Otázky a Odpovědi
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Obecne sanci na lege nezvyšuje, má pouze on sám (ten goblin) sanci na drop lege. Jednu už jsem viděl, ale pokud nebude mít srovnatelný staty s top ringama, tak bych ho nenosil... Obzvlášť pokud budeš chtít někdy craftit lege a schánět bílé věci, tak ho asi budeš sundavat.
Re: Otázky a Odpovědi
včera mi padly dva puzzle ringy (kadala a drop) rollnuty tak nějak průměrně, ani dobrý ani špatný. po přerolování by se z nich dal udělat lehce nadprůměrný ring. a otázka zní, je opravdu ten legendární bonus tak dobrý, abych se smířil s horšim ringem? aby se na tuto otázku dalo rozumně odpovědet, tak by to chtěl znát šanci na drop legendárky z toho prstenu. jinak tady můžem spekulovat jestli to z něj padá líp nebo hůř než z normálního dropu. tohle bych ještě doplnil o druhou otázku, která zní: padá opravdu hodně bílých věcí, aby se ho vyplatilo nosit a čekat na legendárku? co mam tak ozkoušeno, tak bílých itemů padá hodně málo. ano je pár map, kde je hodně stojánku na zbraně a brnění, ze kterých v 95% padne bílý předmět, ale řekněme si to na rovinu, zas tak často se tam nechodí. chodit tyhle mapy cíleně, že mam goblina se mi jeví jako nesmysl s ohledem na to co jsem psal na první otázku.
No, měl sem ten ring snad na každé postavě a už není ani na jedné....od lootu 2 mi z něho padla 1 lege (stejně rozklad), což prakticky vůbec nezvýší normální drop....a vzhledem k tomu, že enchant a craft je hodně užitečný, za chvíly ti bude chybět bílej matroš....podle mě je výhodnější mít lepší prsten (na staty) mež puzzle.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Kdyz date k rozlozeni item s gemem tak se rozlozi na craft matros a gem a nebo zustane jenom ten matros a nebo to vubec nejde. Jestli s tim jdou usetrit goldy za vyndani gemu z itemu pokud si jsem jisty ze uz ten item nebudu potrebovat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Stanley
- Minion of Destruction
Rozloží se na materiál a gem. Ušetříš, ale dvakrát měř a jednou řež
Úplně nejlíp jsem to udělal já...aneb jak ztratit téměř TOP roll během pár minut.....
1. Droply mě nový Inna gatě na monka....lepší staty než stávající,2 díry, hodnoty v zeleným, skoro TOP rollnutý staty (rozsahy).
2. Utratil jsem asi 12 mega za Diamond a Emerald...
3. V inventáři (u kováře) jsem do nových gatí nasázel ty gemy a po minutovém rozhovoru na TS úspěšně rozložil....
Uvědomění toho co jsem udělal bylo strašný , reakce spoluhráčů na TS kulervoucí smích za stálého potlesku....rozložil jsem věc, která by mě asi po týdnu konečně boostla
aspoň ty gemy zůstaly
1. Droply mě nový Inna gatě na monka....lepší staty než stávající,2 díry, hodnoty v zeleným, skoro TOP rollnutý staty (rozsahy).
2. Utratil jsem asi 12 mega za Diamond a Emerald...
3. V inventáři (u kováře) jsem do nových gatí nasázel ty gemy a po minutovém rozhovoru na TS úspěšně rozložil....
Uvědomění toho co jsem udělal bylo strašný , reakce spoluhráčů na TS kulervoucí smích za stálého potlesku....rozložil jsem věc, která by mě asi po týdnu konečně boostla
aspoň ty gemy zůstaly
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To moc dobře znám.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Stanley
- Minion of Destruction
Tak nejsem jedinej blb
Nejhorší je to u rare itemů, protože nemají to potvrzovací tlačítko (nevím jestli to zrušili oni nebo jsem to někdy někde vypnul ). Si pěkně salvaguju, koukám, hele to je dobrý, tak to chci postnout a furt mám aktivovaný salvage a je to v řiti
Nejhorší je to u rare itemů, protože nemají to potvrzovací tlačítko (nevím jestli to zrušili oni nebo jsem to někdy někde vypnul ). Si pěkně salvaguju, koukám, hele to je dobrý, tak to chci postnout a furt mám aktivovaný salvage a je to v řiti
No jasně . Ale tak ty rare (pokud nejde o brutalní amulet) jsou ještě v pohodě...ale rozložit si takovej Thunderfury meč nebo něco z Marauder setu...to už pořádně bolí ...to se mi stát, tak to odinstaluju
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Skilly
Options elective mode a pak si to prehazej jak chceš.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
vrátím se k otázce, nevíte jak funguje Mythic Rhythm pasivka a kdo ji testoval v praxi, díky
docela jednoduše . každej 3 hit tvého jakéhokoliv spirit generátoru(FoT,DR atd.) zvýší DMG spirit spenderu (Wave of light,LTK atd.). ale pozor když používáš 2 spirit generátory ! opravdu to musí být 3. hit jednoho a toho samého generátoru tzn. 360 stupňovej hit u Crippling wave atd. Pokud 2x hitneš s CW a jednou s DR tak se nic nestane..... Otestováno, funguje.
díky Sete za vysvětlení, teoreticky by mi to mělo fungovat včera jsem začal kombinovat jednotlivý skilly a pasivky, ale nějak jsem nepřišel na to, zda se tato pasivka vyplatí
Naposledy upravil(a) maja dne 22.04.2014, 07:41 hod., celkem upraveno 1 x.
No já ji nepoužívám...místo toho mám radši OWE a DMG ženu jinak....ale koukám k Tobě a mám pár věcí...
1. omg wtf mcbp těžká závist ohledně Thunderfury....čekám na to jak panic na první m.r.d
2. A tady si právě nejsem jistej tím SW vs. Mythic Rythm....připadá mi totiž, že bonus z pasivky MR zbytečně vyšumí v tornádech....tzn. dáš 3. hit a těch 40% navíc prostě procne na SW,což je úplně k výkalu.... tohle nemám ověřený,ale připadalo mi to tak...
3. Pasivka Combination strike?? funguje jen s jedním generátorem?? tzn používám jeden a prakticky furt mám 10% dmg navíc?? dík....
1. omg wtf mcbp těžká závist ohledně Thunderfury....čekám na to jak panic na první m.r.d
2. A tady si právě nejsem jistej tím SW vs. Mythic Rythm....připadá mi totiž, že bonus z pasivky MR zbytečně vyšumí v tornádech....tzn. dáš 3. hit a těch 40% navíc prostě procne na SW,což je úplně k výkalu.... tohle nemám ověřený,ale připadalo mi to tak...
3. Pasivka Combination strike?? funguje jen s jedním generátorem?? tzn používám jeden a prakticky furt mám 10% dmg navíc?? dík....
Zdravim, mam trochu estetickej problém.
Změnil jsem si vizualní vzhled na setovej gatich (viz profil) a kdyz sem to chtel dat zpet tak se mi ty puvodni v nabidce neobjevily (resp. v nabídce byly jen základní modely + asi dvoje jiné legendarni a setove gaťky) - dá se nějak zrusit změna vzhledu (aby byl zase původni bez transmog.) na předmětu nebo tam je nějakej bug nebo sem slepej a přehlídnul sem to
Dikes za pomoc
Změnil jsem si vizualní vzhled na setovej gatich (viz profil) a kdyz sem to chtel dat zpet tak se mi ty puvodni v nabidce neobjevily (resp. v nabídce byly jen základní modely + asi dvoje jiné legendarni a setove gaťky) - dá se nějak zrusit změna vzhledu (aby byl zase původni bez transmog.) na předmětu nebo tam je nějakej bug nebo sem slepej a přehlídnul sem to
Dikes za pomoc
čau. některý sety jsou na transmogu buglý a to právě tak, že nejdou vrátit zpět, určitě Marauder set co vím a možná ještě něco....takže bug.
oki - hold si bud muset počkat na nějakej hotfix - tenhle bug tedy můžu potvrdit i u The Legacy of Raekor setu (resp. určitě u kalhot)
bohužel no....ale tak lepší,než kdyby byl buglej enchant . btw,tady jsou teda sety o kterých víme, že nejdou, tak ať je lidi nemění ;-).
Marauders set
Firebird set
The Legacy of Raekor set
Akkhan's Set
Marauders set
Firebird set
The Legacy of Raekor set
Akkhan's Set