Ahoj všem
Mám D3:RoS chci si otevřít tento level, všechny ingredience na to už mám, ale potřebuju ještě Gibbering Gemstone z Chiltara.
Ta potvora je ve 3.aktu v jeskyni byl jsem tam aspon 100x a nikdy jsem jí tam nenašel, je možný, že je to nějaký bug, který dřív či později opraví?
Cow level (Whimsyshire Land of the Unicorns)
Re: Cow level (Whimsyshire Land of the Unicorns)
čao,
napsal jsi to do špatné sekce chlape
Jinak tento matroš je budnutý a ve future patchi by se to mělo opravit tak, že navýší jeho drop. Já z Chiltary chci Frozen Blood a nepadá prostě ani to ani Gemstone .. je to vopruz.
napsal jsi to do špatné sekce chlape
Jinak tento matroš je budnutý a ve future patchi by se to mělo opravit tak, že navýší jeho drop. Já z Chiltary chci Frozen Blood a nepadá prostě ani to ani Gemstone .. je to vopruz.
Hey tyo teď koukám to je D2 kruci. Pokud mi to moderátor přesune nebudu se zlobit.
Jinak k té potvoře já ji právě ani v té jeskyni nemám, takže mi nejde ani o drop, tak čekám na patch, který snad vyjde co nejdřív.
Jinak k té potvoře já ji právě ani v té jeskyni nemám, takže mi nejde ani o drop, tak čekám na patch, který snad vyjde co nejdřív.
Potvora bývá v Caverns of Frost .. je tam schovaná, málokdy velmi zřídka se ukáže .. a když se ukáže, tak ještě málokdy dá co chceme
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Se ani zlobit nemůžeš.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Neni jeskyně jako jeskyně. Ve fields se mohou spawnout Caverns of Frost a Icefall. Potvora je pouze a jen v Caverns of Frost. Byl jsem tam asi 20x, videl jsem ji 5x. Mam 2x Frozen Blood a 0x Gemstone.
No počkéte, takže potvora není bugnutá jedině drop jo?
Já tam byl 50x minimálně celý den jsem tam chodil normal/torement jestli to má nějaký vlit aby se ukázala, ale neměl jsem jí tam ani jednou, tak si řikám jestli je to bug nebo co
Já tam byl 50x minimálně celý den jsem tam chodil normal/torement jestli to má nějaký vlit aby se ukázala, ale neměl jsem jí tam ani jednou, tak si řikám jestli je to bug nebo co
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
v aptchi 2.0 se blizzard vyjádřil že to není bug že gibbering má bejt vzácnej... kde jsi četl že mají šanci zvednout ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449