Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jj, slo mi jen o to, ze do kazdeho buildu se da pridat neco uzitecneho pro celou partu. Nejen samotne damage.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
... Leo nic ve zlím, vždycky si rád čtu to co píšeš - ale přece nemůžeš hodnotit build lidí dle publicu ... public je přece úplně jiná hra a většinou se hraje úplně jiným stylem a za jiným účelem - většinou split bounty, kde se nastaví naprosto jiný buildy a v mnoha případech i equip než při standardní hře ... a taky se hraje výrazně nižší obtížnost než hraješ s lidma ze své party ... prostě proto, aby jsi byl rychlej ( split bounty ) a nebo aby jsi vše zabil sám na ránu ( v případě průseru, protože to ti an publiku nikdo nepomůže ) ... tzn. kdyby jsi koukl na mýho monka, když jdu náhodou public, tak by jsi si řekl, že mi hráblo ... což teda netvrdím, že není možný, ale osobně to úplně nepociťuju ... a jinak já musím za sebe říct, že jsem s naším wizzardem ( Frozen ) maximálně spokojenej, v pátek jsme si po 10ti pivech ( on ) , 2 flaškách šampusu ( já ) , zbytek myslím nechutně čistěj :-) dali rift na T4, všichni jsme to přežili a bylo to fajn :-) ... tzn. závěrem eseje - podle publicu bych nic nehodnotil a hlavní je, aby si sedla parta a na buildu se domluvila, taky jsem změnil dost věcí na buildu monka na doporučení od spoluhráčů, protože jen málo z nás je neomylných, vševědoucích a dále vidících než ti ostatní :-))) ...
- Darkness
- The Butcher
mdmT: souhlasim, uvedomil jsem si, ze to neni uplne objektivni, taky mi nektere veci dojdou az postupne,
Proto to co me napadne pisu tady jen jako postrehy, tady do sveho tematu a do nejakych popisu mechanik a buildu, ktere by si zaslouzily samostatne vlakno se snazim psat radeji poradne overene informace.
(nehodnotil jsem sice podle publicu, ale podle profilu hracu ve friendlistu a v klanu, ale to je v podstate jedno, protoze zalezi na tom na jakou obtiznost a s kym hrac hrava)
Proto to co me napadne pisu tady jen jako postrehy, tady do sveho tematu a do nejakych popisu mechanik a buildu, ktere by si zaslouzily samostatne vlakno se snazim psat radeji poradne overene informace.
(nehodnotil jsem sice podle publicu, ale podle profilu hracu ve friendlistu a v klanu, ale to je v podstate jedno, protoze zalezi na tom na jakou obtiznost a s kym hrac hrava)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Darkness
- The Butcher
S barbarem hrat vubec neumim, tak se klidne pobavte, jak se trapim a dochazi mi fury
Ale je videt, ze na T1 staci narychlo poskladana vybava a skoro jakykoli "build",
Dik Zaljanovi, ze mi pomohl k legendarkam, teda spis dvema Forgotten Souls.
Ale je videt, ze na T1 staci narychlo poskladana vybava a skoro jakykoli "build",
Dik Zaljanovi, ze mi pomohl k legendarkam, teda spis dvema Forgotten Souls.
- Darkness
- The Butcher
Nerad se nechavam protahovat, je to nejvetsi nuda, chodit za nekym a nic nedelat a solo se da levelit taky hodne rychle, kdyz uz clovek ma vybavu s low lvl itemy. Nechaval jsem se protahovat poprve, az kdyz uz jsem asi 10x vylevil wizarda na 60 sam.
Nerad protahuju, ale furt me to bavi o trochu vice, nez se nechavat protahovat. Kdyz mi, ale behem protahovani nekdo nekolikrat ripne kvuli vlastni blbosti, tak me prechazi chut, protoze veskera moje snaha jde v nivec.
Kdo si neodehral s postavou alespon 100 hodin a nekolikrat ji nevytahl ne max level sam, by se nemel nechavat protahovat. Protoze stejne hned zas ripne, zazil jsem uz hodnekrat.
Stane se, ale proto moc neprotahuju, protoze je to jen ztraceny cas, pro vsechny. (nepisu to jen kvuli vcerejsku)
Levelit sam je nejlepsi prilezitost, jak si postupne vyzkouset ruzne skily.
Nerad protahuju, ale furt me to bavi o trochu vice, nez se nechavat protahovat. Kdyz mi, ale behem protahovani nekdo nekolikrat ripne kvuli vlastni blbosti, tak me prechazi chut, protoze veskera moje snaha jde v nivec.
Kdo si neodehral s postavou alespon 100 hodin a nekolikrat ji nevytahl ne max level sam, by se nemel nechavat protahovat. Protoze stejne hned zas ripne, zazil jsem uz hodnekrat.
Stane se, ale proto moc neprotahuju, protoze je to jen ztraceny cas, pro vsechny. (nepisu to jen kvuli vcerejsku)
Levelit sam je nejlepsi prilezitost, jak si postupne vyzkouset ruzne skily.
- Darkness
- The Butcher
Dneska jsem zvedav jak se bude hrat po vymene mysky, posledni dny jsem parkrat mel problemy, kdyz se mi stara mys za hry odpojovala a zase prihlasovala a obcas jsem ztracel kontrolu
Naposledy upravil(a) Darkness dne 08.04.2014, 15:42 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Lol to mohl bejt pěknej pruser....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
jo, naposledy s crusaderem u magdy, lvl 61 na T1 ... proste klasicke odpojeni pripojeni usb zarizeni, vubec nechapu proc to dela, jestli pretizeni nejakeho obvodu nebo co, obcas, par hodin nic a pak co 5s
- Kuki10
- Globální moderátor
Zkoušel si i jiné USB?
Aby to nedělalo i ted...
Aby to nedělalo i ted...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Já si nemyslím, že je to fake. Musí se to do toho počítat. Celý číslo toughness je v podstatě to, jak velkou ranu vydržíš. Resp. kolik dmg můžeš dostat. A je v podstatě jedno, jestli máš 1m life nebo 200k. když budeš mít v obou případech stejný thg, tak ti hit ubere stejný procento life....Darkness píše: - a vsude vitalita misto AR a Armor (vitalita je "fake" toughness)
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@casperdeluxe: jenže je rozdíl pokud dostáváš ránu za 5000 s regenem 1500 a máš 700k hp
a ránu za 2000 s regenem za 1500 a 200k hp, tak si spočítej kdo rychleji umře i když má vyšší ehp...
a ránu za 2000 s regenem za 1500 a 200k hp, tak si spočítej kdo rychleji umře i když má vyšší ehp...
-
- Gorebelly
To je ale už o něčem jiným. Stejně tak se můžeš léčit lahvičkou...jde o to, že to číslo není zavádějící (fake).
nezkušenost...je to jen nezkušenost. nebijte ho za to
-
- Gorebelly
.....já jen říkám, že to není fake. že to číslo je správně. a je jedno jestli je to vyhnaný pres AR, armor vit.....je to oznaceni toho, kolik dmg ustojis. (bez healingu). Nevim no jestli jsem nezkusenej....asi jo kdyz to rikas
nevím, asi jsi nevyzkoušel na vlastní kůži, jaké to je běhat furt s polovinou HP, protože tvůj regen tě nestíhá healovat a spoléhat se na potiony, které není vhodné spamovat, protože když ho budeš potřebovat, může být zrovna na cooldownu. když tady pánové píšou, že je to fake, tak je nemůžeš chytat za slovo. jistěže to tough je pravé, ale myslí se to tak, že v praxi je lepší mít méně hp a mít možnost jej efektivně regenerovat, než se spoléhat na potiony.
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak ale esi mas regen 10k a 500 nebo 1m hp je jedno ne?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tohle je docela dobrý příklad, Kuki. Když máš 10k healing a 0,5m hp, tak za 10 sec vyregeneruješ 20% svých celkových hp, kdežto u 1m hp jen 10% To už je dost. Další věc je, že globy léči číselně, ne procentuelně, takže tě také lépe healnou, když máš těch 0,5m hp. Když vyšlo ros a vylevelil jsem crusadera a udělal na něm Xm tough s tím, že jsem měl 750k hp a 300 all res a nějaký healing, tak jsem furt běhal s půlkou HP a jenom hledal globy, které sice healovaly, ale bez nich jsem byl totálně v loji. Došlo mi, že je něco špatně, začal zvyšovat ar, healing na úkor hp a změna se projevila hned. Při procházení fora tady mi to v podstatě Leonardo potvrdil, že je dobré mít co nejvyšší ar a amor, ne se jen honit za zeleným + tough, když to dělá vitality a +% life.
Když hraješ barbara s inspiring presence, nebo je v partě, tak to moc nepoznáš, respektive trochu se ten rozdíl smaže, ale stejně je vhodné nastackovat ar, amor a regen (popřípadně ještě lépe +x life per resource spent), ty hp jsou tam stejně vždy tak jako tak, pokud člověk není úplně mimo a nevyháže všechnu vitalitu v itemech za + damage staty.
Když hraješ barbara s inspiring presence, nebo je v partě, tak to moc nepoznáš, respektive trochu se ten rozdíl smaže, ale stejně je vhodné nastackovat ar, amor a regen (popřípadně ještě lépe +x life per resource spent), ty hp jsou tam stejně vždy tak jako tak, pokud člověk není úplně mimo a nevyháže všechnu vitalitu v itemech za + damage staty.
- Kuki10
- Globální moderátor
No dobre, ale ten 10k healing te bude healovat porad stejne at mas jakejkoliv pocet hp....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ne. když budeš mít díky vysokému ar, armoru, aj. dostatečnou redukci damage, tak budeš dostávat menší tečky, které budeš snáze a rychleji healovat.
- Kuki10
- Globální moderátor
Šlo mi o stejný Staty jen různej počet hp...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!