Mrtvolky - HC crew
Jen podle názvu, podle mě je stejně jen jeden druh bílejch vecí na level 70. :-)
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
HOTFIX - monk
Udělali hotfix, kde nastavili cap na UNITY na 4. Maximálně tedy 20%. Počítá se i třeba za followera, či mystic ally + ostatní hráči a nevím jestli i jejich minioni, ale mohlo zvyšovat brutálně dmg. Takže zavedli cap.
Zdroj
Udělali hotfix, kde nastavili cap na UNITY na 4. Maximálně tedy 20%. Počítá se i třeba za followera, či mystic ally + ostatní hráči a nevím jestli i jejich minioni, ale mohlo zvyšovat brutálně dmg. Takže zavedli cap.
Zdroj
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... tak to asi ani nevadí, v adv.modu stejně Tyrael a spol nechodí, tzn. to je si víceméně jedno ... a bílý věci je jedno jak se jmenujou, záleží co to je :-) ... a je fakt, že mám celou tu novou záložku v bedně plnou bílých věcí a stackování by bylo fajn ... na druhou stranu myslím, že problém budou jiný věci než ty bílý :-) ....
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
asi si udělám nějakej seznam podle přehledu co sbírat no, a proto jsem si kupoval deluxe abych měl víc slotu na hrdiny = muly , jak na potvoru určitě najdu plánek a nebudu mít k němu ten bílej item, stackovat by se mohly teda když je to hlavně na craft
s plánkama a tím legendárním matrošem to bude asi problém co jsem viděl tak farmil někdo 2 dny mathaela aby měl ten matroš, už jsem viděl v blue postu že je to bug ale i tak to určitě nebude padat jak na běžícím páse
s plánkama a tím legendárním matrošem to bude asi problém co jsem viděl tak farmil někdo 2 dny mathaela aby měl ten matroš, už jsem viděl v blue postu že je to bug ale i tak to určitě nebude padat jak na běžícím páse
- Frozen
- The Butcher
já si myslím, že to je dobře... pak by to přeci nebyla legenda, kdyby si ji craftil 5x denně..... lidi jsou akorát rozhýčkaní z toho že legendy dříve prostě byly jen jinak barevně odlišené věci.... Ovšem pokud ten craft za něco stojí... pokud to udělá průměrnou věc...
Naposledy upravil(a) Frozen dne 28.03.2014, 12:55 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
... no já mám plánek na deamon set a je tam potřeba deamon skin ... tak jsem to zkoušel farmit a padl mi asi na 20 pokus ... tzn. jen tak nějak cíleně na farmení matrošů je docela vopruz ... navíc mi teda příijde, že ty craft věci za to snad ani nestojí ... např. deamon marrow ( chesta z toho deamon setu ) stojí mimo standardní matroš tu deamon skin + nejvyšší gem ( teď nevím kterej, ale to je jedno ) ... což už je jako masakr, protože jen ten nejvyšší gem je mraky goldů a spol ... a aby pak narolovala nějaká kravina? ... to už mi přijde lepší to co dropuje a jeden stat enchantnout ... mám z toho setu bracery a hned po vycraftění jsem je dal do bedny, protože jsou horší než to co mám na sobě ...
Včera mi padly 3x lege matroš jen při dělání Bounties a udělal jsem 1x Kethryes' Splint bracery a kdyby místo + Lightning Damage měli Fire nebo Cold bylo by to super. :-)
- hulkxxxl
- Ancient
jj však to každej nadává že dělá x runů a nic ale chápu to je to proste svojím spůsobem end game hledat matroš na craft, kdybych měl za tejden všechny plánky a matroš co bych pak dělal zase že?
-
- Minion of Destruction
... jj proto to vidím na standardní bountis a rifty a ono to časem popadá :-)) ... každopádně hlavní bude neumírat :-))) ...
Už mám dva klíče z dvou pokusů s A1 :-)
- hulkxxxl
- Ancient
no to teda nevíte jak ten ivan ripl? a celkově koukám hromada ripů okolo v klanech
dobré je že jdou dělat aspoň bounties a můžeš nahrabat rift fragmenty, pak ty zbraně s - lvl to hodně helfne na další expení
ty rifty mě dost baví, bounties mi občas přijde tragedie najít to co mám sejmout
dobré je že jdou dělat aspoň bounties a můžeš nahrabat rift fragmenty, pak ty zbraně s - lvl to hodně helfne na další expení
ty rifty mě dost baví, bounties mi občas přijde tragedie najít to co mám sejmout
- Frozen
- The Butcher
Ivan ripnul ještě před tebou co vím a psal mi že na Urzaelovi nebo jak se jmenuje ten boss. Bohužel ty ripy přichází s tím jak si lidé zvedají area dmg... a to myslím bezzádele.... protože skupiny kosí na jeden, dva hity a pak přijde elitní skupina, která se nesleze a zabíjení tak trvá hodně dlouho. To samé je pak problém na bossech... takže area dmg může trošku zapůsobit jako spouštěč božského reflexu. Já jsem z toho vystřízlivěl bohužel když si ty umřel... protože jsme tam málem lehli i já a md. Já jsem tam procnul po zasažení lebkama. A od tý doby se snažím nehonit area dmg... ano beru jej pokud tam je, je to dobré, ale radši upřednostním jiné affixy co mi zvednou dmg na single target.
- hulkxxxl
- Ancient
myslím že ripl i včera zase... už měl crusku na 67 šel chvilku semnou pak šel solo že je to na něj moc těžký když jsem já 70 a on byl 67 tuším pak sjem šel chrápat, chtěl jsem se podívat co našel za gear a vidím ji v mrtvolách na lvl 69
no strašně mi právě přijde že je hra teďka udělaná na kosení area, sklily a gear se strašně zmenily do area dmg a pak je to na single problém
já mám problém se singl protože v chumlu je vše ok, regen fury super, hezky si tam točím, hearl z rendu = nesmrtelnej, ale jak je už jen jeden/ dva moby už je průser
no strašně mi právě přijde že je hra teďka udělaná na kosení area, sklily a gear se strašně zmenily do area dmg a pak je to na single problém
já mám problém se singl protože v chumlu je vše ok, regen fury super, hezky si tam točím, hearl z rendu = nesmrtelnej, ale jak je už jen jeden/ dva moby už je průser
-
- Minion of Destruction
... tak ono to zase bude klasicky i o partě a jednotlivejch skilech ... protože třeba jak jsme šli včera ve dvou s frozenem, tak tam šlo krásně vidět, jak u větších packů jsem tam jen jako suport, protože moje dmg z cr. wave a imlosion je oproti frozenovu orbu naprosto směšná ( + area dmg. kterou já mám jen z paragonu ) ... tzn. jen jsem to přítáhl, on udělal bum a bylo to ... k tomu mám na monkovi jako hlavní dmg skill sss a ten zase krásně fungoval na bosy, championy a když prostě zůstal jen jeden silnej cíl ... tam když jsem pustil sss, tak jsem jim ubíral taky pěkně ... tzn. přijde mi že ta hra je zase ještě vím dělaná pro hru do party, kde má každej nějakej význam a sólo je to násobně horší a násobně měnší zábava ... což je ale imo super ...
- Frozen
- The Butcher
jj až občas jsem si přišel trapně když já půl života pižlám 10s a ty dáš jeden SSS a je během dvou vteřin dole.
- hulkxxxl
- Ancient
jinak koukám stream a dělají bounties systémem že každej v partě jde jinam a pak všichni dostanou bonus... to se mi povedlo tuším že jsem skočil i k sukvošovi když dokončil akorát a dostal jsem i já expy a cache
- Frozen
- The Butcher
tak to rovnou mohou hrát sólo. Jinak dneska uspávám já, ale plánuji, že snad okolo 20:30 ve hře budu a budu smažit dlouhoooooooo a pivo k tomu padne taky, mam nějakou žížu ))
- hulkxxxl
- Ancient
tak odvar z makovic jako dřív a máš uspané hnedka ne dělám si srandu
ta split farma byla podle mě pak v betě opravená nechápu že to už zase jde.... jinak jsem viděl pěknou mace že po zabití 10ti nepřátel procne a všemu do 30y dá 1100 dps ... parádní věcička
ta split farma byla podle mě pak v betě opravená nechápu že to už zase jde.... jinak jsem viděl pěknou mace že po zabití 10ti nepřátel procne a všemu do 30y dá 1100 dps ... parádní věcička
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
souhlasim, s tim co pisete o area vs single target a navic si myslim, ze se porad hodne podcenujou resisty a armor a defense celkove, pak ani boss neni problem, proste kdyz je dobra obrana, tak i kdyz dmg na single target je slabsi, ale nemusi se moc uhybat a furt se utoci, boss padne, jen to trva trosku dele ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)