MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Já běhám Threshe (ilvl 63). Mám to k němu co by šutrem dohodil. Pindla (ilvl 66) jsem zkoušel, ale bez Teleportu je to tam mega o hubu, takže nebrat.
Re: MF turnaj vol.3
Tak pro fire sosu (a navíc melee) asi není Pindl se svým FE to pravé ořechové...
Thresh je taky zlatíčko, bud na něj hodný
OT: Snad si nespletete můj avatar s Threshem...
Na mém avataru je totiž vyobrazen bez drápů (jak můžete vidět) a místo košíku má sáňky
To víte... když přijde zima a více sněhu i na vrcholky Arreatu, i Thresh si užije zimních radovánek
Thresh je taky zlatíčko, bud na něj hodný
OT: Snad si nespletete můj avatar s Threshem...
Na mém avataru je totiž vyobrazen bez drápů (jak můžete vidět) a místo košíku má sáňky
To víte... když přijde zima a více sněhu i na vrcholky Arreatu, i Thresh si užije zimních radovánek
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Největší To máš za to, že tady nikomu nepřeješ cajk dropy
DD: vod tebe mě to teda sedí ..
cítíš se dobře že se mě to vymstilo? nemáš proč, nevymstilo, kdybych nechtěl hraju si zítra vklidu dál
cítíš se dobře že se mě to vymstilo? nemáš proč, nevymstilo, kdybych nechtěl hraju si zítra vklidu dál
Nemít CB, tak ho tam i na pl1 kuchám až do rána Nightmare vidím tak na max players 3
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Ne, necítím se dobře. Jen reaguju na to, co jsi tu psal dva dny zpět Nebuď měkota...založ novýho a hotovo. Aspoň můžeš jet two hand, jak jsi chtěl
raisen: Gratuluju k dokončení Normal Takovej bodově štědrej drop
raisen: Gratuluju k dokončení Normal Takovej bodově štědrej drop
durability? alebo to že neije červena? xD
ne jen že není červená, ale ona i normálně fungovala...od konce 2 aktu až po zabití izuala měla pořád 0 dura a sekala jak o život...pak už mi to přišlo divný, tak jsem ukončil hru a zase loadnul...po načtení už byla červená a nešla dál používat...sem byl naštvanej že jsem s tím nepočkal aspoň do zabití diabla...:-D
stalo se vám to už někomu že jste hrály se zbraní co měla 0 dura a fungovala normálně?
stalo se vám to už někomu že jste hrály se zbraní co měla 0 dura a fungovala normálně?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Attia: To se mi ještě nikdy nestalo.
Takže...po nekonečném běhání NM LK (p8) jsem konečně dropl 3x Fal, když už nechtěla padnout ta Lem rovnou. Složil jsem Passion a udělal kravinu jak prase. Takovej ten vnitřní hlas v hlavě mi říkal: "Kašli na ně", jenže já jak vidím nějakej bosspack, tak ho prostě musím sejmout
Nic...život jde dál Další žena na holení bude čistá lajtka.
Takže...po nekonečném běhání NM LK (p8) jsem konečně dropl 3x Fal, když už nechtěla padnout ta Lem rovnou. Složil jsem Passion a udělal kravinu jak prase. Takovej ten vnitřní hlas v hlavě mi říkal: "Kašli na ně", jenže já jak vidím nějakej bosspack, tak ho prostě musím sejmout
Nic...život jde dál Další žena na holení bude čistá lajtka.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Attia: tohle je jeden z neopravených bugů. zčervenala by ale i, kdybys přepl na switch.
edit: DD: ouuu. tak to je škoda Zkus to znovu a lépe.
edit: DD: ouuu. tak to je škoda Zkus to znovu a lépe.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím, ale už ne s melee. Bylo to už na Hell - Mausoleum - p3 - neférová jednohitovka. Měla lvl 73
@DD, Welwet: To je mi lito, preju vic stesti priste...Jinak ode me par dni bodove hody necekejte, hraju Thora jako postavu z projektu Avengers, tudiz nesmi delat najezdy, dokud nebude Guardian, tudiz jedu v podstate untwinck single pass Pokud to prezije, tak ma nadeji na slusnej vysledek
Gratulace raisen a Attiovi ke zdolání normalu
Zároveň přeju klidný odpočinek Nemesis a Alainovi...
Já asi ještě chvíli zůstanu u Pindla... alespoň do lvlu 50
Zároveň přeju klidný odpočinek Nemesis a Alainovi...
Já asi ještě chvíli zůstanu u Pindla... alespoň do lvlu 50
Omlouvám se za double post, ale mám pro vás další hádanku...
Copak je tohle?
btw už mám level 51 a pořád mě ten normal Pindleskin baví
Copak je tohle?
btw už mám level 51 a pořád mě ten normal Pindleskin baví
ZOMB: Mi neříkej, že to je TR amulet
Dark_Deamon: To je mi moc líto Ale koukám, že ani nebyli roztahaní, to se divím, s takovou aurou pod nohami Jak kdybys tam mezi ně vlétl. Tak hodně štěstí s další postavou
RIP: Ajo, nejdříve vlastně musí být Guardian Tak ať se ti podaří tenhle cíl co nejdříve splnit
Dark_Deamon: To je mi moc líto Ale koukám, že ani nebyli roztahaní, to se divím, s takovou aurou pod nohami Jak kdybys tam mezi ně vlétl. Tak hodně štěstí s další postavou
RIP: Ajo, nejdříve vlastně musí být Guardian Tak ať se ti podaří tenhle cíl co nejdříve splnit
HC grál: 537/516 (-21)