Též jsem přešel z již nudícího FO na aktuální lightning build (vzhledem k legendárkám v truhle) http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... VcS!ZaZZaZ . Stunuje pěkně.
Až bude víc věcí, těším se, že zkusím melee fire wize. (s wand of woh asi takto http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Zbg!acbcZc )
Cold build
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cold build
já jedu cold s BH Absolute Zero, musím říct že je to hodně znát... mám recept na axe s cold dmg ale Frozen Blood sem teda ještě neviděl...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Taky mi padl, ale ta zatracená Chiltara se ne a ne objevit. Četl jsem, že budou "soon" opravovat její spawn šanci.
já jsem dal po patchi wizze k ledu, je mi to sice líto, ale byl jsem z toho otráveny když jsem utratil hromadu penez a materiálu na vypilování FO a pak k tomu po práci v den patche přijdu a zjistím že jsem úplně někde jinde než den předtím. Každopádně piště buildy ať mám chut předělat equip a zase se pustit do magiče:)
Do patche jsem hrál kombinaci Frozen Orb + Disintegrate. Tahle kombinaci mi hodně bavila i když čistě FO build je asi mírně silnější (jak se netříští +% dmg na dva různé skilly). Mám z Vanilly ještě helmu -5AP disitegrate, takže navíc s Power of the Storm + Astral presense + 12 APOC mi při disitegrate AP mírně přibývala, proto se ta kombinace hrále velmi dobře.
Hratelné to je nějak i teď, ale už to není ono pro sólo hraní a přešel jsem na Archona, i když zatím nemám vybavení na dostatečný cool down i tak je to už lepší. Disintegrate + BH se ale při cool downu Archonu dá celkem ok (i když zatím jsem musel nechat pořád helmu s -5AP disint. aby mi AP vůbec nedocházelo a nemusel jsem řešit doplňování a zatím tedy nemůžu tedy přejít na 12,5% cool down redukci - to budu moct až nasbírám více CD redukce a disintegrate už nebudu hrát po tak dlouhý čas). A už to snížení cool down co aktuálně mám je super i pro BH.
Hratelné to je nějak i teď, ale už to není ono pro sólo hraní a přešel jsem na Archona, i když zatím nemám vybavení na dostatečný cool down i tak je to už lepší. Disintegrate + BH se ale při cool downu Archonu dá celkem ok (i když zatím jsem musel nechat pořád helmu s -5AP disint. aby mi AP vůbec nedocházelo a nemusel jsem řešit doplňování a zatím tedy nemůžu tedy přejít na 12,5% cool down redukci - to budu moct až nasbírám více CD redukce a disintegrate už nebudu hrát po tak dlouhý čas). A už to snížení cool down co aktuálně mám je super i pro BH.
co me na wizu v RoS stve ze me to snad donuti vzit source z vanilly ktera ma 10 CC a 10 APOC, protoze to omezeni na 4 APOC na jednom predmetu v RoS je bohuzel k smichu a ani v paragonech tento klicovy stat neni, netusim proc...
jinak souhlas, po zmene FO je to pro me nudnej a nezajimavej build, ale chapu ze pro HC je behani okolo asi vyhodnesji nez skocit do houfu...
jinak souhlas, po zmene FO je to pro me nudnej a nezajimavej build, ale chapu ze pro HC je behani okolo asi vyhodnesji nez skocit do houfu...