Milion: já zatím jedu jen T1, ale to kvůli tomu, že chci. Nemám základní matroše, protože jsem jel Vanillu SoloSelffound, tak jsem neměl nic do zásoby. Takže primárně valím do DPS, abych rychle kosil T1 a farmil matroš a goldy. Defense mám nastavenou akorát na spolehlivý přežití v Riftu.
Pokud se ale ptáš hlavně na poškození, tak elity na T1 většinou 1-3 sec s popsaným stylem. Pokud se úplně nezadaří stun/přistání a rozutečou se elitky, tak nějakou vteřinku navíc. (s tou jednou sec nepřeháním, ty malý škorpíky, když jsou u sebe, řetěz sežehne, že to vypadá téměř jako IK

)
Jednou jsem s tím teda dřív byl na T3 Rift a tam je to tak 2x tolik. Takže cca 6 sec. (ale není to reference, měl jsem slabší gear)
Pokud bys měl opravdu zájem, dej vědět. Jak by byl čas, na T3 bych ti odzkoušel jeden Rift. (snad už bych dokázal přežít, doufám..)
PS: určitě otestuj, když ho máš
EDIT: jediný, co by mohlo nastat za problém, že by Démon na T4+ rychle zhebal. To nemůžu říct, protože na T4+ nemám gear. Někdy ho zlikviduje Molten dost rychle i na T1. (rekordman je Matlák, u něho Démon nepřežije snad ani 2 sec) Ale zase se dá celkem snadno vyvolat, hlavně hitem o více cílů.