Zaujimavo generovane nephalem rifty
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
mám pocit, jenom pocit, že tohle nebude rift...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Re: Zaujimavo generovane nephalem rifty
ze je to bounty s tym goblinom co dal
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
gratz k lordu of bells... mám za sebou 230 riftů ani jednou sem ho nepotkal...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
napodobne asi nechodime rifty do konca.
Necituj předchozí prispevek!!! - Kuki
Necituj předchozí prispevek!!! - Kuki
Já už ani nevím kolik riftů mám za sebou a taky ani jednou nic.
Kapo: ale kraví level poznáš hned od 1.patra ne ? Nebo se narolluje klidně i ve 3.patře třeba až ? a zakončí se Kingem ? no nevím nevím. V betě jsem to měl aspon tak, že celou dobu byly jen a jen krávy a konec kraví král
Kapo: ale kraví level poznáš hned od 1.patra ne ? Nebo se narolluje klidně i ve 3.patře třeba až ? a zakončí se Kingem ? no nevím nevím. V betě jsem to měl aspon tak, že celou dobu byly jen a jen krávy a konec kraví král
Tak hlavne ze mi z neceho padla ta kravi halapartna, legendarka co "kouzli" spolubojovniky - kraví duchy. Uplne na nic, ale nemel jsem to srdce ji rozebrat...
Tohle není sice v riftu, ale chtěla jsem se podělit. Místnost plná slepic s jedním prasetem, které vyhodí loot? Yay! (bohužel jsem prasátko zabila dřív, než jsem jej mohla zvěčnit).
Ten chlapík v Desolate Sands se bojí otevřít portál do téhle lokace? Ah...
Ten chlapík v Desolate Sands se bojí otevřít portál do téhle lokace? Ah...
Profil (◡‿◡✿)
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
To je klasická náhodně generovaná lokace ještě z vanilla verze D3 v Desolate sand.
Včera jsem v ridtech poprvý zažil gobliní sjezd, nestihnul jsem to vyblejsknout. Snažil jsem se jich co nejvíc picnout. Z 9 kousků mi padla 1 legendárka na craft materiál. Ten šmudla, který to se mnou na publicu HC hrál stále házel do chatu koniny a blbiny emoční až se zbylí 2 odpojili a pak měl z těch goblinů prd - byl moc daleko jak pro chat hovadinky nestíhal. Kdyby tam byl, tak jsme jich dali možná víc. Potom jsem se taky odpojil, hrát s takovým exotem se nedá.
Včera jsem v ridtech poprvý zažil gobliní sjezd, nestihnul jsem to vyblejsknout. Snažil jsem se jich co nejvíc picnout. Z 9 kousků mi padla 1 legendárka na craft materiál. Ten šmudla, který to se mnou na publicu HC hrál stále házel do chatu koniny a blbiny emoční až se zbylí 2 odpojili a pak měl z těch goblinů prd - byl moc daleko jak pro chat hovadinky nestíhal. Kdyby tam byl, tak jsme jich dali možná víc. Potom jsem se taky odpojil, hrát s takovým exotem se nedá.
ja trochu mimo zaujimavo generovanych riftov. Taka otazocka, ked zabijete rift bossa, pokracujete dalej na vycistenie celeho riftu, pripadne dalej do dalsieho "poschodia"? Kde je vlastne koniec riftu? Lebo parkrat sa mi stalo, ze som prebehaval asi trocha nedbanlivo poschodie a dosiel som v tretom, stvrtom poschodi len ku kamenu na port do mesta, ziadny prechod do dalsieho poschodia bez toho, aby sa spawnol rift boss, musel som sa vratit do predchadzajuceho poschodia a pohladat nejake zabludene crepy.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... no to jsou dvě trošku odlišný věci - někdo dojíždí , někdo ne, my dojíždíme jen vyjímečně, když je dobře nerolovanej a je tam hodně elit, většinou jedeme novej ... a k tomu druhýmu - to se může stát pokud jedeš s nějakou grupou, které všechno defakto jen probíhá, běží jen přímo a spoustu příšer nezabije. Rift boss se objeví po zabití určitýho počtu monster a je úplně jedno kolik pater proběhneš, nebo neproběhneš ...
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Portál do města se objeví vždy v posledním poschodí.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Rift se dojíždí pokud je generovaný tak, že je tam třeba hodně elite monster nebo je tam vysoká hustota monster. Například chodbový rift s nízkou hustotou monster se nedojíždějí, tak je snaha zabít Guardiana a končně z toho nudnýho maratonu po hledání monster vypadnout. Hrozný jsou třeba většinou rifty V. aktu v pademonium fortress mapách. Tfuuuuuj.
My jak kdy někdy dojíždíme někdy ne, včera jsme s kámošem vždy dojížděli a většinou ty největší a nejlepší mapy byly až na konci a potom co když se vygeneruje mapa s gobliny o tu by bylo škoda přijít.
To áno. Lenže posledné poschodie je niekedy štrvté a niekedy siedme.smajli píše:Portál do města se objeví vždy v posledním poschodí.
Jak se to tak říká: "Poslední ani ku.va nebere"
@Lucifer
Taky jsem to potkala, chtěla jsem se podělit, ale nenapadlo mě jak to vyfotit celé, chytře vyřešené
Taky jsem to potkala, chtěla jsem se podělit, ale nenapadlo mě jak to vyfotit celé, chytře vyřešené
Profil (◡‿◡✿)