aho všem,
nevíte někdo jaké jsou hodnoty dmg/ sec na desecator?
po ripu na mp10 by mě zajímalo jestli je lepší pasivka superstition která má 20% elemental redukci nebo relentless s 50% redukcí dmg při 20% života
chtěl bych spočítat kolik regenu je potřeba aby se to pokrylo/ jak dlouho vydržím s jednou a druhou variantou
možná někdo kdo hraje chalange by to mohl vědět
PS: určitě někoho napadne ať to otestuju
Desecator
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Desecator
mno určitě na desecrator bude lepší pasivka s 50% dmg redukcí, protože desecrator dává physical dmg, takže superstition se na to nevztahuje. Jediné co pomáhá je armor.... a samozřejmě physical resistance, či právě pasivka na 50% dmg redukci.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
dává phys? tak to je potom superstition nah*vno to jsem nevěděl
šlo mi o to že 100k života 95% dmg redukce pod 20% života mám další 50% redukci ... regen mám asi 2500/s, tak jestli se to dá uhealovat
jinak obecně na hraní je sup pasivka No. 1, mužu stát v arcane úplně v pohodě
už aby byl 4. slot na pasivku tady že
šlo mi o to že 100k života 95% dmg redukce pod 20% života mám další 50% redukci ... regen mám asi 2500/s, tak jestli se to dá uhealovat
jinak obecně na hraní je sup pasivka No. 1, mužu stát v arcane úplně v pohodě
už aby byl 4. slot na pasivku tady že
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Tak, já dělám chytrého, ale taky jsem to nevěděl, ale stejda google poradil :-). Je to dobré vědět, to staví pak pasivku relentless na první místo vedle inspiring presence.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
no desecrator je problem, ze 1. se stakuje az 3x a za druhe jeho sila zavisi na sile utoku moba co ho haze, takze kazdy ma jiny dmg...., tak zalezi do cich sr***k vlezes, takze spis nez ze to jen uhealujes, te v hodne spatne situaci zachrani ze spoluhraci seberou nejake poty, co mezi tim padnou ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
chtělo by to nějakej manuál kde by bylo vše popsané, včera jsem se to snažil sledovat jak to nakládá (a typicky samej desecator) ale těch čísel lítá tolik že sem nezachytil nic moc připadá mi že kolem -2k za sekundu ještě budu koukat případně si někam asi fakt stoupnu dobrovolně , ale jasně že stacky a síla moba se v tom promítne dramaticky
jediná záchrana je asi ten heal totem u wd glob, mi moc nedá když nemám na věcech +život z globu, ještě další barb s ignore pain by mohl prodloužit agonnii na 5 sekund
jediná záchrana je asi ten heal totem u wd glob, mi moc nedá když nemám na věcech +život z globu, ještě další barb s ignore pain by mohl prodloužit agonnii na 5 sekund
si to frapsni a pak to procházej po framech