Příspěvek
od lulinak » 26.03.2014, 09:10 hod.
vcera hrano asi 3 hodiny, dosel jsem k babe pavoucnici a tu si nechavam na dnesek, lvl68. Zacal jsem solo na T2 a prislo mi docela hratelny, pak pekne casem poslusne snizeno na T1 (hlavne kvuli tem cervenejm pruhlednejm mobum co poletujou okolo a davaj DMG jako krava, az moc...).
Dojmy vcelku pozitivni, na muj vkus je A5 prevazne strasny bludiste, z cehoz jsem mel strach, protoze pro farmeni to musi odsejpat, a IMHO tedy nebude tento akt pozdeji moc obliben, je to sama slepa ulicka a zdrzovacka, a budu dal behat spis A1 nebo klasiku A3.
Predmety padaj fajnove (dve legendarky), kameny taky, zbran zatim zadna pouzitelna, protoze si nemyslim, ze Skorna s 250 procenty crit. damage neco trumfne, ale doufam ze jo...
Atmosfeta pekne tiziva, hudba perfektni, kazdou chvili nejakej malej event s bosem, proste opravdu porad se neco deje, a to je velky rozdil oproti vanile.
Obtiznost tedy celkove stoupla a T1 ve vanile se asi nerovna T1 v RoS, slo to odhadem o 30 procent vejs...
A je fajn pozorovat, jak naskakuji staty temer vseho o desitky procent, jen za vcerejsi 3 hodiny mam o 200 tisic vic zivota, kua to je hukot...
Area dmg mam asi 40 procent a jestli jsou to ty modry blesky co preskakujou v houfu mobu, tak to funguje slusne.....
Pokud zacnou na lvl70 opravdu padat nejaky poradny leg predmety bude to supr a zase to na chvili zabavi.