MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
ZOMB: vzhledem k tomu že to sem postuješ mě jako první taky napadl TR amul...:-D
Re: MF turnaj vol.3
Tak jsem dodělala 50. level u Pindla s cílem připravit merce na Nightmare. Cíl splněn Jeho minimální damage je můj maximální, resisty má hned, narozdíl ode mě, full (fire dokonce na 90 %), životy skoro dvojnásobné, defense asi čtyřnásobná Myslím, že je připraven a já jako v podobě supportu, který dává BO, Shout, Battle Cry a nosič MF, také
HC grál: 537/516 (-21)
"Tal Rasha by byl moc pěkný... to bude zas nějaký Civerb nebo Cathan" jsem si říkal, když to padlo...
A on vážně... je to TR amul
Doteď mi moc setových věcí nepadlo, takže tímhle se mi to štěstí na setovky asi vyčerpalo
Takže závěr: Pokud sháníte TR amul, jděte na Pindleskina... a klidně na normalu
raisen: hodně štěstí na NM
A on vážně... je to TR amul
Doteď mi moc setových věcí nepadlo, takže tímhle se mi to štěstí na setovky asi vyčerpalo
Takže závěr: Pokud sháníte TR amul, jděte na Pindleskina... a klidně na normalu
raisen: hodně štěstí na NM
Díky, tobě také
Teď už nám Pindl TR amulet nedá, jelikož jsi to štěstí na "TR amulet z Pindla (Normal)" u něho vybral na několik let dopředu
Teď už nám Pindl TR amulet nedá, jelikož jsi to štěstí na "TR amulet z Pindla (Normal)" u něho vybral na několik let dopředu
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Zomb: Vskutku úžesné a gratuluji
raisen: V tomhle mluv raději jen za sebe
raisen: V tomhle mluv raději jen za sebe
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
gratuluji, mě tr armor pada až už ho nepotřebuju prostě jsem odkazanej nato ze mi ho na realmu někod proda
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Těch Ripů j emi líto...hraje tad vůbec někdo SC? Si připadám jako lama.....
Na BN mi padá na normal TR amu celkem pravidelně, ale je fakt, že když to bylo poprvé (CS) spadla mi čelist hodně dolu....
btw jinak takhle si vedu:
http://igni.rajce.idnes.cz/MF_turnaj_vo ... hot149.jpg
Na BN mi padá na normal TR amu celkem pravidelně, ale je fakt, že když to bylo poprvé (CS) spadla mi čelist hodně dolu....
btw jinak takhle si vedu:
http://igni.rajce.idnes.cz/MF_turnaj_vo ... hot149.jpg
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: Nevím kolik, možná jsi jediný na sc. Jako lama nám nepřipadáš, ale máš-li ten pocit ty sám, tak klidně pořád člověk může svou dosavadní postavu hodit do skartovačky a rozjet ji znovu. A na HC.
...Ancients, go, go go!
No hlavně já tď najel na SC vlnu , na BN hned po resetu jsem rozjel ladder HC a když tam proběhl rip s pala 96 hammer tak jsem to tam přerušil a rozjel SC ladder tam mam momentalně hammer 92 a smitter 89, soso 85 a prakticky taky hotovo. Přemýšlel jsem ještě rozjet druhou postavu HC a jet dual...
Taky jedu SC, ale u mě je to spíš proto, že jsem DII dlouho nehrál a ani tak nemám nijak závratné zkušenosti. Zúčastnil jsem se turnaje hlavně ze srandy. Vcelku mě to baví, ale příště pojedu raději čistě Lightning Amazon, zaujala mě kombinace Lightning a Plague, ale není to pro mě asi nejlepší volba, nu uvidíme.
Tak po zabití Andariel jsem si říkala, že mi chybí jen kousíček do 51. levelu, a tak jsem se rozhodla, že jí ještě 3x zabiji, než dnes skončím. A hned následující run se povedl Sice samotná helma se moc nepovedla, ale to už je vedlejší
raisen: moc pěkné
Už se taky těším, až mi padně nějaká pořádná věc pro můj char
Attia: Tak ať je jí zem lehká...
Co se týče mojí assassinky, asi už se pomalu vyhrabu z normalu
Včera Nihlathak a ancientové na /players 8 padli do minuty, což asi značí, že jsem dostatečně připraven na NM
Asi ale ještě párkrát zaběhnu toho Pindla, abych měl na Baala dostatečný level
On je level 60, já budu level 55... takže si budeme téměř rovni
Musím přiznat, že tohle je assassinka, se kterou končím normal s asi největším levelem
Přeju vám hodně štěstí... hlavně aby těch ripů bylo co nejméně
Už se taky těším, až mi padně nějaká pořádná věc pro můj char
Attia: Tak ať je jí zem lehká...
Co se týče mojí assassinky, asi už se pomalu vyhrabu z normalu
Včera Nihlathak a ancientové na /players 8 padli do minuty, což asi značí, že jsem dostatečně připraven na NM
Asi ale ještě párkrát zaběhnu toho Pindla, abych měl na Baala dostatečný level
On je level 60, já budu level 55... takže si budeme téměř rovni
Musím přiznat, že tohle je assassinka, se kterou končím normal s asi největším levelem
Přeju vám hodně štěstí... hlavně aby těch ripů bylo co nejméně
Attia: Škoda Já tam včera taky málem párkrát ripla. Frajersky jsem si naklusala mezi bosspack extra strong Fallenů a champion pack duchů (bylo to na players 3, tak jsem si říkala, že to přece musí být v pohodě ), jenže všichni ignorovali merce a začali mlátit do mě Pěkné rány dávali.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Jáááj chlape...to je škoda. Jakýho vojáka povoláš teď?
raisen: Jsem ti říkal, že ta IK čepka brzo padne...padá furt. To je jak s Isenhart's brněním
Xenter: Tak pokud nejsi ještě moc daleko, tak by se dalo začít znovu s čistou light, ne? S tou bys byl zachvilku tam, kde jsi teď. S ní je to rychlovka
ZOMB: Takovej über level na Normal
edit: Jinak u mě na webu (odkaz v podpisu) je nová anketa - Sorc
raisen: Jsem ti říkal, že ta IK čepka brzo padne...padá furt. To je jak s Isenhart's brněním
Xenter: Tak pokud nejsi ještě moc daleko, tak by se dalo začít znovu s čistou light, ne? S tou bys byl zachvilku tam, kde jsi teď. S ní je to rychlovka
ZOMB: Takovej über level na Normal
edit: Jinak u mě na webu (odkaz v podpisu) je nová anketa - Sorc
Dark_Deamon: Jo jo, nakonec jsem se rozhodl, že to rozjedu znovu. Měl jsem stejně jen okolo 30 levelu a to je za chvilku zpět.
Tak jsem dodělal 3. akt a za tenhle akt jsem se zlepšil asi tak o 2 body Ith runa a nějákej klacek pro čarodějku jinak truhla za Mephistem vypadala zajímavě, ale pak to stálo za prd :-)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)