsem jako první přemýšlel o ES...ale nakonec jsem se toho pustil a rozhodl jsem se že půjdu normálně na base ene a vše budu cpát do vita a dex na block...a co se týče skilů, zbytek plánuju dát do thunder stormu...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to taky možnost, že jo Já ale koukám dál a už vidím, jak ta moje kóc běhá s 2x Dream, Chains of Honnor, CtA, Marasem a mercek ladí muziku s Infinity
jo tak kdybych měl takhle daleko koukat tak už vidím svou sosnu v medvědovským oblečku díky Beastu :-D
jinak trochu OT: koukám že Frax a raisen od sebe trochu opisujou...dobrá shoda příspěvků :-D úmysl či náhoda?:-D
jinak trochu OT: koukám že Frax a raisen od sebe trochu opisujou...dobrá shoda příspěvků :-D úmysl či náhoda?:-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je taky možnost, jak ju finálně zaměřit. Mrtě life, cajk rezy, ES k tomu...slušnej tančík
Jinak co se u mě týče charmů, tak už jsem získal:
+1 to Lightning Skills (Sorceress Only)
+1 to Elemental Skills, Adds 6-10 Cold Damage (Druid Only)
+1 to Warcries (Barbarian Only)
+11 Maximum Damage, +67 to Attack Rating
Jinak co se u mě týče charmů, tak už jsem získal:
+1 to Lightning Skills (Sorceress Only)
+1 to Elemental Skills, Adds 6-10 Cold Damage (Druid Only)
+1 to Warcries (Barbarian Only)
+11 Maximum Damage, +67 to Attack Rating
Tak výsledky nahozeny a budu průběžně aktualizovat. Večer zkusím ještě trochu pokročit. Přeji všem mnoho zábavy a štěstí na drop.
Dark_Deamon: Tak máš na tenhle "dream equip" dva měsíce, když se budeš snažit a budeš mít sakra štěstí, tak třeba něco z toho budeš mít
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: NM Lower Kurast Naivně si tam zkouším vyběhat Lem Jinak dva skillery jsem haluzově vycubil, protože jsem už měl hafo gemů a jeden padl.
raisen: Spíš to ale bude tak, že se ani nepřiblížím jedné z těch jmenovaných věcí
raisen: Spíš to ale bude tak, že se ani nepřiblížím jedné z těch jmenovaných věcí
asi budu první...:-( ...nejsem moc HC plajer holt...
Teď mám dilema jestli ji jet znovu nebo rozjet jinou postavu...ještě nevím...a to jsem si zrovna vyběhal stafku 2 socket +3ench...jen jsem čekal na RALku a pak jsem chtěl postnou screen tý krásný Leafky co by dávala +6ench...:-( chjo...2 hodiny lítání z města a do města k prdu...
vlítnul jsem nahoru do uličky kde jsem rubal scaraby a nevšim si že mi únikovou cestu zatarasily mouchy co dolezly z prava...pak už jsem jen mohl doufat že to umlátím. Když jsem si všiml že to merc vyčistil, chtěl jsem utýct a doléčit se, jenže jak merc začal rubat ty scaraby tak mě sundaly blesky...
Teď mám dilema jestli ji jet znovu nebo rozjet jinou postavu...ještě nevím...a to jsem si zrovna vyběhal stafku 2 socket +3ench...jen jsem čekal na RALku a pak jsem chtěl postnou screen tý krásný Leafky co by dávala +6ench...:-( chjo...2 hodiny lítání z města a do města k prdu...
vlítnul jsem nahoru do uličky kde jsem rubal scaraby a nevšim si že mi únikovou cestu zatarasily mouchy co dolezly z prava...pak už jsem jen mohl doufat že to umlátím. Když jsem si všiml že to merc vyčistil, chtěl jsem utýct a doléčit se, jenže jak merc začal rubat ty scaraby tak mě sundaly blesky...
To je mi líto. Přeji mnoho nervů do dalšího začátku a hlavně štěstí
HC grál