Reaper of Souls: BETA
No , len aby nejako neupravili prevod goldov do RoS, u Blizz nikto nič nikdy nevie....
Re: Reaper of Souls: BETA
ked to ludia kupuju za real money a oni by im zobrali to za co dali real money? to sa nestane
Moznostje ze sice bude na konde par Miliard ale na kraft tech nej setovek a legendarek bude spesl matros a toho bude nedostatek.
vsak matros bude postupne casom, to je jasne
- homeles8
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Homeles#2261
Jo, al ejak budeš sbírat matroš, tak budeš sbírat goldy, takže až bude dostatek matroše, tak bude dostatek goldů, i když začnu RoS s 0 goldů
něco
skvělá zpráva je že se bude matroš sbírat jako goldy nebo healtpointy a to automaticky a budou se dávat rovnou do lišty jako goldy nebo blood shardy takže už nebudou zabírat truhlu hurááá
Predy: Jo, jo taky sem četl to udelali dobre ale na drahokamy se vykaslali
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Drahokamy ani takto sbírat nejde už jen kvůli socketování..by to bylo docela obtížné. Takto si myslím, že je to rozumný kompromis. Stejne si myslím, že by mohli udělat i nastavení, kdy by se modré i rare předměty automaticky měnily na matroš při přeběhnutí, jelikož od určité úrovně, kdy bude hráč mít pouze legendary předměty, není šance, aby byl některý z nižších předmětů lepší. A pak je to akorát zbytečné sbírání a rozebírání u kováře...
Mel bych dotaz ohledne rollu v RoS - plati to jako ve vanille, ze roll statu na predmetu se rolluje pri padnuti predmetu ? Nebo kdyz mi treba s monkem padne skorn, chtel bych ho ale pro barbra, tak neidentifikovany schovam do bedny a nasledne identifikuji s brabrem (kvuli rollu streng) ?
Leader - Klan "CZSK Komunita" - nej klan v CZ a SK :-)
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
-
- The Butcher
Vždy toto bude platit a platí - předmět se rollne při dropu a nikoliv identifikaci
Mně by se líbil alespoň návrat Cauldron of Jordan a Nephalem Cube do inventáře, jak tomu bylo před vydáním D3. Neustálé portování do města a běhání za kovářem je časem otravný.
neboj bude...ale až v dalším datadisku, přece si nemyslíš že si to vyplácají všehno na teď
-
- The Butcher
No já jsem někde četl, že má být ještě jeden datadisk..takže je možné, že D3 bude opravdu hratelné až po něm a ty opravdu dobré nápady si "schovávají" na pozdějši časy Ono to dává smysl, kdo by kupoval další datadisk, kdyby už nepřinášel nic nového??
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Souhlasím, tohle byla skvělá věc. Po čase už mě ani to sbírání nebavilo. Sice je hezké mít možnost se kdykoliv přemístit, ale neustále odbíhat doměsta je po čase opruz, zvláště v partě. To je pak těžké vysvětlování, když se jede run a někdo sbírá věci a portuje se do města.Petros píše:Mně by se líbil alespoň návrat Cauldron of Jordan a Nephalem Cube do inventáře, jak tomu bylo před vydáním D3. Neustálé portování do města a běhání za kovářem je časem otravný.
No to mi povídej taky mi je to velice nepříjemné každých pět minut psát sorry jsem plnej jdu do města jen proto že jsem pečlivka a svírám i modré věci. A ano má být další datadisk to říkali hned před vydáním Vanilly že budou dva datadisky
ked sme zacinali farmit inferno tiez sme zbierali vsetko, tak to bude aj teraz na tormente a postupom casu prirodzenym vyvinom budeme bravat uz aj na tormente len legendarky, kedze rare su preskumane a mozme ich pozerat hned ked dropnu
Tim si nejsem, zcela jist Patho ... sice nemam dodetailu nastudovan recepis vsech Legendarek, ale podle meho prave material z TRASH ITEMu bude nejvetsi brzdou ve zkvalitnovani gearu
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Taky mám ten pocit. Navíc, když jsem zkoušel PTR, tak jsem byl nešťasťastnej, jak jsem zvyklý jet jak fredka a neseberu ani Echo, pokud mi nespadne pod nohy, tak tam se musí zbírat vše a často jsem na to i zapomněl
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Tak beta nam dnes konci.... podla vsetkeho bude patch asi tuto stredu co myslite ?