v komunitě diablofans na chatu
- Černý vlk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Chat v diablu "naší" komunity si musím už vypínat. Nedá se tam být moc dlouho právě kvůli některým dětem, co si léčí komplexy.
Přikládám jeden nechutný screen:
EDIT:
Přikládám jeden nechutný screen:
EDIT:
Naposledy upravil(a) Černý vlk dne 03.04.2014, 05:43 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: v komunitě diablofans na chatu
Nic tam nevidim...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Ee jen bílo.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
a todle vás skutečně překvapuje? dobrými lidmi se musíte obklopit ... už z některých příspěvků muselo být jasné co to tu občas navštěvuje za lesser demony takže enjoy it se vším všudy!
Naposledy upravil(a) TwiCe dne 03.04.2014, 07:11 hod., celkem upraveno 1 x.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Ve svém klanu mám jen známé a ověřené lidi. V komunitě by přeci jen měla platit základní společenská pravidla. Předpokládám, že prostředky na to jsou. A proč by slušní měli doplácet a být omezováni nevychovanci? V životě si taky kolem sebe dělám pořádek.
souhlasím s tebou, časem však pochopíš, že to je marná práceČerný vlk píše:Ve svém klanu mám jen známé a ověřené lidi. V komunitě by přeci jen měla platit základní společenská pravidla. Předpokládám, že prostředky na to jsou. A proč by slušní měli doplácet a být omezováni nevychovanci? V životě si taky kolem sebe dělám pořádek.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Opickacze#2645
Já ho trochu chápu mě po 5 hodinách farmení t1, 5 dní po vydání datadisku padl na mojí wizárdkuHC(buď jí země lehká) legendární opasek s dexteritou,sice je pod mojí úroveň psát na chat vulgarismy,ale na tsku jsem si do mikrofonu taky trochu ponadával
Jojo to bylo včera večer, byl tam z toho pěkný flame Jinak ten item byl opravdu sra*ka. Nicméně takové věci se mi v chatu nelíbí. Pokud se chtějí dohadovat a kydat na sebe exkrementy, tak klidně někde jinde. Radši jsem to leavnul , protože se to nedalo čist.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
přesně kvůli tomuhle jsme z komunity odešel... Radši jen klan
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- Kuki10
- Globální moderátor
OK začnu takový lidi vyhazovat a komunita bude jen na pozvání pokud se to bude opakovat.
Naštěstí se tam da většinou normálně pokecat a i někoho najít ke hře.
Naštěstí se tam da většinou normálně pokecat a i někoho najít ke hře.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Nemáme možnost podchytit vše, ale zaměřím se na to a pokud vyjadřování přesáhne únosnou mez, dotyčný komunitu opustí.
Ano udelejte si takovy maly komunismus uvnitr demokratickeho systemu, jako sorry chlapi, ale hroutit se z toho, ze nekdo napise slovo sracka, je trochu moc ne? Ve skolce to urcite zpusobi pozdvizeni, ale mezi dospelyma lidma? Dnesni svet je uplne cely prolezly spinou, falsi, vulgarismy a jinymi negativy, me by zajimalo panove, to jako blijete v tramvaji, kdyz nekdo zacne nadavat nebo co? Na co si tu hrajete, jste chlapi a leccos byste měli vydrzet a umet vyfiltrovat a ne hned psat takovehle nesmysly, ja ziram.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
nikdo se tady z ničeho nehroutí a pro mne je unavující poslouchat tyhle nevychovaný dementní řeči, tak proč je poslouchat i tady ?
ak budes raz vychovavat male deti tak to pochopis niekto k hre pusta aj deti co nemaju mozno ani 10 rokov a nesplietaj tu nieco s tramvajou.S tym ze zacnu vyhadzovat z komunity je na mieste.Chces zanadavat tak si zalozte nato vlastnu komunitu tam a som zvedavy jak dlho Vam to vydrzi.fuxicek píše:Ano udelejte si takovy maly komunismus uvnitr demokratickeho systemu, jako sorry chlapi, ale hroutit se z toho, ze nekdo napise slovo sracka, je trochu moc ne? Ve skolce to urcite zpusobi pozdvizeni, ale mezi dospelyma lidma? Dnesni svet je uplne cely prolezly spinou, falsi, vulgarismy a jinymi negativy, me by zajimalo panove, to jako blijete v tramvaji, kdyz nekdo zacne nadavat nebo co? Na co si tu hrajete, jste chlapi a leccos byste měli vydrzet a umet vyfiltrovat a ne hned psat takovehle nesmysly, ja ziram.
Jj vychovavam tri male deti, ale neni mozne, aby se nekdo pokakal pri slove "sracka" ponevac tento "nechutny screen" nic jineho neobsahuje, to ze se to potom rozjelo, je normalni a proto je treba si to vypnout a ne tady delat rozruch z neceho, co neexistuje. Toto je presne ten duvod proc nejsem v zadnem spolku, ponevac mi to tam nepipa jak na bezicim pasu, stejne bych to ani necetl, ponevac jsem ve hre abych hral a ne si psal s nejakym joudou, ktery se mi bude hroutit pri prvnim vulgarismu.
aha, tak to vše vysvětlujefuxicek píše:nejsem v zadnem spolku, ponevac mi to tam nepipa jak na bezicim pasu, stejne bych to ani necetl, ponevac jsem ve hre abych hral a ne si psal s nejakym joudou, ktery se mi bude hroutit pri prvnim vulgarismu.