Diablo 3 - díl 4. - Dojmy z patche 2.0.1
No jistě jistě to nevadí stejně nevím co bych s tím dělal když mám taky předplacenou CE ... a ještě je to tam červeně napsaný no hold musím to Diablo omezit pak takhle blbnu
- BestVeroniqueEU
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Veronique#1131
Re: Diablo 3 - díl 4. - Dojmy z patche 2.0.1 + Soutěž
Jestli máš CE jako já, nemůžeš se zúčastnit soutěže, to jsi nevěděl? K čemu ti to pak bude
Děkuji za pěkný článek
Mám chuť si to jít zkusit po cca roce a půl neaktivity
...ale nedělám si falešné naděje
Soutěže se neúčastním kvůli tomu, že D3 pro mě bylo a je zklamáním, a datadisk hru vážně nespasí... takže datadisk raději přenechám někomu, koho hra stále baví
O to víc mě štve přístup Blizzardu, že nemyslí na lidi, co datadisk nechtějí... proč mám jako stahovat celý datadisk (12 GB), když si chci jen vyzkoušet nový patch? Vážně debilita...
Přeju příjemné hraní... a hodně trpělivosti s Blizzardem (já už to vzdal)
Mám chuť si to jít zkusit po cca roce a půl neaktivity
...ale nedělám si falešné naděje
Soutěže se neúčastním kvůli tomu, že D3 pro mě bylo a je zklamáním, a datadisk hru vážně nespasí... takže datadisk raději přenechám někomu, koho hra stále baví
O to víc mě štve přístup Blizzardu, že nemyslí na lidi, co datadisk nechtějí... proč mám jako stahovat celý datadisk (12 GB), když si chci jen vyzkoušet nový patch? Vážně debilita...
Přeju příjemné hraní... a hodně trpělivosti s Blizzardem (já už to vzdal)
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Tobě vadí si stáhnout 12 GB, to nechápu.
Já si myslím že by si tomu měl dát aspoň tu šanci a zkusit to zapnout to Diablo se opravdu změnilo směrem k lepšímu
Talis: Dej si dohromady SSD + ne zrovna rychlý internet a pochopíš
Predy: Já ti nevím... ta hustota monster je přímo děsná, nevyplatí se cíleně zabíjet elity (odstraněním NV to asi chtějí úplně pohřbít), stále čekám na nějaké ty imunity...
Obtížnosti by měly monstrům přidávat nové schopnosti a dovednosti, ne jen zvýšit podle vzorečku HP a DMG...
Od Diabla čekám RPG, ne arkádu (což D3 je)
Ocenit ale musím i dobré změny... zrušení AH, volné rozdělování bodů do vlastností (i když až na konci hry), balanc skillů
V dohlednu není žádná offline verze pro PC, ani prostor pro modifikace...
V aktuálním stavu si D3 nezaslouží název Diablo, a už vůbec ne dalších 1000 Kč
Možná si ten název zaslouží za nějakých 5-10 let... ale za ty prachy za další datadisky to fakt nestojí
btw pořád followeři plní funkci křoví? Nebo už zvládnou taky něco zabít?
Predy: Já ti nevím... ta hustota monster je přímo děsná, nevyplatí se cíleně zabíjet elity (odstraněním NV to asi chtějí úplně pohřbít), stále čekám na nějaké ty imunity...
Obtížnosti by měly monstrům přidávat nové schopnosti a dovednosti, ne jen zvýšit podle vzorečku HP a DMG...
Od Diabla čekám RPG, ne arkádu (což D3 je)
Ocenit ale musím i dobré změny... zrušení AH, volné rozdělování bodů do vlastností (i když až na konci hry), balanc skillů
V dohlednu není žádná offline verze pro PC, ani prostor pro modifikace...
V aktuálním stavu si D3 nezaslouží název Diablo, a už vůbec ne dalších 1000 Kč
Možná si ten název zaslouží za nějakých 5-10 let... ale za ty prachy za další datadisky to fakt nestojí
btw pořád followeři plní funkci křoví? Nebo už zvládnou taky něco zabít?
hele ja ti nevim no....ale diablo byla vzdycky tak trosku arkada...nebylo to primo RPG jako baldurs gate atd..
"Trošku arkáda" = Akční RPG
D3 už ale překročilo onu neviditelnou hranici mezi akčním RPG a arkádou...
Jen aby bylo jasno... netvrdím, že D3 je špatná hra... jen to, že si nezaslouží název Diablo (stejně jako třeba Torchlight nebo PoE)
Zážitek z hraní je úplně jiný než z D1 a D2... asi každý pamatuje schovávání za zdi a sudy, taktizování, imunity (byly v D1 i D2, prostě znak diablovky... nebo alespoň vyšší resistance jako zmíněný TL a PoE), či jen plánování buildu na papíře
Asi mi je líto nevyužitého potenciálu D3... přitom stačí pár změn, a byla by to úplně jiná hra
Jen aby bylo jasno... netvrdím, že D3 je špatná hra... jen to, že si nezaslouží název Diablo (stejně jako třeba Torchlight nebo PoE)
Zážitek z hraní je úplně jiný než z D1 a D2... asi každý pamatuje schovávání za zdi a sudy, taktizování, imunity (byly v D1 i D2, prostě znak diablovky... nebo alespoň vyšší resistance jako zmíněný TL a PoE), či jen plánování buildu na papíře
Asi mi je líto nevyužitého potenciálu D3... přitom stačí pár změn, a byla by to úplně jiná hra
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
na mp10/noAH jsem schovavani se za zdi a taktizovani parkrat zazil. Prilis efektivni Lifesteal z toho udelal arkadu ... a to by ROS melo napravit
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Podle mě i kdyby zavedli modifikace a offline verzi (což považuji za blbost, v dnešní době jsou offline hry už raritou), pořád by to neudělalo Diablo Diablem, po kterém (asi) toužíš.:-) Možná to je faktem, že nemůžeš přerozdělovat (sám) pointy do statů, pointy do skillů, které jsou nevrátitelné... hold, v dnešní době, kdy se všechno zjednodušuje, s tím nic nenaděláš, leda tak přijmout jak to je.;-)ZOMB píše:"Trošku arkáda" = Akční RPG
Tak dneska jsem otestoval ten nový patch a musím říci, že jsem byl příjemně překvapen
Hustota monster je tak akorát, elitky stojí za zabití (2 ze 4 legendárek padly z elitek), jen ten loot je dost divný... bílých věcí padá málo, a přitom jsou potřeba ke craftingu... rare věcí padá jak máku, jenže rare (raritní = vzácné) se nejmenujou pro nic za nic...
Rovněž oceňuji pěkně naprogramované míšení elitek (bossové + minioni)
Nepřesvědčilo mě to k zakoupení RoS, ale vidím, že se vývojáři vydali správným směrem
Ještě si určitě zahraju, tak uvidím jestli mě to chytne
Přeju příjemné hraní a Veronice se omlouvám za menší OT
Hustota monster je tak akorát, elitky stojí za zabití (2 ze 4 legendárek padly z elitek), jen ten loot je dost divný... bílých věcí padá málo, a přitom jsou potřeba ke craftingu... rare věcí padá jak máku, jenže rare (raritní = vzácné) se nejmenujou pro nic za nic...
Rovněž oceňuji pěkně naprogramované míšení elitek (bossové + minioni)
Nepřesvědčilo mě to k zakoupení RoS, ale vidím, že se vývojáři vydali správným směrem
Ještě si určitě zahraju, tak uvidím jestli mě to chytne
Přeju příjemné hraní a Veronice se omlouvám za menší OT
Re: Diablo 3 - díl 4. - Dojmy z patche 2.0.1
tak kdo vyhral? uz nas prestan napinat
koukam, ze asi nikdo kdyz slovo soutez zmizo z nazvu tematu a take z prispevku
koukam, ze asi nikdo kdyz slovo soutez zmizo z nazvu tematu a take z prispevku
Zdar tak co kdo to vyhrál?
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jo kdo teda vyhral Verčo ?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
A jaká byla první cena, že jste na to tak nadržený? :O
No cena byla klíč ke sběratelský edici ale určitě se to nechá vyšumět do ztracena
čekal jsem, že to tak nějak podobně dopadne ..
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Jen naiva čekal něco jiného Ono upřímně - i ta soutěž o obyč. datadisk tady na DF byla docela fraška... Ale ono nejupřímnější řešení se asi nejvíc vyplácí
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
No tak Verčo, jak to je s tou výhrou ?