Dark Guardians - Obecná diskuze
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Nac je ten ladder ? Nechci ho vubec Nechci zacinat zase od zacatku...
Re: Dark Guardians - Nábor do klanu
Je někde nějaký info o tom ladderu nebo usuzuješ jenom z toho, že si pro nás prý ještě schovávají nějaké překvapení??
edit: Aha tak už jsem si to našel
edit: Aha tak už jsem si to našel
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Oficiálně nic, ale náznaků je hodně.
Jen mám strach, nejsou schopni fixnout ty obourucky třeba a další prkotiny a chcou vypustit tohle...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jen mám strach, nejsou schopni fixnout ty obourucky třeba a další prkotiny a chcou vypustit tohle...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
No nemusí to znamenat římo ladder systém ala Diablo 2 ale třeba pouze jen nějaké žebříčky do hry podle počtu zabitých mobů atd. ALe spíš doufám v tu první možnost.
A jak to fngovalo v Diablo 2 vysvětlete mi to prosím jako malému dítěti co o tom nikdy neslyšelo
Tak už se nám to blíží Stále odolávám náporu a nehraju. Je tady ještě někdo kdo to vydržel nehrát a čeká až na RoS?
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
To sme dva Uvidíme s čím Blizz přijde.skyrim1988 píše:Nac je ten ladder ? Nechci ho vubec Nechci zacinat zase od zacatku...
- skyrim1988
- The Butcher
Ja to bohuzel nevydrzel a to jsem strasne rikal,ze ano,ze vydrzim Jenze patch vysel driv a ja si musel spravit chut Kdyby vysel zitra s koncem AH.Tak zrejme vydrzim Jenze to je co by kdyby
Já nevydržel a chvíli hrál, ale od RoS si to smažu, takže jedu taky načisto. Dost Záleží jak to bude s Ladder systémem.Kubis píše:Tak už se nám to blíží Stále odolávám náporu a nehraju. Je tady ještě někdo kdo to vydržel nehrát a čeká až na RoS?
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím, že tet do ROS nebudu moc aktivní
- skyrim1988
- The Butcher
Ja uz nebyl aktivni dneska Jen jsem nakoukl co komu padlo apod.Tenhle tyden musi rychle utect Nevim uz totiz kam v tom Diablu chodit Potrebuji V akt a Crusadera
Tak začínat budu s HC Crusaderem na HC sem pár postav měl ale žádná se mi nikdy nedožila ani lvl 60 takže tam mám našetřeno minimálně goldů a v bedně nějaký křápy takže se dá říct že skoro s čistým štítem no a asi mi HC nepůjde tak se přesunu na SC kde mám asi paragon cca 10 a nějaký pár zlatáků.Javurek píše:
Mám ještě jednu věc. Byl bych rád aby zde každý uvedl s čím chce v Ros pokračovat.....
Co se týče času tak to mám různé dělám na tři směny ale kdyby se chodili nějaké klanové runy tak o víkendech byl měl čas kdykoliv
HC Crusader lvl 70 Paragon lvl 20
Zdravím jestli máte ještě volno rád bych se taky přidal(nebaví mě hrát pořád samotného..)..začínat budu určitě crusadera a hrát budu primárně SC později možná i HC. BattleTag pinda#1651. ps. budu si nechávat jednu postavu jestli to nevadí A můžu si vás přidat pánové?
- skyrim1988
- The Butcher
Ja bych rekl,ze neni problem a pekelne brany naseho klanu jsou stale otevrene Posli mi request do FL a pridam te Pokud to uz Javor neudelal za me.Ve hre budu tak za 2h Jsem jeste v praci
Tak jak to vypadá s těma pravidlama?? A jak plánujete hrát první den po spuštění? Já si chci projít v klidu hru pěkně od začátku až dokonce s Crusaderem. Žádný spěch, pěkně pomalu a vychutnat si celý příběh bez skipování videa. Doufám, že se tu taky někdo takový najde abych nešel sám. Ale hlavně abychom si mohli sem tam vyměnit nějakou tu legendárku
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem se chtěl zeptat, kdo bude hrát hned od zpuštění ale od 60lvl ?
Mohli bys me dát partu a TSko
Já se asi zaloguju do hry kolem 22:00, aby zabránil Erorru 37
Mohli bys me dát partu a TSko
Já se asi zaloguju do hry kolem 22:00, aby zabránil Erorru 37
Já plánuju začít v úterý ráno nevím jak to pustí, ale třeba od 8 nebo tak nějak prostě hezky v klidu .)
Herní styl úplně stejný ty Kubis, vše si v klidu projdu, žádné rushování a podobně, od levelu 1 softcore. Nevím kdy teda plánuješ začít ty ale můžeme klidně spolu když se nějak časově potkáme. Nebo s kýmkoliv dalším. Pokud se takto nepotkám, asi pojedu tu první hru solo.
Tak jsem si přečetl jak máš v plánu hrát co se týče času a kdyžtak si s tebou rozjedudruhou postavu, kterou můžeme jet společně když budeš online. Prostě to nějak všichni doladíme jak budem hrát
Co se týče pravidel něco sepíšu snad o víkendu.
Herní styl úplně stejný ty Kubis, vše si v klidu projdu, žádné rushování a podobně, od levelu 1 softcore. Nevím kdy teda plánuješ začít ty ale můžeme klidně spolu když se nějak časově potkáme. Nebo s kýmkoliv dalším. Pokud se takto nepotkám, asi pojedu tu první hru solo.
Tak jsem si přečetl jak máš v plánu hrát co se týče času a kdyžtak si s tebou rozjedudruhou postavu, kterou můžeme jet společně když budeš online. Prostě to nějak všichni doladíme jak budem hrát
Co se týče pravidel něco sepíšu snad o víkendu.
A RoS se bude nahazovat z PO na UT nebo UT na ST?
- skyrim1988
- The Butcher